Макар че не се ограничавам, слушам всичко без хип хоп, новите бози в стил "Джъстин Бийбър" и електронните тупци-тупци.
В последните години много се зарибих по джаз, суинг... Франк Синатра ми е голяма страст.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Гласувах за рок и с облекчение виждам, че той води.![]()
Макар че не се ограничавам, слушам всичко без хип хоп, новите бози в стил "Джъстин Бийбър" и електронните тупци-тупци.
В последните години много се зарибих по джаз, суинг... Франк Синатра ми е голяма страст.
Laetitia написа:Рокът сериозно ли ти идва в повече? Дори "Бон Джоуви"?
Laetitia написа:електронните тупци-тупци
Имам приятел DJ, който доста време ме облъчваше с такава музика, просто не ми харесва.boys85 написа:Хм, електронната музика съвсем не се свежда до "тупци-тупци", но какво да правиш стереотипи и непознаване...
Laetitia написа:Имам приятел DJ, който доста време ме облъчваше с такава музика, просто не ми харесва.
Laetitia написа:Ами просто трябва да се примириш, че не всички харесват даден стил. Електронната музика не е моята чаша чай.
И аз дълги години се ядосвах и обяснявах на разни хора, че не всички рокаджии и метъли са облечени в черно, мръсни и дългокоси, които само дрънчат с китари и реват като говеда, но невинаги постигах успех.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта