Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 юни 2011 23:57

cska_90 написа:
Cesc Fabregas написа:Абе тоя мит за тва че почти всички метъли не се къпели, ходели с дълги коси, железа, кубинки и тн нещо не съм много съгласен с него. Аз познавам доста хора, които слушат метъл,като никой от тях не ми е смърдял! Голяма част от тях вероятно се къпят доста по-често от разни чалгаджийКИ! Естествено, има и смрадливи метъли, но не съм убеден, че процента им е кой знае колко по-висок от този на некъпаните българи като цяло?!

Аааа -ето де -въртяхме сукахме и накрая наля вода в моята мелница!! ;) Аз същото ти твърдя и за чалгата-че да има и такива каквито вие твърдите-но не са повече отколкото и тези дето слушат др музика!!!както аз твърдя за металите,че са еди какви си -веднага казваш,че имало такива-ама не сички-защо не приемаш че и тука е така!!Мисля,че се познаваме много добре-така че знаеш за кво ти говоря!!А и предполагам,че знаеш че едва ли и др ми приятели са тъпи и ограничени парчета-аама си слушат чалга!!

Ами не ги познавам приятелите ти, как да знам какви са?! :roll: И разликата в процентите "тъпи чалгаджии" и "смрадливи метъли" е доста съществена, познай в чия вреда ;) Както казах-има и изключения(сред които си и ти), но масово това е музика за масите. А какви са масите-тъпи :arrow: чалгата е музика, харесвана от тъпаците ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 30 юни 2011 23:58

Опитвам се да си представя метъл, качен върху масата в някоя кръчма и да тръска коси и да опъва жици, а наоколо местната "ентелегенция" да припява в такт последният хит на ... която и да е моментна звезда, като си къса дрехите и се оглежда за още кабзи по кожените си якета.

Когато отивам сутрин на работа срещам куп девойки от една гимназия, която ми е на път.... повечето са облечени чалгаджийски.Доколкото имам наблюдения, няма нито едно емо или метълче-това по външен вид (според разбиранията за метълско облекло в тази тема).

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 юли 2011 00:00

Alex написа:Кои са държавите с най-много метъл: Норвегия, Финалндия
кои са държавите с чалга: Турция, Албания, Румъния, Сърбия, България

Айде сега да сравним стандарта на живот, нивото на образование, културата на хроата :roll:

Добре бе майка му деееба-аз ли не мога да обяснявам-вие ли не разбирате???

Аре стига с тая култура,ценности и т.н.!!Музиката е за ЗАБАВЛЕНИЕ -искам каот изляза и отида на дискотека-да си пийна,да ми е весело, да си попростея ако трябва( :mrgreen: )Ритъма на чалгата е точно за това!!Какъв ви е проблема!!Аре стига с тая вашата "чалга култура"-музиката е за разпускане-за образование си има училища, унита, книги, вестнци, дискавъри и т.н.!!ЗАщо смесвате нещата?
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 юли 2011 00:01

Cesc Fabregas написа:
cska_90 написа:
Cesc Fabregas написа:Абе тоя мит за тва че почти всички метъли не се къпели, ходели с дълги коси, железа, кубинки и тн нещо не съм много съгласен с него. Аз познавам доста хора, които слушат метъл,като никой от тях не ми е смърдял! Голяма част от тях вероятно се къпят доста по-често от разни чалгаджийКИ! Естествено, има и смрадливи метъли, но не съм убеден, че процента им е кой знае колко по-висок от този на некъпаните българи като цяло?!

Аааа -ето де -въртяхме сукахме и накрая наля вода в моята мелница!! ;) Аз същото ти твърдя и за чалгата-че да има и такива каквито вие твърдите-но не са повече отколкото и тези дето слушат др музика!!!както аз твърдя за металите,че са еди какви си -веднага казваш,че имало такива-ама не сички-защо не приемаш че и тука е така!!Мисля,че се познаваме много добре-така че знаеш за кво ти говоря!!А и предполагам,че знаеш че едва ли и др ми приятели са тъпи и ограничени парчета-аама си слушат чалга!!

Ами не ги познавам приятелите ти, как да знам какви са?! :roll: И разликата в процентите "тъпи чалгаджии" и "смрадливи метъли" е доста съществена, познай в чия вреда ;) Както казах-има и изключения(сред които си и ти), но масово това е музика за масите. А какви са масите-тъпи :arrow: чалгата е музика, харесвана от тъпаците ;)

Еми предполагах ,че щом ме познаваш-знаеш че едва ли бих общувал с тъпаци-нали???
А за процентите ти обясних защо е така!
А като каза за тъпи метъли-еми тоя форум е пример-ако се сетиш какво имам предвид-предполагам ще го направиш! ;)
Изображение

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 01 юли 2011 00:05

cska_90 написа:

Айде сега да сравним стандарта на живот, нивото на образование, културата на хроата :roll:

Аре стига с тая култура,ценности и т.н.!!Музиката е за ЗАБАВЛЕНИЕ -искам каот изляза и отида на дискотека-да си пийна,да ми е весело, да си попростея ако трябва( :mrgreen: )Ритъма на чалгата е точно за това!!Какъв ви е проблема!!Аре стига с тая вашата "чалга култура"-музиката е за разпускане-за образование си има училища, унита, книги, вестнци, дискавъри и т.н.!!ЗАщо смесвате нещата?

Личи ти, че не слушаш класика... освен класиката в чалгата.

Ще бъда много изненадан, ако някога, в момент на умопомрачение , си слушал Коса или нещо от Уебър.
Не очаквам да разбереш какво съм ти казал.
В по-нови варианти... не очаквам да си слушал някога Вангелис, а за Aeoliah дори и не смея да мечтая, че си чувал (както и аз не съм чувал за много певци и групи).

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 01 юли 2011 00:10

cska_90 написа:

няма изкуство "със смисъл" и изкуство "само за забавление". В момента, в които създадеш/изпееш нещо, то вече има отражение върху публиката... ти кое не разбираш, че ние не спорим, че всеки има право да си се весели (и не е необходимо да слуша Вивалди през тва време), а че ЧАЛГАТА Е ПРОСТОТИЯ... не ми казвай, че само в бг си пийваме (всъщност българите сме от малко-пиещите нации в Европа) и се веселим само тук?!?
Братле, ако не разбираш проблема в това, че млади момичета са облечени в лъскави официални рокли от илиенци и играят кючек, докато някакви цигани им свирят ориенталски ритми - проблема си е в теб... то даже не е проблем, всеки народ си избира как да се весели - просто на мен ми беше странно като ме питаха преди няколко дни едни немски студенти дали "милионерче" е традиционен български евъргрийн - а, после се сърдим като ни наричат в европа цианги и селяни (всеки си носи последствиета от поведението си)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 юли 2011 00:11

Ето затова говоря -коментари наизуст-ей това сме българите-кво да се прави!!Само гледаме да се плюем един друг!! ;)
Та по въпроса ти, Коса-ако става въпрос за мюзикъла съм го гледал и то 2 пъти и ми харесва доста!!И да много добре знам кое е Андрю Лойд Уебър!!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 юли 2011 00:13

Alex написа:
cska_90 написа:

няма изкуство "със смисъл" и изкуство "само за забавление". В момента, в които създадеш/изпееш нещо, то вече има отражение върху публиката... ти кое не разбираш, че ние не спорим, че всеки има право да си се весели (и не е необходимо да слуша Вивалди през тва време), а че ЧАЛГАТА Е ПРОСТОТИЯ... не ми казвай, че само в бг си пийваме (всъщност българите сме от малко-пиещите нации в Европа) и се веселим само тук?!?
Братле, ако не разбираш проблема в това, че млади момичета са облечени в лъскави официални рокли от илиенци и играят кючек, докато някакви цигани им свирят ориенталски ритми - проблема си е в теб... то даже не е проблем, всеки народ си избира как да се весели - просто на мен ми беше странно като ме питаха преди няколко дни едни немски студенти дали "милионерче" е традиционен български евъргрийн - а, после се сърдим като ни наричат в европа цианги и селяни (всеки си носи последствиета от поведението си)

Братле уморих се да пиша просто-а черната музика няма ли същия разврат-в метъла също го има-бил съм на такива куони не веднъж и знам какво е!!Това е до възпитание и култура-а тя не се изгражда от музиката!!Защото аз познавам не едно и две момичета-които нямат нищо общо с това, което си написал -но пак си слушат чалга!
Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 01 юли 2011 00:17

cska_90 написа:Това е до възпитание и култура-а тя не се изгражда от музиката!!

пълен потрес :|

пп предполагам, че си по-млаък (не го казвам със снизхождение) и аз като съм бил по-млаък така съм мислил... ще видиш, че след време ще ти се промени мисленето
[center]Изображение[/center]

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 01 юли 2011 00:19

cska_90 написа:Ето затова говоря -коментари наизуст-ей това сме българите-кво да се прави!!Само гледаме да се плюем един друг!! ;)
Та по въпроса ти, Коса-ако става въпрос за мюзикъла съм го гледал и то 2 пъти и ми харесва доста!!И да много добре знам кое е Андрю Лойд Уебър!!!

И като знаеш коЕ е Уебър, какво си слушал от него?И ако си слушал нещо, не те ли кара поне малко да се замислиш..или просто те забавлява?А като си гледал два пъти Коса, моментът, когато Грег се качва на самолета за Виетнам... само те забавлява ли?Или Лет би съншайнс е просто песен, за забавление, като "Доко, доко"?
Не очаквах, че си толкова елементарен!

Върни се в “Свободна зона”