София прайд 2015...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Re: София прайд 2015...

Мнениеот ndrangheta » 30 юни 2015 00:00

diplomat написа:Така е, но в такъв случай предпочитам бъдещите ми деца да не израстват в среда на слободия и тотално безхаберие. ;) Нищо лично, просто като остарея бих искал и внуци с кръвта на моите деди, а не осиновени....

И аз за това мечтая, пожелавам ти го! Но моля те ако случайно детето ти след години се окаже хомосексуалист не се отричай от него, не го потискай и не го мачкай. По-добре свестен и почтен гей, отколкото агресивен, злобен, мятащ бомби "праведен" християнин. Втората категория хора просто няма как да открият щастието - личи им отдалеч колко са потиснати и комплексирани.

PS Използвам думата "случайно", защото в общи линии тя най-добре описва как и защо съществува хомосексуалността. Просто го има в природата и това е. Нито родителят, нито детето е виновно с нещо за сексуалността на детето.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 30 юни 2015 00:06

Изображение

Айде наздраве и лека вечер :)
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 30 юни 2015 00:09

ndrangheta написа:Две лесбийки могат да отгледат хетеросексуален човек и да се справят в пъти по-добре с образованието и възпитанието му от това което прави държавата в домовете за сираци.

Сложна работа е тук. По принцип и аз съм далеч от мисълта, че свестни хора (хетеро или хомо) могат да повлияят на сексуалните влечения (хетеро или хомо) на децата си.
При все, психологическият натиск, който ще окаже околната среда (връстниците да речем) върху дете, което се отглежда от еднополова двойка ще е доста сериозен и може би ще уравновеси в негативен аспект везната с близостта и обичта, която ще му дадат евентуално пастроците или пастрокесите :roll:

Безразличен ми е този парад. Ако не беше този форум, вероятно нямаше да разбера, че се е провел. Ако не прекаляват на него и не го правят през ден - да си шетат на воля.
Странно ми е да се открива в сексуалността причина за публична проява, но... - тяхна воля. Безразличен ми е и бракът, като институция. Спокойно да си се разписват, ако е толкова важно за тях.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юни 2015 00:17

Както казах,гейовете имат същите права като всички нас.С парадите си искат да ни вменят вина,че са дискриминирани,с какво,не знаят.Каквото е за тях,това е и за мен.Всички сме равни пред закона.Отделно ако прайда трябва да се спре,то това трябва да се стори от църквата.Да се изправи патриарха пред гейовете и да ги убеди да се откажат от мъжеложството.Разбира се,гейовете могат да нападнат свещениците,но тогава пресата ще е пълна със снимки на окървавени отчета и бесни педали.И гейовете няма как да се изкарат жертви , нещо което правят в момента.Това е,само църквата може лесно и за нула време да се справи с прайда и шествието на педалите по улиците на републиката ни!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 30 юни 2015 00:24

ndrangheta написа:[offtopic]Изображение[/offtopic]
Айде наздраве и лека вечер :)

Тези не са нормални хора, а враждебно настроени "хулигани", най-вероятно пияни. Хората на долната снимка са на мирно шествие за получаване на приемственост в обществото и някакви права. Няма да се връзва ако хвърлят камъни по полицията и крещят като ненормални, нали ? :)
Ето ти едни "нормални хора" на протест против расизма. [rimg]http://imgs.ntd.tv/pic/2013/12-22/p3617862a12193651.jpg[/rimg]
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 30 юни 2015 00:25

Groucho написа:Безразличен ми е и бракът, като институция. Спокойно да си се разписват, ако е толкова важно за тях.

И аз съм на същото мнение, но желанието за брак идва оттам, че като са женени ще могат да осиновяват деца, ще имат семейни имоти и т.н.(едва ли повечето знаят това, просто следват стадото.) Колкото до осиновяването - и аз мисля, че всяко дете трябва да знае какво е да имаш и майка, и баща, които не натякват своите си виждания в главата на момчето/момичето си. Принципно както при всички нормални общности, в ЛГБТ има нормални и свястни хора, има и ненормалници и истерици.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юни 2015 00:37

Ето така трябва да се спира прайд:
[rimg]http://dariknews.bg/uploads/photos_more/201303/path_99818.jpg[/rimg]
Отделно грозно впечатление правят хора които са си извадили предните зъби за да правят по-хубави свирки.Като дават , да дават всички хора от прайда!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 30 юни 2015 00:38

GOLEADOR написа:
Както казах,гейовете имат същите права като всички нас.
Не, в момента ги нямат.
С парадите си искат да ни вменят вина,че са дискриминирани,с какво,не знаят.
Не, не искат.
Каквото е за тях,това е и за мен.
Не, в момента не е така.
Всички сме равни пред закона.
За съжаление не сме.
Отделно ако прайда трябва да се спре,то това трябва да се стори от църквата.
Църквата нито трябва да спира парад, нито би могла.
Да се изправи патриарха пред гейовете и да ги убеди да се откажат от мъжеложството.
Това е физически невъзможно независимо кой им го казва.
Разбира се,гейовете могат да нападнат свещениците,
Много ми е трудно да си го представя това
Това е,само църквата може лесно и за нула време да се справи с прайда и шествието на педалите по улиците на републиката ни!
Продължавай да се надяваш църквата дареши проблемите на републиката. Ще бъде дълго чакане.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 30 юни 2015 00:39

GOLEADOR написа:Ето така трябва да се спира прайд:
[rimg]http://dariknews.bg/uploads/photos_more/201303/path_99818.jpg[/rimg]!

Че то това е вид прайд :)

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 30 юни 2015 00:49

Социологически проучвния показват, че сексуалната ориентация на деца израснали под опеката на хомосексуални родители, не се различава от тази на деца с хетеросексуални родители.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0 ... 0.BF.D0.B0

faculty.law.miami.edu/mcoombs/documents/Stacey_Biblarz.pdf

pediatrics.aappublications.org/content/early/2013/03/18/peds.2013-0376.full.pdf+html
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”