Доказателства за връзката между Пеевски и Александър Ангелов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Доказателства за връзката между Пеевски и Александър Анг
Кво да ви давам, бре? Извади си главата от яслата и си впрегни една от двете мозъчни клетки.
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.
ky-kyy написа:Кво да ви давам, бре? Извади си главата от яслата и си впрегни една от двете мозъчни клетки.
Да видим връзката дай, тва дай. Нали е ясна, значи е елементарно да го докажеш. Давай!
Nuke написа:ky-kyy написа:Кво да ви давам, бре? Извади си главата от яслата и си впрегни една от двете мозъчни клетки.
Да видим връзката дай, тва дай. Нали е ясна, значи е елементарно да го докажеш. Давай!
Няма как да ме разбереш на български, а турски не зная....Обърни се към ходжата, той ще ти го обясни подробно, като на бавноразвиващ.
Nuke написа:ky-kyy написа:Кво да ви давам, бре? Извади си главата от яслата и си впрегни една от двете мозъчни клетки.
Добре
Леевски, оле
ky-kyy написа:Nuke написа:ky-kyy написа:Кво да ви давам, бре? Извади си главата от яслата и си впрегни една от двете мозъчни клетки.
Няма как да ме разбереш на български, а турски не зная....Обърни се към ходжата, той ще ти го обясни подробно, като на бавноразвиващ.
Като не знаеш турски, къв е тоя "анадъм", дето го употребяваш? Да не ти го е прошепнал някой в банята на ушенце?
boabbb написа:Nuke написа:ky-kyy написа:Кво да ви давам, бре? Извади си главата от яслата и си впрегни една от двете мозъчни клетки.
ДобреДа речеме, че на произволен левскар, майка му има връзка с комшията, то произволния левскар дали няма връзка също с въпросния комшия
![]()
![]()
Не е задължително.
Не се връзвайте на провокациите на хора с по няколко аватара.Безсмислено е...
Nuke написа:Като не знаеш турски, къв е тоя "анадъм", дето го употребяваш? Да не ти го е прошепнал някой в банята на ушенце?
А, имам познати левскари, та от тях съм я чувал.....
Nuke написа:boabbb написа:Nuke написа:ky-kyy написа:Кво да ви давам, бре? Извади си главата от яслата и си впрегни една от двете мозъчни клетки.
ДобреДа речеме, че на произволен левскар, майка му има връзка с комшията, то произволния левскар дали няма връзка също с въпросния комшия
![]()
![]()
Не е задължително.
Но ето това става задължително:
https://www.youtube.com/watch?v=gqj5jpy4a8Y
Тя простотията ходи по хората. Не си ми изобщо интересен.kanar76 написа:Nuke написа:boabbb написа:Nuke написа:ky-kyy написа:Кво да ви давам, бре? Извади си главата от яслата и си впрегни една от двете мозъчни клетки.
![]()
![]()
Не е задължително.
Но ето това става задължително:
https://www.youtube.com/watch?v=gqj5jpy4a8Y