За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За кого бихте гласували

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот fcb_bg » 05 ное 2016 12:40

samo_levski написа:"Президента трябвало да има представителен вид" е опорна комунистическа точка от времената на агент гоце, който освен "представителен вид" други качества не притежаваше. А, да, даваше и ордени през ден. Орденохвъргачката.

Само един изключително повърхностен селянин без капка мозък, който се информира за света единствено от "блиц" и "пик" може да определя президента Плевненлиев, като гей.

Президента Плевненлиев през целия си мандат беше повече мъж и имаше много по-мъжки позиции от всички предишни президенти взети заедно. Излезна и публично даде начало на протестите срещу Пеевски, като добре знаеше каква помия и очерняне ще последва след това в медиите срещу него.

На няколко пъти заемаше твърди позиции против душманина на нацията - Русия.

Но за българския крепостен селянин, който мечтае русия да го оножда по няколко пъти на ден и който като се напие почва да спори кой има по-добра армия - американците или руснаците и който твърди, че "едно време беше по-добре", ей тоя долен крепостен селянин сочи с пръст президента и повтаря като папагал глупостите на "блиц" и "пик".

Плевнелиев громял Русия, ей тва е голяма работа. А за Търки какви му бяха позициите по редица въпроси? Би ли ме светнал, щото аз не съм го чул да се изказва, тоя повече мъж с най-мъжките позиции.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 05 ное 2016 13:30

Аз ще гласувам за Борото, ако се кандидатира. Всеки ден ще ни радва с приятен снимков материал. Кой знае, може и нещо повече да ни даде докопал властта.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 05 ное 2016 14:06

Със сигурност няма да гласувам за Цецка :mrgreen: Това е пародия на кандидатура!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 05 ное 2016 14:09

samo_levski написа:баси неадекватния :lol:

Е-е, като си неадекватен, защо не спреш...София-запад и техните продукти??? - нямаме необходимост от неадекватни тук...още повече преди избори!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 ное 2016 14:25

Я, агента на ДС и бивш партньор на Бареков е повел. Само не знам сега с Волен русофилчето м Симеонов русофобчето как мелят брашно? За тези, които се интересуват нека напишат в гугъла: "Да освободим Альоша от наряд". Това е една статия на Сидеров от 1991-ва година. Тогава ще разберете що за стока са всички лъжепатриоти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 05 ное 2016 14:56

Red Warrior написа:Я, агента на ДС и бивш партньор на Бареков е повел. Само не знам сега с Волен русофилчето м Симеонов русофобчето как мелят брашно? За тези, които се интересуват нека напишат в гугъла: "Да освободим Альоша от наряд". Това е една статия на Сидеров от 1991-ва година. Тогава ще разберете що за стока са всички лъжепатриоти.

хората не искат да си задават подобни въпроси, още повече да им търсят и отговорите. искат да чуват: смърт за американците, мигрантите и гейовете на фона на "едно ферари" и кофти домашарка :lol:

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 05 ное 2016 15:36

samo_levski написа:
Red Warrior написа:Я, агента на ДС и бивш партньор на Бареков е повел. Само не знам сега с Волен русофилчето м Симеонов русофобчето как мелят брашно? За тези, които се интересуват нека напишат в гугъла: "Да освободим Альоша от наряд". Това е една статия на Сидеров от 1991-ва година. Тогава ще разберете що за стока са всички лъжепатриоти.

хората не искат да си задават подобни въпроси, още повече да им търсят и отговорите. искат да чуват: смърт за американците, мигрантите и гейовете на фона на "едно ферари" и кофти домашарка :lol:

Парадокса е, че мъже говорещи по този начин по цял ден си мислят за един друг мъж :mrgreen: Тук е пълно с такива.
Аз също имам такива познати,които до скоро мислех за нормални. От известно време,когато ме видят,те ми говорят само за Путин.Седнали ли сме на кафе и аз ми казвам "Гледай каква мадама минава", а те ми отговарят "Ти чули,вчера какво каза Путин" или "знаеш ли,че Путин е бил еди къде си и е сключил договор за еди какво си" :mrgreen:
Ще видиш и много мразещи Гейропа, сложили си аватари или умотворения на въпросния.
Това се нарича латентен хомосексуализъм :lol:

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 05 ное 2016 16:16

botevist_75 написа:
samo_levski написа:Само един изключително повърхностен селянин без капка мозък, който се информира за света единствено от "блиц" и "пик" може да определя президента Плевненлиев, като гей.

Разбира се,че е гей. В България,всеки който не псува,не се държи като простак,говори културно е гей.
Виж, СлавитУ е мъж та дрънка. Истински българин. Той ще ни оправи...

Роско е най- голямата карикатура и посмешище, което сме имали начело на държавата. Педалският му глас просто подчетава всичко останало. Явно и почитателите му не са много по- различни.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2016 17:49

Желю имаше още по-педалски глас.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”