samo_levski написа:"Президента трябвало да има представителен вид" е опорна комунистическа точка от времената на агент гоце, който освен "представителен вид" други качества не притежаваше. А, да, даваше и ордени през ден. Орденохвъргачката.
Само един изключително повърхностен селянин без капка мозък, който се информира за света единствено от "блиц" и "пик" може да определя президента Плевненлиев, като гей.
Президента Плевненлиев през целия си мандат беше повече мъж и имаше много по-мъжки позиции от всички предишни президенти взети заедно. Излезна и публично даде начало на протестите срещу Пеевски, като добре знаеше каква помия и очерняне ще последва след това в медиите срещу него.
На няколко пъти заемаше твърди позиции против душманина на нацията - Русия.
Но за българския крепостен селянин, който мечтае русия да го оножда по няколко пъти на ден и който като се напие почва да спори кой има по-добра армия - американците или руснаците и който твърди, че "едно време беше по-добре", ей тоя долен крепостен селянин сочи с пръст президента и повтаря като папагал глупостите на "блиц" и "пик".
Плевнелиев громял Русия, ей тва е голяма работа. А за Търки какви му бяха позициите по редица въпроси? Би ли ме светнал, щото аз не съм го чул да се изказва, тоя повече мъж с най-мъжките позиции.