Измамата наречена Холокост

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Измамата наречена Холокост

Мнениеот Кашчей » 07 юли 2015 17:56

Tzar_Kiro написа:
1982 написа:
Tzar_Kiro написа:Да не говорим че накрая се оказва,че към тях въобще не са извършвани никакви зверства!!!

Нали, Аушвиц, Дахау, Собибор, Треблинка и т.н. са еврейска измислица, никога не са съществували.

Колегата ни е предоставил страхотен документ,с гарантирана достоверност,чети!Имах удоволствието да се поровя в предодставените линкове,има доста интересна информация!!!Но така и не разбирам каква е причината,толкова усърдно да избягваш въпросът за репарациите изплатени на тази малка и симпатична държава Израел???Защо на тях се изплащат репарациите???

Германия ще изплаща репарации и на останалите живи съветски войници и граждани, които са били принудително заставени да се трудят за Райха. Доколкото имаше информация, става дума за около 4 000 човека, а заделената сума е 10 милиона. Иде реч за лични обезщетения.
Сега можеш да се възмутиш и от това!

http://fakti.bg/world/143912-germania-p ... noplennici
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 07 юли 2015 20:09

Кашчей написа:
Tzar_Kiro написа:
1982 написа:
Tzar_Kiro написа:Да не говорим че накрая се оказва,че към тях въобще не са извършвани никакви зверства!!!

Нали, Аушвиц, Дахау, Собибор, Треблинка и т.н. са еврейска измислица, никога не са съществували.

Колегата ни е предоставил страхотен документ,с гарантирана достоверност,чети!Имах удоволствието да се поровя в предодставените линкове,има доста интересна информация!!!Но така и не разбирам каква е причината,толкова усърдно да избягваш въпросът за репарациите изплатени на тази малка и симпатична държава Израел???Защо на тях се изплащат репарациите???

Германия ще изплаща репарации и на останалите живи съветски войници и граждани, които са били принудително заставени да се трудят за Райха. Доколкото имаше информация, става дума за около 4 000 човека, а заделената сума е 10 милиона. Иде реч за лични обезщетения.

Браво!Страхотна новина!Цели 10 милиона евро са заделили за репарации на руските военопленици!!!Едните за има-няма 200 000 обрязани симпатяги взимат 500 милиарда,другите за близо 50 милиона жертви,вземат 10 милиона евро!!!Я пак да задам въпросът,за който ме подсети колегата с щастливото детенце в ръце,пък дано някой ми даде адекватен отговор, че защитниците на "беззащитните" евреи така и не могат да сварят да бягат от него!!!

П.П.Колега,пропуснал си да отбележиш,че са символични!Поне статията с това започва!
Последна промяна от Tzar_Kiro на 07 юли 2015 20:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юли 2015 20:23

Tzar_Kiro написа:
Кашчей написа:
Tzar_Kiro написа:
1982 написа:

Браво!Страхотна новина!Цели 10 милиона евро са заделили за репарации на руските военопленици!!!Едните за има-няма 200 000 обрязани симпатяги взимат 500 милиарда,другите за близо 50 милиона жертви,вземат 10 милиона евро!!!Я пак да задам въпросът,за който ме подсети колегата с щастливото детенце в ръце,пък дано някой ми даде адекватен отговор, че защитниците на "беззащитните" евреи така и не могат да сварят да бягат от него!!!

Ти нещо, а.... прочете ли добре, или слюнката ти беше на върха на устните вече и ти е трудно да я спреш?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 07 юли 2015 20:46

Кашчей написа:Ти нещо, а.... прочете ли добре, или слюнката ти беше на върха на устните вече и ти е трудно да я спреш?!

Прочетох това!!!Което ти удобно пропусна да коментираш!

Германия ще изплати символични компенсации на военнопленниците от Съветския съюз от Втората световна война, съобщи „Дойче веле“.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2015 23:00

Откак малоумният Фюрер, тресящ ръчичката от Паркинсона и обичащ да ръководи отдавна вече несъществуващи армии, пусна мухата, че евреите били някаква мистична и елитна каста, управляваща света, намери явно една камара зомбита, вярващи сляпо в тая чутовна глупост.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 юли 2015 10:22

Бройката има значение. Колкото повече евреи са измрели, толкова повече изглеждат евреите като най-репресирания народ в историята(нещо като опитите на левскарите да се изкарат най-репресирания отбор).
Също така най-важното е,че се изплащат тонове пари на Изреаел от разни фондации и ако бройката е по-малка то парите ще са по-малко.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 юли 2015 13:30

Да си призная по тоя въпрос никога не съм бил вещ, а и никога не ме е интересувал, прочетеното определено ме изненада! Едно ме изумява, никой не твърди че холокост е нямало, а че всичко около него е една голяма ЛЪЖА ! Обаче пък има една камара хора които я защитават по незнайно какви причини :shock: Отдавна се убедих, че българския народ предпочита да вярва на слухове и лъжи, но не и на това което вижда с очите си :oops:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юли 2015 16:11

А на мен нещо друго ми прави впечатление - определени хора много държат и много се напъват, за да изкарат, че е нямало Холокост. Чудно, защо ли ??!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 юли 2015 16:42

1982 написа:А на мен нещо друго ми прави впечатление - определени хора много държат и много се напъват, за да изкарат, че е нямало Холокост. Чудно, защо ли ??!

Кои са тия хора , посочи поне един :?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юли 2015 16:48

Ами, ако си редовен посетител на този форум, би трябвало да си ги забелязал. Не е трудно.

Върни се в “Свободна зона”