Честит празник - Ден на народните будители

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Честит празник - Ден на народните будители

Мнениеот diplomat » 01 ное 2015 20:51

CTAHKO написа:
petko.h.markov написа:
CTAHKO написа:
petko.h.markov написа:Китай е толкова социалистически,колкото аз съм космонавт!

Китай си е социалистическа държава, но ти космонавт няма как да станеш :) Я кажи коя е управляващата партия в Китай 8-)

Станко,и аз като теб съм учил в онези години.Знам какво е при социализма-100% държавна собственост.В Китай частната сега е 80%.без значение,че управляваща е
комунистическата партия.

Няма такова нещо ;) Няма фирма без държавно участие, всичките им банки са държавни, всичките им телевизии (над 200) са държавни, за индустриалните и енергийните сектори да не говорим 8-) Та дори и заводите на БМВ и Мерцедес са с държавно участие (китайско) 8-) В нета има много информация за китайския тип социализъм, можеш да прочетеш. И още нещо, ние също бяхме тръгнали да се развиваме по този тип, само че едни комсомолци решиха, че не им отърва да се развиваме и побързаха да прецакат нещата и да съсипят държавата ни 8-) Иначе сега и ние нямаше да сме по-зле от китайците, но при всяко положение щяхме да сме на светлинни години напред от сегашното ни състояние 8-)

Китай - 2 милиарда. България - 7 милиона. Дори и за кретен като теб трябва да е ясно защо техният преход продължава толкова дълго. :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 ное 2015 20:53

diplomat написа:
sin4ec написа:Дипломате, всеки учител в килийно училище или преподавателка в метох са Будители! Всеки, дал лепта за просвещението и образоването дори и на едно българско дете, е Будител.

Кажи го това на Кашчей, не на мен. А той е забравил най-важния - Св. Иван Рилски, патрон на Деня на Народните Будители.

Няма какво да ми казва, а светията е Йоан, а не Иван..будителю! А и точно той да е будител-хайде молявитисе! Йоан Рилски будител, а Климент Охридски-не..цъцъцъцъ!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 ное 2015 20:55

diplomat написа:
CTAHKO написа:
petko.h.markov написа:
CTAHKO написа:

Китай си е социалистическа държава, но ти космонавт няма как да станеш :) Я кажи коя е управляващата партия в Китай 8-)

Станко,и аз като теб съм учил в онези години.Знам какво е при социализма-100% държавна собственост.В Китай частната сега е 80%.без значение,че управляваща е
комунистическата партия.

Няма такова нещо ;) Няма фирма без държавно участие, всичките им банки са държавни, всичките им телевизии (над 200) са държавни, за индустриалните и енергийните сектори да не говорим 8-) Та дори и заводите на БМВ и Мерцедес са с държавно участие (китайско) 8-) В нета има много информация за китайския тип социализъм, можеш да прочетеш. И още нещо, ние също бяхме тръгнали да се развиваме по този тип, само че едни комсомолци решиха, че не им отърва да се развиваме и побързаха да прецакат нещата и да съсипят държавата ни 8-) Иначе сега и ние нямаше да сме по-зле от китайците, но при всяко положение щяхме да сме на светлинни години напред от сегашното ни състояние 8-)

Китай - 2 милиарда. България - 7 милиона. Дори и за кретен като теб трябва да е ясно защо техният преход продължава толкова дълго. :roll:

Дипломате, ти не се ли усещаш, че за годините си се отгъваш твърде много?! Отсега си вулгарен и неуважителен към чуждото мнение, а какво ще стане от теб след 10-20 години..политик, по всяка вероятност!
Последна промяна от Кашчей на 01 ное 2015 20:57, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 ное 2015 20:56

diplomat написа:
CTAHKO написа:
petko.h.markov написа:
CTAHKO написа:

Китай си е социалистическа държава, но ти космонавт няма как да станеш. Я кажи коя е управляващата партия в Китай 8-)

комунистическата партия.

Няма такова нещо. Няма фирма без държавно участие, всичките им банки са държавни, всичките им телевизии (над 200) са държавни, за индустриалните и енергийните сектори да не говорим 8-) Та дори и заводите на БМВ и Мерцедес са с държавно участие (китайско) 8-) В нета има много информация за китайския тип социализъм, можеш да прочетеш. И още нещо, ние също бяхме тръгнали да се развиваме по този тип, само че едни комсомолци решиха, че не им отърва да се развиваме и побързаха да прецакат нещата и да съсипят държавата ни 8-) Иначе сега и ние нямаше да сме по-зле от китайците, но при всяко положение щяхме да сме на светлинни години напред от сегашното ни състояние 8-)

Няма никакъв преход ;) Преходът е обратен и се случва точно това, от което вие уж най-много бягате, че и не искате да си го признаете 8-) Капитализмът се приближава до социализма, а не обратното 8-) Дори и за кретен като теб би трябвало да е очевадно, но уви 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 ное 2015 20:56

Кашчей написа:
diplomat написа:
sin4ec написа:Дипломате, всеки учител в килийно училище или преподавателка в метох са Будители! Всеки, дал лепта за просвещението и образоването дори и на едно българско дете, е Будител.

Кажи го това на Кашчей, не на мен. А той е забравил най-важния - Св. Иван Рилски, патрон на Деня на Народните Будители.

Няма какво да ми казва, а светията е Йоан, а не Иван..будителю! А и точно той да е будител-хайде молявитисе! Йоан Рилски будител, а Климент Охридски-не..цъцъцъцъ!

Какво точно искаш, бе, човек? Много дребни са ти станали заяжданията пак. :roll:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 ное 2015 20:56

Кашчей написа:Дипломате, ти не се ли усещаш, че за годините си се отгъваш твърде много?! Отсега си вулгарен и не уважителен към чуждото мнение, а какво ще стане от теб след 10-20 години..политик, по всяка вероятност!

Такъв съм към тези, които са го заслужили.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 ное 2015 20:57

CTAHKO написа:Няма никакъв преход ;) Преходът е обратен и се случва точно това, от което вие уж най-много бягате, че и не искате да си го признаете 8-) Капитализмът се приближава до социализма, а не обратното 8-) Дори и за кретен като теб би трябвало да е очевадно, но уви 8-)

Кретен, изобщо не са ти ясни нещата.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 ное 2015 20:58

diplomat написа:
Кашчей написа:Дипломате, ти не се ли усещаш, че за годините си се отгъваш твърде много?! Отсега си вулгарен и не уважителен към чуждото мнение, а какво ще стане от теб след 10-20 години..политик, по всяка вероятност!

Защо смяташ, че в нечии очи ти не си кретен, без да са ти го казвали и натяквали?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 ное 2015 20:59

Кашчей написа:
diplomat написа:

Защо смяташ, че в нечии очи ти не си кретен, без да са ти го казвали и натяквали?!

Никъде не съм го твърдял това и дори знам кои са тези хора. ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 ное 2015 21:01

Много на дребно отидоха нещата, все пак темата е за Народните будители. Да не я доосираме съвсем, ако може.
пп Пък ме е и страх някой страшен да не ме обвини как забранявам нещо на някого си. Много ме е страх, чак виното ми се стопли и ще взема да си сипя ново! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”