Всичко около КТБ и Цветан Василев. Анкета
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Долу ръцете от Цветан Василев!
Въпросът е да го изтискат и да си направят базите и стадиона....стига обаче да не останат негова собственост по някаква причина...
Те в България така са навързани банки и фирми че рано или късно се засичат хора на ДПС със БСП та дори и със Боико....със еднакви интереси към даден бизнес или отбор или друго...

- black&white
- Контакти:
Вътрешнодепесарските дрязги между доган, пеевски и цветан василев не ме интересуват ни най-малко, но ботевистите (също част от обръча фирми) е добре да прочетат и отговора на бъдещия им собственик делян пеевски
Излезе вече по медиите. За малко Цецоооу Василев да станел премиер на България, ама бил загубил представа за реалността и затова пеевски не го подкрепил
Ми как няма да загуби представа за реалността, като е собственик на сдружение Ъ
П.С. Специално за всички ботевисти, които като матросов на амбразурата продължават да твърдят, че цецооу василев нямал нищо общо с дпс, пеевски и доган - ако знаете какво е това вестник Капитал, посетете сайта му - има изключително любопитна поредица от статии за вашия любимец и неговите кукловоди. О, извинете, забравих - Мистър Икономика е честен и почтен бизнесмен и няма нищо общо с доган и дпс

П.С. Специално за всички ботевисти, които като матросов на амбразурата продължават да твърдят, че цецооу василев нямал нищо общо с дпс, пеевски и доган - ако знаете какво е това вестник Капитал, посетете сайта му - има изключително любопитна поредица от статии за вашия любимец и неговите кукловоди. О, извинете, забравих - Мистър Икономика е честен и почтен бизнесмен и няма нищо общо с доган и дпс

Сега е момента Василев да се опълчи на ДПС!Да отива в прокуратурата и да пее!За обръча от фирми около ДПС като КТД е един от тези обръчи.За сделките които ДПС въртят през него.За ГМО-то ББЦ което той финансира,за далаверите на Доган и Пеевски,въобще за всички тъмни сделки за които знае и е участвал.Така освен той в затвора ще влезне Доган и Пеевски.Това ще сложи край на ДПС като партия!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Кашчей написа:El_Brujo написа:Кашчей написа:El_Brujo написа:Кашчей написа:Та, ще защитите ли и Динев, след като сте принципни?
Човек, бих защитил всеки, който се опълчи на ДПС-мафията! Мога да го кажа с ръка на сърцето. Разбира се, морално и без каквато и да е намеса на политика в тази подкрепа. Става въпрос за чисто човешката гледна точка, когато целия държавен апарат е задействан от Доган и Пеевски, за да се смачка един човек, който им е неудобен затова, че все пак има някаква силна позиция в обществото.
А ти как разбра, че Василев няма нищо общо с ДПС, след като допреди месец бяха дружки с Пеевски?
То последните дни мисля, че стана ясно колко точно са били "дружки". И дано не се "аргументираш" с това, че имали общи бизнес-интереси. Защото по тази линия може да се каже, че и ББ е от ДПС, понеже са съдружници с Пеевски в Лафка.
А и самия Цветан Василев го каза директно в интервюто, когато стана въпрос за бизнес отношенията му с Пеевски, а именно: "Направих грешка".
Между братя, между родители и деца, стават такива дрязги и разлъки, та камо ли между партийни другари, ако единият от двамата, или двамата поотделно нещо съгрешат.
И ще помоля да не ме вземаш за наивник, защото е безкрайно ясно каква е причината да защитавате Василев и тя няма нищо, ама нищо общо с това, че бил се опълчил на ДПС. Ако не ви беше собственик щяхте да си траете, а ако беше избрал Лаута, щяхте да злорадствате сега!
Имаш право на мнение, разбира се, както и аз дали да се съглася. Пак казвам, подкрепата е изцяло морална и от чисто човешка гледна точка. Гнусно е, когато турци дерибайстват безнаказано на всички нива в държавата. В НАШАТА държава.
Ся на всяко циганче глупостите няма да слушаме. Ясно че ви е мил Делянчо, микво да правим. Абе ударете едно чело в джамията, може да ви се сбъднат мечтите
bnboris0v написа:GOLEADOR написа:bnboris0v написа:GOLEADOR написа:Говорите за Василев сякаш не е турско мекере!Я по-сериозно!
Доказваш, вярваме ти. До тогава аз,bnboris0v съм педалбез да го доказвам
Какво доказателство по-точно искаш?Веднага ще ти се даде!
Давай бе пич, не умувай
Кой финансира купуването на медии от мекерето Пеевски?
Отговора е мекерето Василев!Айде у лево!
- Dexter Lord
- Контакти:
Кашчей написа:джони написа:sandi74 написа:Toя доказан престъпник когато и да го тикнат в панделката все ще е късно.Факт.
кое му е престъпното?нормално е да вземем лично отношение,както всички други го направиха
http://play.novatv.bg/programi/zdravei- ... start=true
Ако Василев не беше ваш собственик, а нещата са същите, както сега, пак ли щяхте да излезете с такава декларация?
Декларацията не засяга темата за политика, а затова какво е направил Цветан Василев за Ботев и за Пловдив. Нормално е да се изкаже морална подкрепа към човека, който направи база, върна отбора сред водещите и строи стадион.
П.С. някак смешно ми се вижда привържениците на други отбори, които са печелили винаги с помощна на властта, чрез доказани мутри и.т.н. субекти сега да раздават присъди и да го играят честни и почтени.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
bnboris0v написа:[
Какво доказателство по-точно искаш?Веднага ще ти се даде![/quote]
Давай бе пич, не умувай[/quote]
Отговора е мекерето Василев!Айде у лево![/quote]
Това го прави финансист нищо друго(какъвто е всъщност). Ти като взимаш кредити питат ли те защо ти са. Ако можеш малко по сериозно, иначе ти казах , че съм педал , без да го доказвам[/quote]
Василев е финансиста на ДПС.За това спор няма!
bnboris0v написа:GOLEADOR написа:bnboris0v написа:GOLEADOR написа:bnboris0v написа:GOLEADOR написа:Говорите за Василев сякаш не е турско мекере!Я по-сериозно!
Какво доказателство по-точно искаш?Веднага ще ти се даде!
Давай бе пич, не умувай
Отговора е мекерето Василев!Айде у лево!
Това го прави финансист нищо друго(какъвто е всъщност). Ти като взимаш кредити питат ли те защо ти са. Ако можеш малко по сериозно, иначе ти казах , за мен си педал , без да го доказвам
Всеки финансист ли отпуска кредити на друго лице или организация?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
wannabe написа:Един тип с два профила води изкуствен разговор - кажете сега Цветан за затвора ли е? Или щял да остави стадион, а продажници?
я кажи сега, готов ли си да умреш за господин Илиев?