ЧЕСТИТО НОВО ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ БСП, НДСВ И ДПС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

macko_razbivach
Контакти:

Re: ЧЕСТИТО НОВО ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ БСП, НДСВ И ДПС!

Мнениеот macko_razbivach » 06 юли 2009 00:48

Не разбирам, дпс спечели два пъти повече от миналите избори, а вие се радвате...
Ако Бойко сам си състави правителството може и да изкара мандата си. Иначе съм си ляв по убеждения, предпочитам всички да са равни и да няма бедни, затова съм против СК. А и помня времето на Костов :)

А в Германия имаше заявления за над 30 секции, но немците не ги отпуснаха, не им пука за бг изборите като цяло.

Поздрави,
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 06 юли 2009 00:49

Има толкова много видеа с купуването на гласево и мизерствата на ДПС, че още до края на годината тр да са в затвора всички :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 06 юли 2009 00:52

niki_j , В Синята коалиция не е само Костов ...а за всички останали , които познавам от тази партия лоша дума няма как да кажа . Никога не съм бил запален по политиката , но бившият ми шеф и по предишният са от тях в Подуяне и са уникални хора ..Николай Александров (бивш шеф на Паркинги и гаражи) и Момчил Борисов ( беше шеф в Бош Киров) и наистина хора с много интелект , които мислеха за всеки работещ при тях.

п.с. Сетих се , че не успях да гледам Япония-България и си сипах чаша бира , че ми докривя ...при смяна на поколенията така ще е.И все пак БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.Футболните ни "лъвове " колко сме ги търпяли ..и волейболните заслужават малко доверие и подкрепа :р
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 06 юли 2009 00:53

Тия 600,000 гласа са му точно от малциствата, даже и цифрите ще се припокриват. Той само от вънка има 100,000 гласа сигурно.

В шах и мат се намира и го знае и се опитва да блъфира много кораво сега.
Последна промяна от Lord of memories на 06 юли 2009 00:56, променено общо 2 пъти.
GGMU

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 06 юли 2009 00:54

macko_razbivach написа:Не разбирам, дпс спечели два пъти повече от миналите избори, а вие се радвате...
Ако Бойко сам си състави правителството може и да изкара мандата си. Иначе съм си ляв по убеждения, предпочитам всички да са равни и да няма бедни, затова съм против СК. А и помня времето на Костов :)

А в Германия имаше заявления за над 30 секции, но немците не ги отпуснаха, не им пука за бг изборите като цяло.

Поздрави,

Не, че на Германия не им пука, на българското правителство не му пука, нали трябва ДПС И БСП да са на власт....... :evil: :evil:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 06 юли 2009 00:57

ДПС - устойчиво развитие - дрън дрън. Само устойчиво купуват гласове с нарастващи темпове във времето :x :x :x
ИзображениеИзображение

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 06 юли 2009 00:57

stefan_bg2 написа:
macko_razbivach написа:Не разбирам, дпс спечели два пъти повече от миналите избори, а вие се радвате...

Поздрави,

Не, че на Германия не им пука, на българското правителство не му пука, нали трябва ДПС И БСП да са на власт....... :evil: :evil:

От българите тука бяхме събрали нужните подписи, имахме позволение от бг консултствата, трябваше само немските власти да подпишат разрешението. Обаче те отказаха. Може някой немски турчин да е подписал отказа, тук с лопата да ги ринеш, след 60 години турците ще са повече от немците.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 06 юли 2009 00:58

Ше му чупя тиквата ако каже още веднъж "никой не може да ни спре".
GGMU

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 06 юли 2009 01:00

macko_razbivach написа:
stefan_bg2 написа:

Поздрави,

От българите тука бяхме събрали нужните подписи, имахме позволение от бг консултствата, трябваше само немските власти да подпишат разрешението. Обаче те отказаха. Може някой немски турчин да е подписал отказа, тук с лопата да ги ринеш, след 60 години турците ще са повече от немците.

Може...
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Върни се в “Свободна зона”