Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Drunken_Master » 28 юли 2023 16:01

pomiqrat написа:Така е. Започна с милион армия, наборници, наемници, после мобилизация и сега пак мобилизация. Нищо работа. Всичко върви по план.

Помияр, следиш ми профила в ютюб, разпитваш за мен из цяло РусИ, след 200 опити от моя страна, да спреш да ме цитираш през 5 минути, не преставаш, да го правиш... Не е добре работата! :lol: :lol: :lol:

Много ме мразиш, нали? :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 юли 2023 16:19

Drunken_Master написа:
ivan56 написа:Надявам се след като войната свърши всички путинофили да се скриете дълбоко в дупките. 8-)

Ама вие няма да го направите, сигурен съм. Щом Смити говори вече за тотален провал на руснаците, кво да говорим... :lol: :lol: :lol:

Е как да не говоря? Аз напълно искрено заявявам, че не съм се надявал никого на подобен развой. Трудно може да искам нещо повече от развитието в момента като човек, който ненавижда русия. Може би, единствено би ме зарадвало ако успеят да се сбият и с Японците за онези острови в този момент, просто няма да има равни, а аз няма как да спестя банкета.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 юли 2023 16:49

Почти 3 месеца от юруша, фронта не е рухнал и украинските успехи се измерват в 6 села, в които към 24.02 едва ли са живели и 500 човека общо, които на всичкото отгоре се намират пред първата руска отбранителна линия, която минава зад Старомалиновка. Останалото са празни приказки...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 юли 2023 16:53

Drunken_Master написа:Почти 3 месеца от юруша, фронта не е рухнал и украинските успехи се измерват в 6 села, в които към 24.02 едва ли са живели и 500 човека общо, които на всичкото отгоре се намират пред първата руска отбранителна линия, която минава зад Старомалиновка. Останалото са празни приказки...

Не е като Ватниците да не превземаха едно село 1 година :lol: Аз бърза работа нямам, само това че се строят отбранителни линии и се чудят как да отбият атаки е достатъчно весело. Представям си Янките ако се загробят някъде така, каква еуфория ще цари при вас :lol:

Предвид това, че аз искам унищожението на ватниленд, няма какво повече да си пожелая от една дълга, продължителна и изтощителна война, която да ликвидира всички връзки между тях и Европа и да ги направи апетитна хапка за отхапване от всички съседи. После ако може да се изтъргува Република Китай и Хонг Конг за подкрепата за "преразпределяне" на границите от другата страна, какво по хубаво от това?

A.Pinochet[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 юли 2023 19:29

Drunken_Master написа:
THE G.A.M.E написа:За съжаление, сякаш... Най-вече САЩ, имат нужда Русия да съществува.

Аз съм сигурен, че американското правителство сън не го лови, все за доброто на руснаците мисли... :lol:
Фактите доказват думите ми.
Ако Щатите искаха да приключат Русия, щяха да го направят веднага след ВСВ, когато все още само те имаха ядрено оръжие.
Вярно, единственият вариант да го използват бе чрез самолети, както над Япония, но едвали щеше да е проблем, понеже руската авиация в онези години бе брутално прегазена от "ЛуфтВафе", и добре че бяха изтребителите на "Янките" и британците, да ангажират тези на немчугите ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 28 юли 2023 20:52

Thsmith написа:
Drunken_Master написа:Смити, янките ги видяхме в Афганистан...

Да, видяхме ги. Прегазиха противника за дни и установиха управление без никакви трудности. В един момент вече не им беше изгодно, изнесоха се набързо и лошо организирано и управлението падна без тяхно присъствие. Какво друго си видял?

Да, затова 20 години се криеха като мишки в няколкото си бази и излизаха с памперси от тях ..... не смееха 1 кафе да изпият свободно.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 юли 2023 21:23

THE G.A.M.E написа:
Drunken_Master написа:
THE G.A.M.E написа:За съжаление, сякаш... Най-вече САЩ, имат нужда Русия да съществува.

Аз съм сигурен, че американското правителство сън не го лови, все за доброто на руснаците мисли... :lol:

Ти и за Априлското въстание викаше същото... И за една дузина други неща, които изобщо не разбираш. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 юли 2023 21:43

ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:
Drunken_Master написа:Смити, янките ги видяхме в Афганистан...

Да, видяхме ги. Прегазиха противника за дни и установиха управление без никакви трудности. В един момент вече не им беше изгодно, изнесоха се набързо и лошо организирано и управлението падна без тяхно присъствие. Какво друго си видял?

Да, затова 20 години се криеха като мишки в няколкото си бази и излизаха с памперси от тях ..... не смееха 1 кафе да изпият свободно.

Къде да пият кафе? И от кога трябва да се крият и какво да търсят извън базите?
Аз примерно не ходя извън Столицата в България, дори по крайните квартали не ходя. Защо? Крия се от някой и не искам едно кафе да изпия или просто няма какво да търся?

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 юли 2023 21:45

Те, вярват,че са превзели "нещо"
А,кои са"те"?!...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 юли 2023 23:36

THE G.A.M.E написа:
Drunken_Master написа:

Ако Щатите искаха да приключат Русия, щяха да го направят веднага след ВСВ, когато все още само те имаха ядрено оръжие.
Вярно, единственият вариант да го използват бе чрез самолети, както над Япония, но едвали щеше да е проблем, понеже руската авиация в онези години бе брутално прегазена от "ЛуфтВафе", и добре че бяха изтребителите на "Янките" и британците, да ангажират тези на немчугите ...

Ще хвърлят ядрени бомби и ше я приключат раша. И откъде с техния самолетен обсег?
Ти съвсем си се чалнал.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”