Одобрявате ли протеста на пшеничната мафия и БДЖ ? (АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Одобрявате ли протеста на зърнопроизводителите и БДЖ

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Одобрявате ли протеста на пшеничната мафия и БДЖ ? (АНКЕТА)

Мнениеот pomiqrat » 07 дек 2011 20:17

victor__ написа:Умните правителства си вършат работата в полза на народа си. Нашите не са от тях, поне аз не съм забелязъл. Значи много се лъжеш. Никое правителство не работи за интереса на народа си, а за собствения си

100 пъти може и да повтаряш, ама е достаъчно един път да осмислиш какво ти се казва - Споразумение се казва първо, Споразумение=Договор, Договор=Споразумение и второ ако правителството беше честно тогава и да каже - Пичове това са парите, повече няма - е едно. Да клинчи е съвсем друго. Правителството не е знаело колко пари ще има и заради това е написало "АКО"И трето - ако не бяха с посрани гащи, досега да са ги разхвърляли, а не да им метат пред тракторите. През оная им работа е за тракторите на правителството. Като ги оставят в София изнервят народа и ги настройват срещу тях
За гласуването и че едно и също и няма значение за кого, мисля нямаме различия.
На въпроса от мнението преди мен, ми е интересно как ше отговориш Много яко. Ако не съм на мнението на ББ съм комунист, ако съм на едно и също мнение за нещо с ББ съм гербер :o
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 дек 2011 20:19

victor__ написа:Т.е? Това ги прави по различни ли?

Да, стоят си там, хората ги знаят какви са и след като офшорките им се провалят народът пак гласува за тях.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 дек 2011 20:27

Ники, като нямаш договора, откъде знаеш какво пише в него?Сигурен ли си, че съществува..?Явно съществува нещо, след като Хер Флик не отрича.Какво означава предизборното и предбюджетно почти обещание.Дянков (в ада да гори дано) откъде знае какво ще стане утре, та е убеден, че пари няма.Всъщност, за един гл.счетоводител пари никога няма.

ПП-Дянков, миналият петък, парламентарен контрол:"Г-жо Нинова, ако бяхте учили и знаехте английски, но вие не само математика, но и английски не знаете....... щяхте да прочетете доклада в оригинал!"
(Г-жа Нинова обаче се оказа, че знае не само английски, но това е информация от друго място.)На тоя ли дръвник да му вярвам когато приказва?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

victor__
Контакти:

Мнениеот victor__ » 07 дек 2011 20:29

Не, не, изобщо нямам предвид дали си комунист или гербер или какъвто и да е. Изобщо. Беше ми интересно, защото ако беше казал, че неволно си ги изпуснал, щеше да се върже с думите ти, че няма разлика за кого се гласува, нали така каза? А понеже явно нарочно си ги изпуснал, вече ми е ясно, че си просто един обикновен сеирджия, гледащ на нещата по логиката на шопа. Предполагам я знаеш.
Договор - поражда права и задължения на две или повече страни по него. Има правни последствия при неспазването или нарушаване на клаузите му
Споразумение - и то вида на документа под който са се подписали е съвсем друг вид документ. Не поражда правни отношения между страните. Има характер на ангажимент на правителството пред дадена втора страна за изпълнение на нещо. Предизборното обещание е вид споразумение. И както ти казах и Симеончо обещаваше, но не подписваше. Тея подписват под де що им носи краткосрочна изгода без мисъл какво ше стане после. Самия Дянков е казал, че подписването на такъв документ е необичайно и не е практика при управлението на държавата.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 дек 2011 20:34

Викторчо, Викторчо... имаш ли юридическо образование или си в процес на такова

victor__
Контакти:

Мнениеот victor__ » 07 дек 2011 20:40

Е, няма да се обърна към теб на галено, че като ти гледам ника......

Моето образование хич не е проблем на темата, нали?
Коментирам мнения по темата. Споразумение от вида за който се говори, изобщо не е правен термин, накъдето се опитваш да отидеш от няколко поста насам. Ама изобщо. Така, че се концентрирай над насладата от действията или тарикатщините на правителството и остави правото на мира. След като стила на управление на държавата ти харесва, никой не може да ти помогне

Върни се в “Свободна зона”