iliev72 написа:yuliyan_rs написа:iliev72 написа:smoothc написа:Алекс , ти от кое село си , столичанино ?!
Роден съм в "Малката Виена", г'син Илиев, ако това Ви говори нещо
Дей имам 2 по математика ама това 09+09+1+9+4+4 = 999 вярно ли е?
Вярно е! Както е вярно и това - Част от жертвите на червения терор в България:Синовете на Райна Княгиня, герои от войните в защита на България:
1.Владимир.Разстрелян на улицата без съд и присъда от комунистите на 10.10.1944г.
2.Иван,с чин генерал.Осъден на смърт от т.н.”Народен съд” , но умъртвен садистично в концлагера “Слънчев бряг” в Ловеч.
3.Асен.След 09.09.1944г.дълги години “лежи” по концлагерите.
Няма по смотани хора от тези родени в Русе ! Кажи му русенец и повече не го обиждай !
Жалко , че такива като теб нямат нищо общо с хората като Атанас Буров !
Според мен няма по-смотани хора от софиянци (разбирай потомци на ватмани). Няма как град с турски облик преди малко повече от 100г. с 10 хиляди души население и сега израстнал до 2 млн. души като 99% да ми твърдят, че са от "истинските, потомствени софиянци" (ако това въобще означава нещо и не виждам какъв повод на гордост е, след като цялото население на България до Освобождението е било принизено до ранга на рая), които са просто едни нагли шопи, за справка огледайте се около вас и ще ги видите - Перник, Елин Пелин и т.н. и ще разберете какви са софиянци и на какво щеше да им прилича града, ако не бяха го избрали за столица. Така че, по-нагли и нещастни хорица от тях няма. Не ген, а болест!!!
Поредното доказателство колко са смотаните русенците.Това което си написалсе отнася е за столичаните.За разлика от теб аз -познавам кореняците - софиянци и такива като теб дори не заслужават да им целуват краката.Живял съм в Русе , сега живее в София , но нито съм русенец , нито някога ще стана столичанин , аз просто съм трето поколение видинчанин и такива като теб може само да си мечтаят да са 3 поколение гражданин(русенец).
Трето поколение видинчанин, че то има ли такова животно. И аз познавам много видинчани, повечето живеят в Русе и не искат и да се връщат във Видин, защо ли? Аз съм 5-то поколение русенец, живея на 200м. от входа на Градския стадион и съм един истински фен на Дунав... а видинчанин да напада Русе - да се смея ли, да плача ли? Какво означава кореняк софиянец, обясни ми, това трябва да означава възпитан човек ли, някакъв суперцивилизован гражданин ли, защото кореняк софиянци са онези 10 000 д., една голяма част от които са били и от турския етнос (Това е като с Атина, при освобождението си тя е била малко по-голяма от София, с предимно АЛБАНСКО НАСЕЛЕНИЕ) и са живяли съвсем по скотски начин и интелигенцията, която се преселва, след избора за столица, издига града. Разбира се по-голямата част от тази интелигенция е избита по време на "Народният съд"...