Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: „Русия ще завре с шутове, да ги е... българите,..."

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 апр 2014 17:46

anihilator написа:
CTAHKO написа:Вие свирка ли очаквате да ни направят за това, че не признахме референдума в Крим и гласувахме ЗА санкции към Русия ;) Сега заради тъпите ни и продажни политици, ще страдат обикновените хора 8-)

И според теб трябваше да признаем референдума в Крим така ли ? :shock:

Епа щом тоя в Косово е редовен защо не? И въобще България трябва да признава каквото и изнася. Ако има изгода да признае референдума да признава и да предостави на Русия сметката за услугата :D Далавера да имаме, а пък руснаци и американци нека си се джавкат там.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 апр 2014 17:47

anihilator написа:Темата е , че руски дипломати ни псуват и обиждат , а не че Детройт фалирал :lol:

Хайде пообсъдете какво правят руските дипломати, пък аз после ще се изкажа :D
Нека се повеселим като бързаме с мненията...
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 апр 2014 17:49

Eminem написа:Дай доказателство, че това е истински запис! Записът на американците се доказа, че е истински. Този ми се струва много манипулативен.

И още нещо ще ви се стори, ама нека се изпишат 4-5 страници по въпроса де, нали затова е форум :P
За кой ли път ще се окаже, че съм напред със сведенията хихи
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 04 апр 2014 17:54

FLANKER написа:
wannabe написа:
FLANKER написа:...

Въртите ли радиоточката, право-славни последователи на Ленин, Сталин и Ким Чен Ир :lol: ? Защо сте толкова жегнати - аз му желая на капутин дълголети, сиреч дълго да ви мхмх, а вие ми се обиждате! И вижте как давате пример юксел - да не се обиди вашия коалиционен партньор :lol:

Най-лошото е че скочихте да защитвате някакви чужденци както никога не бихте скочили да защити българин! Ама какво ли очаквах и аз де - безродниците нямат своя страна и лице - имат само джоб за рубли! Само не разбрах как така уж мразите циганите и чужденците, а се радвате на блядистанците?
По-здрави :lol: на рублата от Шорош и съвет от мен - обръщайте спестяванията от рубли в долари и евра, че не се знае нищо :lol:
За съжаление ще се принизя до вашето ниво, но няма как! Ей богу, капутин не си случил на слуги в България, смотаняк :lol:

Както винаги ,много изписа,нищо не каза.Простено ти е! ;)

Как нищо не съм казал?!?! Много точно и ясно и просто написано. Но чукча не читател, чукча писател. Потвърждаваш твърдението ми, че най-голямото джудже Капутин не си е подбрал слугите в България :idea:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 апр 2014 18:09

wannabe написа:
FLANKER написа:
wannabe написа:
FLANKER написа:...

Въртите ли радиоточката, право-славни последователи на Ленин, Сталин и Ким Чен Ир :lol: ? Защо сте толкова жегнати - аз му желая на капутин дълголети, сиреч дълго да ви мхмх, а вие ми се обиждате! И вижте как давате пример юксел - да не се обиди вашия коалиционен партньор :lol:

Най-лошото е че скочихте да защитвате някакви чужденци както никога не бихте скочили да защити българин! Ама какво ли очаквах и аз де - безродниците нямат своя страна и лице - имат само джоб за рубли! Само не разбрах как така уж мразите циганите и чужденците, а се радвате на блядистанците?
По-здрави :lol: на рублата от Шорош и съвет от мен - обръщайте спестяванията от рубли в долари и евра, че не се знае нищо :lol:
За съжаление ще се принизя до вашето ниво, но няма как! Ей богу, капутин не си случил на слуги в България, смотаняк :lol:

Както винаги ,много изписа,нищо не каза.Простено ти е! ;)

Как нищо не съм казал?!?! Много точно и ясно и просто написано. Но чукча не читател, чукча писател. Потвърждаваш твърдението ми, че най-голямото джудже Капутин не си е подбрал слугите в България :idea:

Още едно голямо нищо.Вярвай си приярелю,вярвай си.... :(
П.П. в момента ти влизаш в ролята на чукча."Блядовете" и Капутин ,както го наричаш си ги плюй колкото искаш,плочата се върти, знаеме я. И на теб ти казвам,става въпрос за интересите на България,но другите Капути от бялата сграда не вдяват.
Последна промяна от FLANKER на 04 апр 2014 18:21, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 апр 2014 18:21

wannabe написа:Ей богу, капутин не си случил на слуги в България, смотаняк :lol:

Добре че еврейчетата и негърчето са случили :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 04 апр 2014 18:41

CTAHKO написа:
wannabe написа:Ей богу, капутин не си случил на слуги в България, смотаняк :lol:

Това че някои хора са слуги, не значи че всички хора са като тях :lol: В крайна сметка не виждам защо се опитваш да намекнеш, че азиатските ви господари са по принцип по-добри от черни или еврейски слуги :lol: И в двата случая си оставате роби!
Интересите на България са в Европа, не в Азия с казахстан и другите цигански страни! И няма да излезнем от Европа, защото лидерите на БСП69Атака69ДПС, първи ще усетят липса на пари по сметките си! А това че плащат на някакви дребни душици минимална заплата за да им пишат пропагандата е просто за... глупавите хора 8-)
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 апр 2014 19:12

wannabe написа:
CTAHKO написа:

Това че някои хора са слуги, не значи че всички хора са като тях :lol: В крайна сметка не виждам защо се опитваш да намекнеш, че азиатските ви господари са по принцип по-добри от черни или еврейски слуги :lol: И в двата случая си оставате роби!
Интересите на България са в Европа, не в Азия с казахстан и другите цигански страни! И няма да излезнем от Европа, защото лидерите на БСП69Атака69ДПС, първи ще усетят липса на пари по сметките си! А това че плащат на някакви дребни душици минимална заплата за да им пишат пропагандата е просто за... глупавите хора 8-)

Tи наистина си тежък случай! :oops:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 апр 2014 20:53

wannabe написа:
CTAHKO написа:

Не че нещо, ама откога Москва е в Азия :roll: Не намекваш сигурно за Индия, Пакистан или Непал, когато говориш за азиатски господари.. а може би имаш предвид Китай или Япония :roll:
Когато говориш за "..ви господари" себе си изключваш ли като жител на България, или имаш предвид само определена част от населението на страната ни? Тогава ти на кои господари се кланяш, че нещо не те виждам да си Gord Bulgarin?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот dunavfc » 04 апр 2014 22:45

Навсякъде по света има подобни малоумни и изкуствени дипломати. Единият дипломат тегли една майна на ЕС , тия пък хубавци разпределят някакви територии, както те си искат.....
Русофилите в България,а и в този форум не могат да разберат,че всичко в този свят е интереси, нито на САЩ и пука за нас , нито на Руснаците и като почнете с тия клишета за Освобождението и т.н. влизате в отбора на зомбираните овце. Руснаците както всяка една велика сила прави това ,което ще и донесе някакви дивиденти.
През 70-те год. на 19 в. са имали интерес да се намесят на Балканите и да ни освободят в друг момента са били против Съединението на България и са подкрепяли Сърбия, просто въпрос на интереси...

ЕС е единствената велика сила на която и пука за мизерници като нас, иначе отдавна да са дигнали ръце от нас и да са ни изхвърлили от съюза.

Върни се в “Свободна зона”