megan fox написа:Този, който коментира братовчедка си бях аз и не виждам какво обидно има в това човек да каже... ИСТИНАТА! На черното няма да кажа бяло! Красотата е нещо субективно, един харесва едно, друг друго, но когато нещо през моите очи не е красиво няма да си изкривя душата да тръгна да лицемернича! Или ти си мислиш, че всички трябва да лъжат и мажат и да казват на околните това, което те искат да чуят, а не чистата истината?! Е ако така си мислиш... много жалко за теб!
Човече,не че трябва да лъжеш и мажеш,но някак си не е коректно и възпитано,без никой да те пита,да започнеш да коментираш някой зад гърба му.Разбери ме правилно,моля те.Такива не на място и непредизвикани коментари могат много да наранят.А хората,които казват:"Ами какво,да лъжем и да мажем ли''обикновено са леко лишени от такт и възпитание.Никой не те е питал за това момиче,че да е необходимо да лъжеш и мажеш,нали?
Какво щяхме да правим всички без хората ''качествен контрол''да ни строяват в две редици...
Моля те,не го приемай като нападка.Разбира се,нищо лично.Просто се замисли малко какво написах.