Вицове, комични случки и изказвания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Вицове, комични случки и изказвания

Мнениеот ЕМИЛ » 14 авг 2015 18:19

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 авг 2015 18:21

Българският език е единственият, с който в едно изречение можеш да изразиш потвърждение, отрицание, възклицание и въпрос:
- Ще пиеш ли една бира?
- А, не бе?!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 авг 2015 11:10

- Безсрамник, ТИ отне девствеността на дъщеря ми!
- Съжалявам, няма да се повтори.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 авг 2015 11:10

В детската градина се харесвахме с едно момиченце. Криехме се, събличахме се голи и се разглеждахме с интерес, но веднъж учителката ни хвана... от тогава вече не работя там.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 авг 2015 11:11

Хванали млад човек да пресича нелегално границата.
Граничарите го обискирали и намерили само една снимка на възрастна жена.
Питали го:
- Каква е тази снимка?
- На тъща ми.
- Защо я носиш?
- Срещу носталгия

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 авг 2015 11:12

Семейство било поканено на маскарад за Хелоуин. Съпрузите с нетърпение го очаквали, но в последния момент жената получила главоболие. Тъй като не искала да развали празника на мъжа си, тя настояла и съпругът й отишъл сам на маскарада. След като полежала час на леглото, жената се почувствала по-добре и решила също да отиде.

Когато пристигнала, купонът бил в разгара си. Тя веднага разпознала мъжа си по костюма, но предпочела да запази присъствието си в тайна - нещо, което не било трудно, защото той нямал представа какво е подготвила тя. Жената го наблюдавала отдалече как флиртува, целува и танцува с други жени и накрая решила, че е време да направи своя ход, без да се разкрива. Приближила се и с преправен глас попитала:
- Искаш ли да подишаме малко чист въздух?
- Естествено - съгласил се той. - Знам едно хубаво място.С тези думи я завел в една от паркираните навън коли, където яко се любили на задната седалка. Върнали се на купона, но малко преди полунощ, когато трябвало да се свалят маските, жената сама се прибрала вкъщи, съблякла се и си легнала. И докато чакала да се върне съпругът и тя се чудела как той ще оправдае поведението си на празника.
- Е, как беше? - попитала тя, когато мъжът и най-после се прибрал.
- Знаеш, че без теб никога не се чувствам добре, скъпа.
- Не танцува ли? - продължила разпита жената.
- Не, нито веднъж. Когато стигнах там, срещнах едни приятели и цяла вечер играхме покер с тях.
- Нима? - саркастично попитала жена му.
- Обаче онзи, на когото отстъпих костюма си - продължил съпругът - дойде малко преди края на играта и каза, че добре се е забавлявал с тайнствена мацка!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 авг 2015 11:14

В социологическо проучване питат жените каква професия предпочитат да работят мъжете им. Една от тях отговаря:
- Космонавт.
- Защо?
- Защото по половин година са в командировка, а когато се връщат, цялата страна знае една седмица предварително…

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 авг 2015 11:16

Поп, равин и ходжа играят покер. Някой донася на полицията. Миг преди ченгетата да нахълтат, играчите прибират всичко. Полицаят ги измерва с поглед и отсича:
- Признайте си, че тук се играе покер!
- Няма такова нещо, ние сме почитащи вярата и Божиите заповеди хора. - отговарят и тримата в един глас.
- Тогава, - хитро казва полицаят. - Нека всеки от вас се закълне в своята свещена книга.
- Господи, прости ми греховете - бивши, настоящи и бъдещи! Заклевам се, че аз не играя покер. - започва равинът.
Коленичил ходжата, взел Корана в ръце - Всемогъщи Аллах, заклевам се пред теб, че не играя покер!
Единствено попът седи и се ослушва.
- Айде закълни се бе! - извикал полицаят.
- Що да се кълна? Та нали тези двама свети хора се заклеха, че не са играли покер, а аз к'во - сам ли да съм играл?!

Върни се в “Свободна зона”