Долно уйно написа:1982 написа:Долно уйно написа:iliev72 написа:като си балък , плащай
Бахти изкривеното мислене.
То и аз се чудя защо трябва да плащам ралични такси в тая държава.
ЧЕкай малко, ти така или иначе си плащаш за тая телевизия, тя не е безплатна. Но те те товарят с още цели 5 лева за 2 канала. И то за смешната Първа Помиярска Лигня, дето на стадионите събира по 200 човека.
Ти си плащаш за канали определени от всеки доставчик. Всяка една телевизия сама си определя политиката и утре Дискавъри ако решат техните канали да се плащат с 1 лев допълнително иначе няма да може да ги гледаш пак ли до това заключение ще стигнеш... нали си плащаме за телевизия.
И аз се чудя, като си плащам за телевизия защо трябва да плащам допълнилно за HBO пакета, защо абонатите на Виваком си плащат допълнително за TV+, защо тези на Булсатком си плащат допълнително за канал на БСК и т.н.
Пазарна икономика, телевизията е екстра, не е стока от първа необходимост, не е акцизна стока и не е задължителна за ползване, в този ред на мисли всеки може да си определи, каквато цена пожелае, всяка компания да си отдели каналите в каквито пакети иска и т.н.
На пук на всякаква логика, след увеличаване цената на Диема Екстра същата за месец ноември се гледа от по-голям процент абонати, а за декември да не говорим, но тук причината е мача на Кобрата.
Сам го каза - пазарна икономика. Едни не искат да плащат и си намират алтернативи. Други нямат проблем и ще плащат дори 20 лв. да стане. Аз предпочитам да си заделям пари за бърз интернет, тъй като така или иначе не гледам телевизия.