Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот CSKA 78 » 09 апр 2020 11:12

metodito написа:
CSKA 78 написа:Явно за теб и такива като теб им трябва един президент като Вучич! Тогава няма да питаш дали да скачаш, а колко високо! ;)

Абе, Рамбо, излез от филма вече, надписите тръгнаха.

Споко! Армагедон започна! А ти много харесваш такива филми! Даже ги изживяваш в будно състояние! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 апр 2020 11:22

CSKA 78 написа:
metodito написа:
CSKA 78 написа:Явно за теб и такива като теб им трябва един президент като Вучич! Тогава няма да питаш дали да скачаш, а колко високо! ;)

Абе, Рамбо, излез от филма вече, надписите тръгнаха.

Споко! Армагедон започна! А ти много харесваш такива филми! Даже ги изживяваш в будно състояние! :lol:

Определено не си падам по зле скалъпени бози (каквато май и в момента наблюдаваме).

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 09 апр 2020 11:25

metodito написа:Абе, Рамбо, излез от филма вече, надписите тръгнаха.

Може да има end credits. Там тийзват инфо за следващата част :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 апр 2020 11:48

Еми, каквото решат ОНЕЯ. Много се разпасаха хората, особено в Европа и Щатите. Ще ми живеят те по не знам колко години, ще се забавляват и такива ми ти неща. Да ги нямаме такива! Я как се справя добре другаря Си. Ми така, де.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 09 апр 2020 12:24

Третата бомба се включи (Великобритания) и то само как! 938 като старт. Италия и Испания бяха така във вихъра си (900 и нещо). Третата ще е по--голяма.
След седмици четвъртата зад океана и излиза, че най пострадали ще са англосаксонския свят. На човек му идва мисълта, че сякаш арабите имат нещо общо със ставащото.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 апр 2020 13:00

Ами, поганците докараха първите чуми в Европа от Китай. Пътят е утъпкан - или през Апенините, или през България.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 09 апр 2020 13:45

Гледам форума озлобен. Затова ще приема множеството конспиративни теории, че да има малко спокойствие и някои хора да отдъхнат и да си кажат "ето, прав бях".

Та значи. Днес минах и се разписах под ведомосттта. Онази на Бойко. Където вземам хонорар, за да пиша във форуми в негова възхвала. Обсъдихме дневния ред на Голямата Демагогия как върви и останахме удовлетворени от факта, че хората са се побъркали и вярват на цялата информация за коронавируса. Сега се прибрах в къщи и реших с чипс в ръка и аз да погледам филмовия фестивал Дотук изтървах много филми, там от 2011 и не знам кои години, но от тук вече няма! И аз се вкарвам във филма. Отивам да гледам научно-фантастичния филм Сам в Къщи. Научно-фантастичен, защото сега всички сме си в къщи затворени и сюжета на въпросния филм можем да си го представим само в един нереален свят.

Междувременно чакам сводката с цифрите и ще ги цъкам тук, за да покажа че съм във филма (естествено, за какво си взех чипс преди да седна на фотьола), а и трябва да оправдая хонорарите които получавам по ведомостите.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 апр 2020 13:51

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 апр 2020 15:12

Два примера за манипулация.
Конте казал, че ако не се разберат с тея от ЕС, всеки си взима парцалките и дотам със съюза. БГ медия-плашник: "Европа няма да преживее пандемията".
Някаква друга медиЙя "Пет признака, че сте прекарали ковид" и се изреждат стандартни неща за всеки грип. Само че е въпрос на цъкания. Цък по цък, по цък по цък. Апа, ако може те така по-стряскащи да са, с горен регистър и "САМО ТУК", "ЕКСКЛУЗИВНО", "ВИЖТЕ", като червения цвят е за предпочитане.
А едно от любимите ми: ако нямате обоняние и вкус, най-вероятно имате ковид. :lol:

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 09 апр 2020 16:23

Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Свободна зона”