Факт е, че всички световни лидери, начело с папата-еретик, Обама и Путин, са безгласни марионетки на богоборческата юдео-масонска олигархична върхушка /наследниците на книжниците и фарисеите от времето на Христос/ и предтечи на новия сатанински световен ред.
Всичко останало са празни приказки и прах в очите на наивниците!
Владимир Путин чукна 63 години в Сочи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Paco_Radev
- Контакти:
Re: Владимир Путин чукна 63 години в Сочи
За безгласни не знам, но е факт че всеки лидер се отчита на тях. Скоро имаше снимки как папата се поклонил и целува ръцете на един възрастен евреин( за когото писаха че е доаена на рода Ротшилд).
Последна промяна от Paco_Radev на 07 окт 2015 21:43, променено общо 1 път.
irradeum написа:Колеги, престанете да се връзвате на русофилистиците. Те просто са безнадежден случай.
Пиндосовец жалък, избърши се отзад с перата и ПНХ!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
Емигрант 45 написа:Между вас няма ли българи милеещи за Родината ни?!
Мияч на чинии в чужбина да го задава този въпрос?

Paco_Radev написа:irradeum -По законите на Галаха(ако знаеш какво е) Б.Х.Обама е евреин
Цвета на кожата не е от значениемайка му е интересна в случая
п.п. Дипломата дето пуска по-горе снимки с евреи сигурно ще се зарадвада научи това
![]()
Братле, аз не харесвам държавната политика на САЩ, но не харесвам тази и на Русия.

- Paco_Radev
- Контакти:
Да, така е, аз лично не харесвам феновете и на едните и на другите.
Но , без да съм русофил мисля че в момента те въплащават наистина американският идеал, а самите американци отидоха "у лево".
Нещо, някъде се счупи в тях, не мога да кажа кога, но мога да цитирам думите на едно приятелче, който беше пастир тук в една църква, американец, та той каза съвсем директно за тогавашния им президент - "ако имах пушка"..., имай предвид че го каза пастир, т.е. духовно лице, тогава аз много се изненадах, но сякаш сега го разбирам, не казвам че го одобрявам, казвам че го разбирам.
Но , без да съм русофил мисля че в момента те въплащават наистина американският идеал, а самите американци отидоха "у лево".
Нещо, някъде се счупи в тях, не мога да кажа кога, но мога да цитирам думите на едно приятелче, който беше пастир тук в една църква, американец, та той каза съвсем директно за тогавашния им президент - "ако имах пушка"..., имай предвид че го каза пастир, т.е. духовно лице, тогава аз много се изненадах, но сякаш сега го разбирам, не казвам че го одобрявам, казвам че го разбирам.
Последна промяна от Paco_Radev на 07 окт 2015 22:10, променено общо 1 път.
Paco_Radev написа:irradeum -По законите на Галаха(ако знаеш какво е) Б.Х.Обама е евреин
Цвета на кожата не е от значениемайка му е интересна в случая
п.п. Дипломата дето пуска по-горе снимки с евреи сигурно ще се зарадвада научи това
![]()
Владимир Шаломович щото пък е чист ариец....Хайде холан! Вас , ватенките той ще ви върне дето ви е мястото - в Третия свят.Просто му дайте още малко време.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !
На мен Путин и един хляб не може да ми помогне да си купя, но с политическото си его (най-бързо богатеещия лидер на държава в съвременния свят) е в състояние цялостно да разруши това, което е останало от живота ми.
Като човек не изглежда глупав, може би, все пак, една страна с огромна територия, с трудно решими икономически проблеми, с такъв огромен набор "бетонни мозъци" от болшевишкото минало, не би могла да се управлява по по-добър начин, няма с кого да сравним. Очевидно е, че при краха на суровинната му стратегия за влияние в света сега се обръща към доста помръкналия търговски имидж на руското оръжие и всичките му военни изцепки ми се струват стремеж да се продължи "газовата" инвазия с други средства. Ситуацията в Русия, след загубата на Студената война, както и да я разкрасяваме, прилича на тази в Германия след Версайския договор и, подобно на дядо си Адолф, Володя често бърка реално възможното с желаното. Лошото е, че величието, което внушава на сънародниците си, е май единственото нещо, което ги вади от мрачното ежедневие на тази многострадална страна, и те му вярват така, както отчаяните германци след краха им в ПСВ вярваха на Хитлер. Но колкото реален се оказа "Блиц - криг"-ът на Германия, толкова реално е и Русия - първа световна военна сила. И дано, подобно на германците, руснаците не се наложи практически да се убеждават в простата истина че нещата не са така прости. Както в съвременния футбол вече няма аутсайдери, така и на бойното поле рядко се срещат неравностойни противници. На едно съвременно бойно поле дори една Турция би била твърде костелив орех за "супер армията" на В.В. Путин.
Затова на умния Путин пожелавам ЧРД, а на "лудия с картечница" Путин - да се поучи от реалната преценка на терена на змс Борис Гаганелов, роден на същата дата.
Като човек не изглежда глупав, може би, все пак, една страна с огромна територия, с трудно решими икономически проблеми, с такъв огромен набор "бетонни мозъци" от болшевишкото минало, не би могла да се управлява по по-добър начин, няма с кого да сравним. Очевидно е, че при краха на суровинната му стратегия за влияние в света сега се обръща към доста помръкналия търговски имидж на руското оръжие и всичките му военни изцепки ми се струват стремеж да се продължи "газовата" инвазия с други средства. Ситуацията в Русия, след загубата на Студената война, както и да я разкрасяваме, прилича на тази в Германия след Версайския договор и, подобно на дядо си Адолф, Володя често бърка реално възможното с желаното. Лошото е, че величието, което внушава на сънародниците си, е май единственото нещо, което ги вади от мрачното ежедневие на тази многострадална страна, и те му вярват така, както отчаяните германци след краха им в ПСВ вярваха на Хитлер. Но колкото реален се оказа "Блиц - криг"-ът на Германия, толкова реално е и Русия - първа световна военна сила. И дано, подобно на германците, руснаците не се наложи практически да се убеждават в простата истина че нещата не са така прости. Както в съвременния футбол вече няма аутсайдери, така и на бойното поле рядко се срещат неравностойни противници. На едно съвременно бойно поле дори една Турция би била твърде костелив орех за "супер армията" на В.В. Путин.
Затова на умния Путин пожелавам ЧРД, а на "лудия с картечница" Путин - да се поучи от реалната преценка на терена на змс Борис Гаганелов, роден на същата дата.
-
g3_ev2 написа:На мен Путин и един хляб не може да ми помогне да си купя, но с политическото си его (най-бързо богатеещия лидер на държава в съвременния свят) е в състояние цялостно да разруши това, което е останало от живота ми.
Пиши на ЛС ще ти купя хляб.
sin4ec написа:irradeum написа:Колеги, престанете да се връзвате на русофилистиците. Те просто са безнадежден случай.
Пиндосовец жалък, избърши се отзад с перата и ПНХ!
Педеристанска мършо, нацелува ли задника на Владимир Шаломович достатъчно, или вече си решил да го обгрижиш южно от пъпа . И с тези уста после целуваш любимите си хора!!! Отврат !
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !