Кашчей написа: Колко пъти е почитан Левски в датата на раждането си?
177 пъти . Още глупави въпроси към личността на Апостола имаш ли ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа: Колко пъти е почитан Левски в датата на раждането си?
zoller написа:Голяма работа станало и защо всички защитавате некъв хайдук крадец и убиец какъвто е Куньо.Най-големия патриот за мен е Капитан Петко спасил хиляди българи а не тоя престъпник.
И нека сега официалните лица и останалите хора да поднесат цветя на Паметника на Апостола .
ЕМИЛ написа:Кашчей написа: Колко пъти е почитан Левски в датата на раждането си?
Logical person написа:
Аха, герберастията е простотия, но абсолютно същите действия в изпълнение на БСП и ДПС са "по-малкото зло" ?? Най-кухи от всички са противниците на ГЕРБ, които очакват различен резултат при "алтернативата"
sin4ec написа:Logical person написа:
Аха, герберастията е простотия, но абсолютно същите действия в изпълнение на БСП и ДПС са "по-малкото зло" ?? Най-кухи от всички са противниците на ГЕРБ, които очакват различен резултат при "алтернативата"
Поне не са викали и псували на 19 февруари пред Паметника... Даже и те не си позволиха това, за разлика от плявата!
Аз не чакам нищо от "алтернативата", освен недопускане на повторно герберастко управление. Евентуално да стабилизират държавата след герберасткото безумие. А вашата идея е да върнете именно това, гарнирано с раданкъневци и куневици, посолено с касимдаловци и посипано с цецо, цвък, цеца цацата и цъфнал герб...
Още отсега мога да ви покажа един голям шнур! Не само от синчец, ами от народа, дето имахте наглостта да говорите от негово име, като президента ви Росица! Ето го- =============о ! Да го лапате ежедневно и неограничено!
ЕМИЛ написа:zoller написа:Голяма работа станало и защо всички защитавате некъв хайдук крадец и убиец какъвто е Куньо.Най-големия патриот за мен е Капитан Петко спасил хиляди българи а не тоя престъпник.
Ти си един от най-тъпите турци които съм срещал .
Logical person написа:![]()
![]()
Чакай си да се стабилизира държавата, управлявана от същите хора по същия начин. Аз не знам някой да е искал да връща Боко, още по-малко пък РБ дето се появи 1 месец след началото на протестите
![]()
sin4ec написа:Logical person написа:![]()
![]()
Чакай си да се стабилизира държавата, управлявана от същите хора по същия начин. Аз не знам някой да е искал да връща Боко, още по-малко пък РБ дето се появи 1 месец след началото на протестите
![]()
Не бе, с искането за оставка и предсрочни избори искате да издигнете Светлю Витков и НФСБ за управляващи... Що се правиш на олигофрен тука? За кой ще гласуваш на тези евентуални избори, за тях или за ГЕРБ?
Народът не е тъп, както си мислите... Затуй останаха 100 лайнара по улиците, да им се подиграват всички! Да, Росица нарича тези 100 човека НАРОДА, ама квоотуй?
Хм, антикомунисти били, за демокрация се борели, задкулисието искали да махат... Вие сте си живи агенти на Коминтерна! Че вие сте по-комунисти от Лила и Шишко, бе!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта