Гледах само 3-4 песни, АВА ми харесаха, другите нормално. Утре ще ги изгледам и останалите.
X Factor
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: X Factor
Високо
Салют си мяукаха като настъпени котки, както обикновено.
Гледах само 3-4 песни, АВА ми харесаха, другите нормално. Утре ще ги изгледам и останалите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ще си помисли човек, че Салют нещо са ви направили. И те пяха гадна песен снощи. Е, не я изпяха 10 пъти по-добре от оригинала, но я изпълниха максимално близо до него (и то от положителната страна
) Агилерчето залязва вече, но можем да бъдем спокойни, че сред младежта се задават достойни нейни заместници. Даже с приятели обсъждахме, че Салют по-добре можеха да ни представят на Евровизията от Габи и Иван. Идеално съчетаване на гласовете, дори по-добро, отколкото при АВА и сценично поведение. Аз и двете групи много ги харесвам, надявам се да останат още дълго в предаването, напредъкът и при двете е видим. Развиват се с всяка седмица и всеки концерт и още повече им стискам палци да направят кариера след това, защото има в музиката ни глад за групи. Нищо лошо няма, че тинейджърите масово гласуват за Салют. И те са хора, при това много важна част от нашето бъдеще и заслужават буквално да създадат с есемесите си група, която да харесват и която да им бъде алтернатива на чалгата. За АВА също само хубави работи мога да кажа. Чаровни, хубаво пеят, с комплексни качества, бързо се учат, знаят какво искат да постигнат.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Човек и аз не знам какво ги хвалиш Салют. Вокално са по зле от всички тоя сезон, 3 от тях викат, онова нисичкото не го знам как се казва само то пее. Трябваше да си тръгнат отдавна, единственото им хубаво е че пеят с кеф, ама това не стига. А малките пикли дето гласуват за тях да ги класират пред хора като Виктория, Белканто и Стивън айде моля ти се. Християна не я коментирам, не искам и да си помислям, че могат да я класират зад Салют. Салют са като Ангел и Мойсей и Пламен и Иво предните сезони, един от най-слабите участници на концертите, но въпреки това ще стигнат доста напред за съжаление.
Браво, чудесно, време е за всенародни тържества. Най-големият проблем в шоуто и в българската музика като цяло вече е отстранен. На печелившите честито. Особено се радвам за славейчето, което ще ни радва и следващата седмица и ще печели нови и нови фенове с грацията, сценичното си присъствие и безупречното си пеене.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Верно ли имало ограничение на смс-те.
Сетили се най-накрая, че тия пискащите и до финал щяха да ги докарат, че да е излагацията пълна.
Най-тъжното обаче е да видиш Славин и оная къдрава ламя в кво го е превърнала. Поредния профукан талант. Цял сезон говориха как ще възраждат бг рока и накрая го карат да имитира Maroon 5. Кучко, моля те...
Сетили се най-накрая, че тия пискащите и до финал щяха да ги докарат, че да е излагацията пълна.
Най-тъжното обаче е да видиш Славин и оная къдрава ламя в кво го е превърнала. Поредния профукан талант. Цял сезон говориха как ще възраждат бг рока и накрая го карат да имитира Maroon 5. Кучко, моля те...
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Разгеле.
Колкото до Славин, май и там нещата ще са с недобър край. Наистина имаше как около него да се сформира нова рок група, но явно продуцентската ламя е на друго мнение.
Колкото до Славин, май и там нещата ще са с недобър край. Наистина имаше как около него да се сформира нова рок група, но явно продуцентската ламя е на друго мнение.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Еййй най-накрая са махнаха тия! Айде Даринчето след тях дано!
- modor
- Контакти:
Доброто победи снощи
Поздрав за Салют
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RtMGoU9NcMo[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RtMGoU9NcMo[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Видяхте ли новата песен на Гери-Никол
X-Factor ражда "звезди" :D. Най-странното е че колкото и да е абсурдна песента на Славин той има 97 000 гледания за 3 месеца , а тази шитня има 800 000 за три дни
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VyWKlzLvFGw[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VyWKlzLvFGw[/youtube]