MCMXIII написа:Само Мегъна може да победи Чък Норис
Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
AnalBreaker
- Контакти:
Re: Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
-
AnalBreaker
- Контакти:
megan fox написа:fcb_bg написа:Ееее, тоя Мегън няма умиране и да го стрелят с балистични ракети, ей!
Само, ако се видим ще разбереш колко си прав. Така и да ти кажа няма да ми повярваш, трябва да видиш белезите сам! Прострелван съм 2 пъти!
Хората се смеят като кажа на шега, че съм безсмъртен, но колкото повече такива неща ми се случват, толкова повече почвам да се питам дали в действителност е шега...
Ти си като Хитлер бе. Пълен психопат, който се мисли за безсмъртен и това му дава сили и купища глупави идеи. Дано съдбата не ти даде власт над хора, защото не се знае какви ще са последствията
Един ИСТИНСКИ българин !
- B__A__N__DA__TA
megan fox написа:B__A__N__DA__TA написа:А бе и в Германия има някои ограничения, не си мислете,че ако колата може да вдига 300 и ще карате с толкова...
Не съм съгласен. И не само си го мисля, но и го правя. При всяка една възможност на магистралата карам с максимума на колата ми - 240 км/ч. А като се има предвид какво ми се случи в Италия на магистралата от Венеция за Милано... там определено хората карат и с 300.B__A__N__DA__TA написа:Аз не съм против вдигането на минималната скорост,а против категорията водач: Не трябва да се допускат млади шофьори под 21 да шофират свободно
Това също е глупаво. Има хора, които могат да карат много добре и на възраст под 20! Ако ще се слагат накакви възрастови ограничения, то трябва да се забрани на всички над 60 години да шофират! Реакциите им са толкова мудни и неадекватни, че няма на къде повече! А поне аз доста пъти съм виждал разни пенсии да хвърчат насам-натам с джипове, мерцедеси и БМВ-та със скорост доста над ограничението. - лично за мен те са много по-опасни на пътя.
Аз не те питам дали си съгласен,а ти казвам, че и тук в Германия има ограничения по магистралите.Пък ти си карай ,ако искаш и с 340,само да не ти светне лампата,че на всяка отбивка има полицаи,че и цивилки има бол и не са само със спец автомобили с надписи, а ми и с цивилни на пръв поглед автомобили
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Мегън, не ми казвай, че на магистралите не трябва да има ограничения и да стане както в Германия! Бандата ти каза, че дори там има ограничения.... а доколкото съм запознат в Германия има и закон, че магистралите не трябва да имат наклон над определен ъгъл! Ти возил ли си се на немски аутобан ? А на френски ?! Защото аз съм се возил и мога да ти кажа, че тамошните магистрали нямат нищо общо с нашите! Единственото общо е наименованието! Качестовото на асфалта е несравним! Техните първокласни пътища са нашите магистрали общо взето! И това, което казваш, че винаги има време за реакция е НЕМИСЛИМО и глупаво! Има толкова случай, в които просто няма какво да направиш! Най-малкото имаш спирачен път, който зависи от метереологичните условия и състоянието на пътя! И защо трябва да се хвърлям от мост само и само да не блъсна човек ? Защо трябва да се стига до такъв момент да се притеснявам да не блъснеш пешеходец и да взимам крайни мерки ?!? Просто карай умно и се съобразявай с условията! И не разбирам защо се отнасяш едва ли не пренебрежително с пешеходците, при положение, че преди да вземеш книжка и ти си бил такъв, а след години ще станеш пак пешеходец .... 
-
AnalBreaker
- Контакти:
Той и сега е пешеходец, но не го проумява
Един ИСТИНСКИ българин !
- Тони Шумахер
- Контакти:
megan fox написа:MCMXIII написа:megan fox написа:Ами за мой късмет случката не беше в час пик. А когато караш към Спешното умиращ човек последното нещо, за което мислиш е скоростта! Мислиш как по-бързо да стигнеш до проклетата болница, която е на десетина километра от мястото, от където си тръгнал!
И не преувеличавам, наистина карах с толкова, през останалото време по булевардите на града, ако няма задръствания карам с около 80...
Тържествено обещавам, когато идвам във Варна да се пазя от теб!
Ако реша да мина отгоре ти, колкото и да се пазиш нямаш шанс![]()
![]()
Да бе ,той ще дойде с кораб ....
- Тони Шумахер
- Контакти:
megan fox написа:MCMXIII написа:megan fox написа:Не ме разбра! Да избягват тротоарите на най-натоварените булеварди! Да вървят по други улици като цяло, а самите булеварди да са пусти от пешеходци и да има само шофьори!
Спирките на "Цариградско", да ги освободим ли?
Ако не искате да има смъртни случаи... Избора е ваш!
Има един лаф: "Който го е страх от мечки, да не ходи в гората!" Е по същата тази логика..., който го е страх да не го блъсне кола да си седи вкъщи!
П.П. Като пешеходец 5 пъти ме е блъскала кола, като колоездач още 2 пъти! Така че отлично знам какво е да си от другата страна, знам какво е да те насметат и да си потрошен, така че Take it easy!
Робокоп , ти ли си ...?
Мегън , дай по-сериозно ! Има космос , там карай с 23434353 и т.н. км/ч ! Осъзнай се малко , о.к. !
AnalBreaker написа:megan fox написа:Където 130, там и 140! И без това никой не спазва ограниченията на скоростта и всеки, който има по-мощна кола на магистралата го нарушава! Неопитните шофьори и тъпите джигиди, без значение от ограничението на скоростта си карат с колкото им скимне и правят глупости на пътя!
Аз лично приветствам тази промяна! Най-после ББ да направи нещо смислено! Това е 130 беше смешна скорост като ограничение! Аз лично съм в България да стане като в Германия, където няма ограничения по магистралите! Ако имаш хубава кола, която вдига 200+ и можеш да караш защо не?
Изобщо не си прав за неопитните шофьори. Това как караш зависи от твоето възпитание и от това дали имаш глава на раменете си или си пълен идиот, който не цени човешкият живот
Как може да казваш, че 130 е смешна скорост? Пътищата не са за състезания, а за да достигнеш от точка А до точка Б. Освен това колко човека в България имат надеждни коли, които могат да стоят стабилно на пътя с 200+ км/ч? Малко бъркаш формула 1 и обикновеното шофиране. Нали се сещаш също, че ако се блъснеш с 200 си умрял или ще убиеш някого, докато ако караш със 120 примерно имаш повече време за реакция, а и колата пред теб има време за реакция.
Шофьор на два петъка тръгнал да ми дава акъл! Да 130 е смешна скорост! И да, имам кола, която седи стабилно на пътя! Аз отговарям за себе си, не за другите!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
TodorT написа:Мегън, не ми казвай, че на магистралите не трябва да има ограничения и да стане както в Германия! Бандата ти каза, че дори там има ограничения.... а доколкото съм запознат в Германия има и закон, че магистралите не трябва да имат наклон над определен ъгъл! Ти возил ли си се на немски аутобан ? А на френски ?! Защото аз съм се возил и мога да ти кажа, че тамошните магистрали нямат нищо общо с нашите! Единственото общо е наименованието! Качестовото на асфалта е несравним! Техните първокласни пътища са нашите магистрали общо взето! И това, което казваш, че винаги има време за реакция е НЕМИСЛИМО и глупаво! Има толкова случай, в които просто няма какво да направиш! Най-малкото имаш спирачен път, който зависи от метереологичните условия и състоянието на пътя! И защо трябва да се хвърлям от мост само и само да не блъсна човек ? Защо трябва да се стига до такъв момент да се притеснявам да не блъснеш пешеходец и да взимам крайни мерки ?!? Просто карай умно и се съобразявай с условията! И не разбирам защо се отнасяш едва ли не пренебрежително с пешеходците, при положение, че преди да вземеш книжка и ти си бил такъв, а след години ще станеш пак пешеходец ....
Да, возил съм се и знам, че нямат нищо общо с нашите! Знам, че са много по-широки, много по-обезопасени и въпреки това смятам, че в Бг не трябва да има ограчение на скоростта на магистралите! Поне за мен да няма! Другите като не могат да карат да ги ограничават! Ама да ми седят точно преди Девня и да дебнат дали карам със 130... няма да я бъде! А ако си мислят, че точно на магистралата ще спра на стоп палка не са познали! Те докато се качат в тъпата си Астра аз вече ще съм заминал далеч напред, да не говорим, че опелчето им няма никакъв шанс срещу Мерцедеса ми!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
- B__A__N__DA__TA
megan fox написа:AnalBreaker написа:megan fox написа:Където 130, там и 140! И без това никой не спазва ограниченията на скоростта и всеки, който има по-мощна кола на магистралата го нарушава! Неопитните шофьори и тъпите джигиди, без значение от ограничението на скоростта си карат с колкото им скимне и правят глупости на пътя!
Аз лично приветствам тази промяна! Най-после ББ да направи нещо смислено! Това е 130 беше смешна скорост като ограничение! Аз лично съм в България да стане като в Германия, където няма ограничения по магистралите! Ако имаш хубава кола, която вдига 200+ и можеш да караш защо не?
Изобщо не си прав за неопитните шофьори. Това как караш зависи от твоето възпитание и от това дали имаш глава на раменете си или си пълен идиот, който не цени човешкият живот
Как може да казваш, че 130 е смешна скорост? Пътищата не са за състезания, а за да достигнеш от точка А до точка Б. Освен това колко човека в България имат надеждни коли, които могат да стоят стабилно на пътя с 200+ км/ч? Малко бъркаш формула 1 и обикновеното шофиране. Нали се сещаш също, че ако се блъснеш с 200 си умрял или ще убиеш някого, докато ако караш със 120 примерно имаш повече време за реакция, а и колата пред теб има време за реакция.
Шофьор на два петъка тръгнал да ми дава акъл! Да 130 е смешна скорост! И да, имам кола, която седи стабилно на пътя! Аз отговарям за себе си, не за другите!
Щом си на пътя, отговаряш И за себе си,щото ако вземеш някой с 200 ,никой няма да те пита ,ма що така,нали колата ти е стабилна
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]