България гласува за местна власт и на референдум
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България гласува за местна власт и на референдум
Само гербавите могат да измислят избори, които продължават по нощите. Хората още броят, че са станали в 5 сутринта за да изкарат 30 лева, заеби.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
-
fcb_bg написа:Само гербавите могат да измислят избори, които продължават по нощите. Хората още броят, че са станали в 5 сутринта за да изкарат 30 лева, заеби.
Това могат това правят.

- Federer91
- Контакти:
Циганиите на Сидеров отново на живо. Тоя човек аз не знам как още не е в лудницата и още повече как още има хора, които да му играят по сфирката. А заклеймяват циганите, ама са си лика-прилика с тях...
fcb_bg написа:Само гербавите могат да измислят избори, които продължават по нощите. Хората още броят, че са станали в 5 сутринта за да изкарат 30 лева, заеби.
Мда...заради говняния референдум са едни протоколи, едно чудо-а всичко като цяло е пълно мазало. Току-що говорих с човек от СИК в София-не могат да опаковат още, в 22.30! Тепърва ще ходят в залата, ще предават, жалка картинка.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Federer91 написа:Циганиите на Сидеров отново на живо. Тоя човек аз не знам как още не е в лудницата и още повече как още има хора, които да му играят по сфирката. А заклеймяват циганите, ама са си лика-прилика с тях...
Утре ще има ответна реакция за простотиите му. Просто няма да му се верва на кой свят е.
sin4ec написа:fcb_bg написа:Само гербавите могат да измислят избори, които продължават по нощите. Хората още броят, че са станали в 5 сутринта за да изкарат 30 лева, заеби.
Мда...заради говняния референдум са едни протоколи, едно чудо-а всичко като цяло е пълно мазало. Току-що говорих с човек от СИК в София-не могат да опаковат още, в 22.30! Тепърва ще ходят в залата, ще предават, жалка картинка.
То се хващат всякакви - нямат мозък да си напишат името, ама ходят председатели да стават.
Иначе като се замисля, хората по изборите трябва да имат трудови договори. Май май пак се разминаваме със закона.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Няма такива клоуни....
diplomat написа:Federer91 написа:Циганиите на Сидеров отново на живо. Тоя човек аз не знам как още не е в лудницата и още повече как още има хора, които да му играят по сфирката. А заклеймяват циганите, ама са си лика-прилика с тях...
Утре ще има ответна реакция за простотиите му. Просто няма да му се верва на кой свят е.
Боли го хоя Сидеров. Ряпа ще му посеят...а всъщност никой не обърна внимание, че е много прав за това, че наистина в част от обектите за цигари и алкохол, особено в центъра се продават безбандеролни цигари и пиене. Продават се и цигари на бройка, а всичко това са тежки акцизни нарушения.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
eMs1 написа:Няма такива клоуни....
Утре, 17:30. На протест срещу белокосата *****.

sin4ec написа: Боли го хоя Сидеров. Ряпа ще му посеят...а всъщност никой не обърна внимание, че е много прав за това, че наистина в част от обектите за цигари и алкохол, особено в центъра се продават безбандеролни цигари и пиене. Продават се и цигари на бройка, а всичко това са тежки акцизни нарушения.
Явно не съм се бъркал