Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Срам и резил пред паметника на Апостола

Мнениеот sin4ec » 20 фев 2014 00:32

Logical person написа:
Какви 100 човека те гонят ?? Повече от месец по над 10 000 на ден се събирахме, а един ден имаше и поне 50 000. Ти колко искаш да излязат на граждански протест ? Къде си виждал повече 1% от населението максимум да излезе ? Това, което не искате да проумеете е че няма никакво значение кой ще се избира после, всеки път когато се видят доказано лоши и престъпни практики следва да има оставка и прогонване. Боко трябваше да бъде изметен най-късно след "Мишо бирата", резултата от това че остана го виждаш...

Единствено в неделята след избора на Пеевски имаше 13 000, след това повече от 5-6 000 не е имало. Това за 50 000 е феноменална глупост. В съответната тема( за протестите) съм защитил почти доцентура по проблема и така и никой не ми опонира смислено( справка-в Архива). Няма и с какво-фактите са си факти. Но да приемем вашата теза-10 000, само и единствено в София, нито са НАРОДА, нито ще определят какво и как да стане!
А са 100 от месеци... Даже и по-малко от 100.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 20 фев 2014 01:01

Болен си е болен :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

haha

Мнениеот haha » 20 фев 2014 01:12

sin4ec написа: А са 100 от месеци... Даже и по-малко от 100.

Пишеш лъжи, 100 били... Оня ден дадоха десетина човека с някакви тъпани пред Народно събрание. :lol:
Последна промяна от haha на 20 фев 2014 01:18, променено общо 1 път.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 20 фев 2014 01:17

Защитил си, ама с двойка! На цариградско, имаше минимум 25000 души, ако се направи точна сметка може и до 40000 да стигнат, но за 25к няма никакъв спор.

Твоето мислене и все едно, на Ботев като превзема "Радецки", за да премине Дунав, 50 контра четника да чакат от другата страна и да кажат: Кой си ти бе? И колко процента представляваш?

haha

Re: Тема за политика - България

Мнениеот haha » 20 фев 2014 01:21

Дунав, на тебе и Бойко би ти завидял. С такава страст и доблест браниш него и ГЕРБ, направо не знам как още не те е предложил за негов заместник. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 фев 2014 06:44

Logical person написа:Оставка се вика към премиер и министри. Премиера където и да бъде видян, независимо от поведа, следва да му се вика оставка.

Не е баш така.. има си моменти, в които трябва всички да замълчим.. просто трябва. За 1 ден да е.. но ги има.

Logical person написа:До сега няма и едно доказателство, че протестиращите са платени.

Не си се интересувал, не си намерил.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 20 фев 2014 08:13

По принцип съм за незабавна оставка на което и да било червено правителство. НО, да викаш "оставка" в деня, в който е умрял без съмнение най-великия българин, и то пред паметника му, е идиотизъм и простотия в най-чист вид. Такава липса на възпитание е потресаваща. Същото важи и за неонацистки парад, в същия ден, на същото място. Кой кого е провокирал е смешно да се коментира. Простотията на тоя народ достига плашещи висоти.
Плаче ми се, какъв велик човек за какъв народ си е дал живота. Заради това, което представляваме днес, не заслужаваме да имаме Левски в историята си, нито Ботев, нито братята Вазови, нито героите от войните... по нито един параграф не бихме могли да се отъждествим с никого от тях! Жалка работа...

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 20 фев 2014 09:23

zoller написа:Голяма работа станало и защо всички защитавате некъв хайдук крадец и убиец какъвто е Куньо.Най-големия патриот за мен е Капитан Петко спасил хиляди българи а не тоя престъпник.

Браво, колега, кажи им. Да почитат тоз соросоид и русофоб е предателство срещу VELIKA MAIKA BALGARIQ. :mrgreen:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 фев 2014 10:49

Аз също съм на мнение, че не трябваше да се протестира пред паметника на Левски в този ден и не оправдавам протестиращите, които между другото викаха "оставка" и миналата година на същата дата срещу предишното правителство. На този ден се почита паметта на Апостола и би трябвало всички да преклоним глави пред тази личност без да се политиканства, нещо което трябваше да направят и от Атака. Коя друга партия направи шествие с издигнати символи на партията си, не е ли нормално да почетат паметта на Апостола като граждани, защо му трябваше на Сидеров да създава напрежение и отново да се прави на мъж да заплашва и да бута полицаи, това не е ли ден за почит към една светла личност, а не партийно мероприятие на Атака?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2014 11:21

Чакам да махне Цв.Цв и се намърдвам веднага !

Върни се в “Свободна зона”