Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Срам и резил пред паметника на Апостола

Мнениеот ЕМИЛ » 19 фев 2014 23:51

Кашчей написа: Колко пъти е почитан Левски в датата на раждането си?

177 пъти . Още глупави въпроси към личността на Апостола имаш ли ?

Потребителски аватар
zoller

Мнениеот zoller » 19 фев 2014 23:56

Голяма работа станало и защо всички защитавате некъв хайдук крадец и убиец какъвто е Куньо.Най-големия патриот за мен е Капитан Петко спасил хиляди българи а не тоя престъпник.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 фев 2014 23:58

zoller написа:Голяма работа станало и защо всички защитавате некъв хайдук крадец и убиец какъвто е Куньо.Най-големия патриот за мен е Капитан Петко спасил хиляди българи а не тоя престъпник.

Ти си един от най-тъпите турци които съм срещал .

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 20 фев 2014 00:00

И нека сега официалните лица и останалите хора да поднесат цветя на Паметника на Апостола .

Депутатите оставиха китките и се изнесоха като пръдня из гащи. А хората седяха половин час още зад метални заграждения и кордон от полицаи . Няма такава малоумщина,

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 фев 2014 00:02

ЕМИЛ написа:
Кашчей написа: Колко пъти е почитан Левски в датата на раждането си?

177 пъти . Още глупави въпроси към личността на Апостола имаш ли ?

Емиле, как се задават въпроси към личността на отдавна починал човек?
Да отдам ли този изключително тъп въпрос на факта, че си левскар?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 фев 2014 00:04

Logical person написа:
Аха, герберастията е простотия, но абсолютно същите действия в изпълнение на БСП и ДПС са "по-малкото зло" ?? Най-кухи от всички са противниците на ГЕРБ, които очакват различен резултат при "алтернативата" :shock:

Поне не са викали и псували на 19 февруари пред Паметника... Даже и те не си позволиха това, за разлика от плявата!
Аз не чакам нищо от "алтернативата", освен недопускане на повторно герберастко управление. Евентуално да стабилизират държавата след герберасткото безумие. А вашата идея е да върнете именно това, гарнирано с раданкъневци и куневици, посолено с касимдаловци и посипано с цецо, цвък, цеца цацата и цъфнал герб...
Още отсега мога да ви покажа един голям шнур! Не само от синчец, ами от народа, дето имахте наглостта да говорите от негово име, като президента ви Росица! Ето го- =============о ! Да го лапате ежедневно и неограничено!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 20 фев 2014 00:08

sin4ec написа:
Logical person написа:
Аха, герберастията е простотия, но абсолютно същите действия в изпълнение на БСП и ДПС са "по-малкото зло" ?? Най-кухи от всички са противниците на ГЕРБ, които очакват различен резултат при "алтернативата" :shock:

Поне не са викали и псували на 19 февруари пред Паметника... Даже и те не си позволиха това, за разлика от плявата!
Аз не чакам нищо от "алтернативата", освен недопускане на повторно герберастко управление. Евентуално да стабилизират държавата след герберасткото безумие. А вашата идея е да върнете именно това, гарнирано с раданкъневци и куневици, посолено с касимдаловци и посипано с цецо, цвък, цеца цацата и цъфнал герб...
Още отсега мога да ви покажа един голям шнур! Не само от синчец, ами от народа, дето имахте наглостта да говорите от негово име, като президента ви Росица! Ето го- =============о ! Да го лапате ежедневно и неограничено!

:lol: :lol: :lol: Чакай си да се стабилизира държавата, управлявана от същите хора по същия начин. Аз не знам някой да е искал да връща Боко, още по-малко пък РБ дето се появи 1 месец след началото на протестите :lol: :lol:

Потребителски аватар
zoller

Мнениеот zoller » 20 фев 2014 00:16

ЕМИЛ написа:
zoller написа:Голяма работа станало и защо всички защитавате некъв хайдук крадец и убиец какъвто е Куньо.Най-големия патриот за мен е Капитан Петко спасил хиляди българи а не тоя престъпник.

Ти си един от най-тъпите турци които съм срещал .

Явно познаваш малко.И думата която ти убягва е българомохамедани в България няма турци или поне тези които са родени тук са българомохамедани.Погледни малко по-надалеч от синята си кратуна.И аз не съм българомохамеданин но този хайдук не мога да го приема като национален герой.
Последна промяна от zoller на 20 фев 2014 00:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 фев 2014 00:18

Logical person написа: :lol: :lol: :lol: Чакай си да се стабилизира държавата, управлявана от същите хора по същия начин. Аз не знам някой да е искал да връща Боко, още по-малко пък РБ дето се появи 1 месец след началото на протестите :lol: :lol:

Не бе, с искането за оставка и предсрочни избори искате да издигнете Светлю Витков и НФСБ за управляващи... Що се правиш на олигофрен тука? За кой ще гласуваш на тези евентуални избори, за тях или за ГЕРБ?
Народът не е тъп, както си мислите... Затуй останаха 100 лайнара по улиците, да им се подиграват всички! Да, Росица нарича тези 100 човека НАРОДА, ама квоотуй?
Хм, антикомунисти били, за демокрация се борели, задкулисието искали да махат... Вие сте си живи агенти на Коминтерна! Че вие сте по-комунисти от Лила и Шишко, бе! :) :) :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 20 фев 2014 00:23

sin4ec написа:
Logical person написа: :lol: :lol: :lol: Чакай си да се стабилизира държавата, управлявана от същите хора по същия начин. Аз не знам някой да е искал да връща Боко, още по-малко пък РБ дето се появи 1 месец след началото на протестите :lol: :lol:

Не бе, с искането за оставка и предсрочни избори искате да издигнете Светлю Витков и НФСБ за управляващи... Що се правиш на олигофрен тука? За кой ще гласуваш на тези евентуални избори, за тях или за ГЕРБ?
Народът не е тъп, както си мислите... Затуй останаха 100 лайнара по улиците, да им се подиграват всички! Да, Росица нарича тези 100 човека НАРОДА, ама квоотуй?
Хм, антикомунисти били, за демокрация се борели, задкулисието искали да махат... Вие сте си живи агенти на Коминтерна! Че вие сте по-комунисти от Лила и Шишко, бе! :) :) :)

Какви 100 човека те гонят ?? Повече от месец по над 10 000 на ден се събирахме, а един ден имаше и поне 50 000. Ти колко искаш да излязат на граждански протест ? Къде си виждал повече 1% от населението максимум да излезе ? Това, което не искате да проумеете е че няма никакво значение кой ще се избира после, всеки път когато се видят доказано лоши и престъпни практики следва да има оставка и прогонване. Боко трябваше да бъде изметен най-късно след "Мишо бирата", резултата от това че остана го виждаш...

Върни се в “Свободна зона”