Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Масов побой м/у феновете на ЦСКА § ЛЕВСКИ

Мнениеот milen.hristov » 28 дек 2011 00:09

blue avalanche написа:Не само,че модераторите допускат такива изплющяшки теми,ами един от тях е активен участник!Тц,тц,тц...Както се казва "активен борец против"...СЗ. :o Барабар Петко с мъжете!Ши паднЪ от смях!

виж дали имам права за тази тема,като съм мод да защитавам цесекарите и сз ,е няма да стане

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 28 дек 2011 00:10

Red_Girl написа:Абе кви са тея глупости бе? Кво пак намесвате фракции.. Нито една фракция нема да тръгне се прибира с градския транспорт. Некви палччовци са решили се правят на интересни. Е такива утрепки нямат място в сектора. Са фенове на ЦСКА са били левскари, а пролетта, след мача със Славия, сини фенове спряха наш автобус и пребиха по същия начин фенове на ЦСКА. Тва е малоумно..но няма как да се спре. Точните хора нема да тръгнат се бият из рейсове.. знаят се и знаят къде и кога. Смърт за такива хулигани!

Ей Богу ,добър коментар от твоя страна! ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Фенове на цска безчинстват в София

Мнениеот Rivaldo10 » 28 дек 2011 00:11

POPCORN написа:няма да си гфо получат..сега четох в ливеспорт, че мвр нямали да разследват случая , защото никой не е подал жалба :!:

Дам, нормално за нашата мила родина... Следващият път ще се надяваме да не сме ние потърпевшите или наши близки и приятели, и така... Жалка работа.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 дек 2011 00:11

milen.hristov написа:Какви майки и деца в 10 вечерта по това време на годината в студ.град.Айде стига с глупости и ние сме живяли там

milen.hristov написа:Айдее вече и баби в 10 вечерта в студ. град.БОжеее, на тези сбирки Гонзо да не ви прелива от неговия мозик

За какъв Студентски град говориш, погледни на някоя карта къде се намира спирка "Хотел Хемус". А самият бой е преди 10 часа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 дек 2011 00:11

Не че се опитвам да защитавам някого нито ми е работа, ама кво коментирате!Ако някой е бил там и знае какво точно е станало да коментира ама така наизуст-безсмислено е!Невинни жертви, тръби, бухалки-някои видял ли гое-не казвам,че не е било така-може и да е било-ама откъде да сме сигурни!!

Медиите обичат да преувеличават и да пишат кви ли не глупости-ясно е че феновете не сме им любимци за разлика от оная тиква дето операта му е любимата музика,ама на въпрос коя му е любимата опера -гледа като пукал и измънка нещо че бил оня ден ама си тръгнал посредата, заради мач!!

И за пример ви давам оня случай с 280 след мача със Славия-финалът за купта-дето ни свалиха заради две счупени лампи, а в спортала пишеше, че имало масов бой с тръби и пръти!! :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 дек 2011 00:11

ros написа:
Viktor4o_Rs написа:гоУеми сте. Тук не става въпрос дали сините са "по-яки" от червените или обратно. Проблемът е, че българи трепят българи. В 21-ви век, на връх Коледа и в навечерието на Нова година. А по различните форуми ще се "изтрепят" дечица, на които мама и тати са им купили лаптопче или смартфонче- да се изтипосват на бабаити и "отмъстители". Ненормални хора. И същите тези са БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. Всъщност, вече е ясно- тази страна няма бъдеще с такъв народ и такова младо поколение. Защото всичките тези изстъпления се правят от едни жалки нещастници на възраст 14- 24 години, оставени да "се развиват правилно" от своите родители и не осъзнали смисъла на човешкото здраве и живот.Колкото повече чета "изхвърлянията" тук и на други места, толкова повече ми става ясно, че България е обречена на самоунищожение. И няма по-голям враг за нея от самият й прост народ.

Един от малкото смислени постове, но за съжаление никой няма да му обърне внимание в общия поток на закани от разни комплексари и форумни хулигани ...

Аз също щях да го цитирам, но като му видях аватара и го сметнах за пълно лицемерие...

иначе

ЦЯЛАТА ТАЗИ ПРОСТОТИЯ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СПРЕ, ОТДАВНА ИЗТЕЧЕ ТОЛЕРАНТНИЯ КЪМ ТАКИВА ПРОЯВИ ПЕРИОД

полицейски произвол е решението

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 дек 2011 00:13

cska_90 написа:Не че се опитвам да защитавам някого нито ми е работа, ама кво коментирате!Ако някой е бил там и знае какво точно е станало да коментира ама така наизуст-безсмислено е!Невинни жертви, тръби, бухалки-някои видял ли гое-не казвам,че не е било така-може и да е било-ама откъде да сме сигурни!!

Медиите обичат да преувеличават и да пишат кви ли не глупости-ясно е че феновете не сме им любимци за разлика от оная тиква дето операта му е любимата музика,ама на въпрос коя му е любимата опера -гледа като пукал и измънка нещо че бил оня ден ама си тръгнал посредата, заради мач!!

И за пример ви давам оня случай с 280 след мача със Славия-финалът за купта-дето ни свалиха заради две счупени лампи, а в спортала пишеше, че имало масов бой с тръби и пръти!! :lol: :lol: :lol:

Брат, според ТВ7 всеки левскар е фен на София-Запад, които принципно са адски потайни, но медиите са навътре в нещата...абе моля ти се...пародия :!: А и който и да е бил, точно в тоя форум няма да каже думичка..по ред причини които знаем :)
Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 дек 2011 00:13

milen.hristov написа:

Сигурна съм, че вътрешно си от ЦСКА! :mrgreen: :mrgreen:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 дек 2011 00:15

Red_Girl написа:
milen.hristov написа:

хахахахах що ли и аз съм на такова мнение...

Забравих да добавя : Ейййй Богу :mrgreen:
Последна промяна от Blue_Lion на 28 дек 2011 00:15, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 дек 2011 00:15

Red_Girl написа:
milen.hristov написа:

явно родата ми ми влияе зле

Върни се в “Свободна зона”