Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!

Мнениеот Teo » 19 фев 2016 14:16

PFC Litex написа:
Teo написа:Това няма как да стане веднага, но тия строги правила ще влизат в сила след като отборите влязат. Ще почнат постепенно да подобряват базата си, ако не го правят изхвърчат. Много е просто.
@ Не може всички стадиони да станат като Лазур, но постепенно ще се градят.
@ Спрете да плюете по Армията... нашия стадион си е перфектен за момента, А група/Висша лига проблеми нямаме. То Тича и Славия нямат осветление... къде сте тръгнали да говорите за Армията?

Почне ли за нещо да се говори в бъдеще неопределено време пиши го бегал.
Кой ще извади по 10 милиона средно да си оправи ливадите, я кажи, а и най-важно, от къде ще ги вземе, че и в същото време да подсигури една банкова гаранция от поне четири милиона лева за да изкара сезона.

Алооо, земята вика Тео.

Постепенно значи.. първо осветление, след това терен, след това всичко останало...
@ Как отбори от А група са в тая лига като нямат осветление? После Армията била кочина ХАХА... май наистина трябва да някой специалисти тука да ходят се прегледат при джипито :lol:
@ Колко години ще чакаме ТИЧА да си оправят нивата на която се играе? Това там стадион ли е, какво? прилича ми на царевична нива с насипи отстрани и някаква постройка все едно е цех, а не футболен стадион. За Коматево не ми се говори... трагедия.
Последна промяна от Teo на 19 фев 2016 14:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 19 фев 2016 14:17

Lovech2000 написа:
Teo написа:@ Лавино стига си бълнувал тия задължения.. ще си платиме на държавата. Орева ортакъла ей :lol:

И ти ли се пишеш плащач бре? Ахахахаха, тъжна картинка, ей... :) :) :)

Тео лесно разпределя чуждите пари... :lol: Само, че "оздравителите" с парите Ганчев и Божков не мислят като него. :oops:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 19 фев 2016 14:20

korteneca написа:
Lovech2000 написа:
Teo написа:@ Лавино стига си бълнувал тия задължения.. ще си платиме на държавата. Орева ортакъла ей :lol:

Тео лесно разпределя чуждите пари... :lol: Само, че "оздравителите" с парите Ганчев и Божков не мислят като него. :oops:

Не толко лесно, колко Пеевски и Боко се разпореждат с народната пара :oops:
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 фев 2016 14:22

Teo написа:
PFC Litex написа:
Teo написа:Това няма как да стане веднага, но тия строги правила ще влизат в сила след като отборите влязат. Ще почнат постепенно да подобряват базата си, ако не го правят изхвърчат. Много е просто.
@ Спрете да плюете по Армията... нашия стадион си е перфектен за момента, А група/Висша лига проблеми нямаме. То Тича и Славия нямат осветление... къде сте тръгнали да говорите за Армията?

Кой ще извади по 10 милиона средно да си оправи ливадите, я кажи, а и най-важно, от къде ще ги вземе, че и в същото време да подсигури една банкова гаранция от поне четири милиона лева за да изкара сезона.

Алооо, земята вика Тео.

Постепенно значи.. първо осветление, след това терен, след това всичко останало...
@ Как отбори от А група са в тая лига като нямат осветление? После Армията била кочина ХАХА... май наистина трябва да някой специалисти тука да ходят се прегледат при джипито :lol:
@ Колко години ще чакаме ТИЧА да си оправят нивата на която се играе? Това там стадион ли е, какво? прилича ми на царевична нива с насипи отстрани и някаква постройка все едно е цех, а не футболен стадион. За Коматево не ми се говори... трагедия.

То ест искаш да бъде създадено нещо, на което строгите правила отново да бъда компромиси във времето, до тук нищо различно от настоящето. В момента в България НЯМА нито един стадион, който да отговаря на изискванията описани в наредбите за "А" група ти си ми заповтарял едно и също, като латерна.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 фев 2016 14:23

PFC Litex написа:
Teo написа:
PFC Litex написа:

Алооо, земята вика Тео.

То ест искаш да бъде създадено нещо, на което строгите правила отново да бъда компромиси във времето, до тук нищо различно от настоящето. В момента в България НЯМА нито един стадион, който да отговаря на изискванията описани в наредбите за "А" група ти си ми заповтарял едно и също, като латерна.

Лазур отговаря на всички изисквания и донякъде стадион в Ловеч.
@ Значи на кочина като Тича може да се играят мачове от А група, а на Армията не може? Ти изобщо можеш ли да направиш разлика между тия два стадиона... ако примерно са два хотела, единия е 1 звезда, другия 4!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 19 фев 2016 14:25

River Plate написа:
korteneca написа:
Lovech2000 написа:

Не толко лесно, колко Пеевски и Боко се разпореждат с народната пара :oops:

Като сте ги избрали ще се разпореждат. Кой ви е виновен? Аз доказателство за пари от тия двамата вложени в Левски нямам, ако ти имаш с удоволствие може да го представиш. :) Само, че имаш една голяма уста и нападки без покритие като всички червени. :oops:

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 19 фев 2016 14:31

кое правителство, това незаконното ,капиталистическото ли , че как няма да одобри, като цска си е техен отбор и се чудят заедно с Пеевски,Ганчев и останалите антибългари как да направят пак някоя далавера и да крадат пари от България !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 19 фев 2016 14:32

korteneca написа:Като сте ги избрали ще се разпореждат. Кой ви е виновен? Аз доказателство за пари от тия двамата вложени в Левски нямам, ако ти имаш с удоволствие може да го представиш. :) Само, че имаш една голяма уста и нападки без покритие като всички червени. :oops:

Доказателство бол, зависи къде гледаш де ;)

Иначе аз никой не съм избирал от тия, аз гласувам за Костов :twisted:
Последна промяна от River Plate на 19 фев 2016 14:35, променено общо 1 път.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 фев 2016 14:32

Teo написа:Лазур отговаря на всички изисквания и донякъде стадион в Ловеч.
@ Значи на кочина като Тича може да се играят мачове от А група, а на Армията не може? Ти изобщо можеш ли да направиш разлика между тия два стадиона... ако примерно са два хотела, единия е 1 звезда, другия 4!

Лазур, като отговаря в Бургас отбор има ли, че аз не се сещам в момента да има такъв, че и някой да изгаря от желание да вади пари за издръжка на такъв?
В Ловеч доняяякъде става.
Приемам, че още някоя ливада може и да стане и...?
Какво стана със строгите правила, тях къде ги оставихме?
Изображение

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 19 фев 2016 14:36

River Plate написа:
Доказателство бол, зависи къде гледаш де ;)

Иначе аз никой не съм избирал от тия, аз гласувам за Костов :twisted:

Така е, като гледаш бай Ставри доказателства бол. Ако започнеш да мислиш самостоятелно обаче реалността е съвсем друга. 8-)

Върни се в “Свободна зона”