Кой е града с най-красивите жени в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levskifenka
Контакти:

Re: Кой е града с най-красивите жени в България

Мнениеот levskifenka » 06 юни 2011 11:18

megan fox написа:Този, който коментира братовчедка си бях аз и не виждам какво обидно има в това човек да каже... ИСТИНАТА! На черното няма да кажа бяло! Красотата е нещо субективно, един харесва едно, друг друго, но когато нещо през моите очи не е красиво няма да си изкривя душата да тръгна да лицемернича! Или ти си мислиш, че всички трябва да лъжат и мажат и да казват на околните това, което те искат да чуят, а не чистата истината?! Е ако така си мислиш... много жалко за теб!

Човече,не че трябва да лъжеш и мажеш,но някак си не е коректно и възпитано,без никой да те пита,да започнеш да коментираш някой зад гърба му.Разбери ме правилно,моля те.Такива не на място и непредизвикани коментари могат много да наранят.А хората,които казват:"Ами какво,да лъжем и да мажем ли''обикновено са леко лишени от такт и възпитание.Никой не те е питал за това момиче,че да е необходимо да лъжеш и мажеш,нали? :roll: ;) Както и да е,то да беше само ти...
Какво щяхме да правим всички без хората ''качествен контрол''да ни строяват в две редици... :) :lol:
Моля те,не го приемай като нападка.Разбира се,нищо лично.Просто се замисли малко какво написах. :) Лек ден.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Кой е града с най-красивите жени в България

Мнениеот megan fox » 06 юни 2011 12:18

levskifenka написа:
megan fox написа:Този, който коментира братовчедка си бях аз и не виждам какво обидно има в това човек да каже... ИСТИНАТА! На черното няма да кажа бяло! Красотата е нещо субективно, един харесва едно, друг друго, но когато нещо през моите очи не е красиво няма да си изкривя душата да тръгна да лицемернича! Или ти си мислиш, че всички трябва да лъжат и мажат и да казват на околните това, което те искат да чуят, а не чистата истината?! Е ако така си мислиш... много жалко за теб!

Човече,не че трябва да лъжеш и мажеш,но някак си не е коректно и възпитано,без никой да те пита,да започнеш да коментираш някой зад гърба му.Разбери ме правилно,моля те.Такива не на място и непредизвикани коментари могат много да наранят.А хората,които казват:"Ами какво,да лъжем и да мажем ли''обикновено са леко лишени от такт и възпитание.Никой не те е питал за това момиче,че да е необходимо да лъжеш и мажеш,нали? :roll: ;) Както и да е,то да беше само ти...
Какво щяхме да правим всички без хората ''качествен контрол''да ни строяват в две редици... :) :lol:
Моля те,не го приемай като нападка.Разбира се,нищо лично.Просто се замисли малко какво написах. :) Лек ден.

Само, че във връзка с проведеният разговор трябваше да разкажа тази история! И пак за нуждите на темата трябваше да уточня действителността. ;) - това не го пропускай!

А колкото до това дали подобен тип коментар може да нарани... аз съм на доста противоположено мнение от теб. ;) Ако един човек не лети из облаците и не се заблуждава, че е нещо повече, от това, което в действителност е... това да чуе истината за себе си няма да го жегне, още повече, че го знае! Братовчедка ми отлично знае мнинието ми за нея, така че това не е говорене зад гърба й! Каквото казах пред вас, същото съм казвал и пред нея. ;)

П.П. В КТК-то няма нищо лошо. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Свободна зона”