Има ли надежда за дясното?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Има ли надежда за дясното?

Мнениеот Red_Neck » 03 юли 2014 20:02

Първо, темата не я пуснах за да агитирам за когото и да е, а за да си дискутираме всички ДЯСНОМИСЛЕЩИ.
Второ, Станко да ме прощава, ама ако няма отношение по темата, да си направи една "БСП или АБВ могат да ни го нахендрят още по-дълбоко?" и да спре да троли, щото той е трол-майстор на спорта :)

Аз също съм за изчистване на РБ от някои "притурки" и обединение с останалите светло или тъмно сини в името на реална алтернатива на ГЕРБ, която да няма нищо общо със социалисти, комунисти, атакисти, депесари или дудуци .... Ей това си пожелах за Коледа! :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 юли 2014 20:09

Red_Neck написа:Първо, темата не я пуснах за да агитирам за когото и да е, а за да си дискутираме всички ДЯСНОМИСЛЕЩИ.
Второ, Станко да ме прощава, ама ако няма отношение по темата, да си направи една "БСП или АБВ могат да ни го нахендрят още по-дълбоко?" и да спре да троли, щото той е трол-майстор на спорта :)

Аз също съм за изчистване на РБ от някои "притурки" и обединение с останалите светло или тъмно сини в името на реална алтернатива на ГЕРБ, която да няма нищо общо със социалисти, комунисти, атакисти, депесари или дудуци .... Ей това си пожелах за Коледа! :)

Това , дето си го пожелал, го чакат много хора, но уви... Не се вижда нищо на хоризонта.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 юли 2014 20:11

Red_Neck написа:Първо, темата не я пуснах за да агитирам за когото и да е, а за да си дискутираме всички ДЯСНОМИСЛЕЩИ.

Ок, аз съм с леви убеждения с националистически наклонности 8-) Сам се сещаш, че идеята на която симпатизирам е леко забранена :) Националистите в БГ ги видяхм, не ми се коментират. Обясни ми в българския политически живот, кои са десните и кои левите политически партии :) Дай от там да тръгнем първо. Да се изясним, че БСП и АБВ нямат нищо общо с левите партии 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 03 юли 2014 20:22

CTAHKO написа:
WESLEY119 написа:
CTAHKO написа:
WESLEY119 написа:https://www.youtube.com/watch?v=_6hv0MrPL2o
като ще се обстрелваме...

Дългогодишния член на СДС Николай Гацев пише в открито писмо до Градския съвет на СДС-София, че Иван Костов при среща с Андрей Луканов е уговорил падането на правителството на СДС начело с Филип Димитров през 1992г., а комунистите от БСП начело с Николай Добрев му връщат жеста през 1997 г. и той идва на власт. Далеч преди тази дата през 1991 г. Иван Костов е финансов министър в правителството на Димитър Попов. На този пост той е предложен от комуниста проф. Румен Георгиев, оглавявал „Минералбанк”, която е създадена през 1980 г. за да отпуска държавни заеми за големите предприятия и обединения на социалистическата индустрия. Това е касичката на червените пари, която към 1990 г. е със 700 милиона щатски долара дълг. Точно този комунист-икономист е предложил Костов за финансов министър?! Преценете сами мрази ли Костов комунистите и бори ли се срещу тях?!

Това е флагмана и идола на десните избиратели 8-)

Срещу работа в полза на България, ти вадиш какъв е бил до 90-та, кой го предложил, кой на кого връща жеста и т.н. безинтересни неща, с които съм далеч по- добре запознат :)
И за да върнем разговора пак за дясното, а не за отминалото дястно- ДСБ държи ключа към създаването на отговорна, ценностна и работеща десница. Те трябва да са центъра на обединението, а около тях да застанат СДС, СЕ, десните избиратели на ДБГ, но без Кунева и Вълчев. Един такъв съюз ще може да обедини десните избиратели и ще може да надгради, но не и РБ. РБ има потенциал от 180хил гласа- ако това е реформаторско мнозинство... .То просто ще бъде стопено при бъдещо управление

Каква работа е свършил за България, че не се сещам :? Разпродаде икономика на стойност 30 милиарда само за 3 милиарда ;) Я кажи каква работа в полза на България свърши с медиците ни :?: Я кажи в каква полза на държавата е аферата "Сапио" :lol: Работел в полза на държавата :lol:
"Н.з за политическата биография на Костов"...вика колегата.Да говорим за дясното.Как без Костов,той е основен ментор на дясното.А щом основен ментор на дясното е комбинатор командир Костов,това ли е автентичното дясно на България.За което искат да гласувам.Никога не е имало такова от '89 до сега.Автентичните десни не се занимават с политика.Н-ти път.какво е мястото на Меглена Кунева и Корман Исмаилов в модерното дясно на българската политика?...изключително ми е любопитно.Ако ще само кламерчета и минерална вода да носят в тази партия,какво правят там. Бях забравил за българските медици(квото и да са направили там),как заедно с Надето, тотално ги игнорира и неглижира.А през тва време,поляци,румънци и всички останали си изтеглиха персонала.Агитация за РБ ли е това...

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 юли 2014 20:32

Има надежда за дясното най- малкото защото всеки ден умират стотици комунисти, а нови не се раждат :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 03 юли 2014 20:34

stefani написа:Има надежда за дясното най- малкото защото всеки ден умират стотици комунисти, а нови не се раждат :lol:

Браво, бе мисъл! :lol:

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 03 юли 2014 20:39

Топката е в ДСБ. Вярно, че малко ни се сърдят, но се надявам, че това е само на ниво ръководство

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 юли 2014 20:54

WESLEY119 написа:

Топката е в ДСБ. Вярно, че малко ни се сърдят, но се надявам, че това е само на ниво ръководство

Аз нямам нищо против Синьо единство. Даже исках много да са част от РБ. Не знам там Надежда и Куневица ли се скараха, но видя, че и го на...хме на евроизборите. Трябваше да останат в РБ. Според мен тук Надето сбърка - не знам защо.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юли 2014 21:19

Добре бре, пичове, виждате ли колко са разединени мненията на самите дясно мислещи ?

Почитателите на Костов и ДСБ, как я виждате тая работа, с "Обеденител на дясното" - Костов ?
След като има сумати десни, които просто не го припознават като качествен политик ?
Или викате, вие сте прави, а другите грешат !?? :roll:

Докато не се намери компромисна фигура, не само с дясно мислене, но и такива дела, който да бъде одобряван поне от около 60 % от дясно-мислещите, дясното просто, няма шанс !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 03 юли 2014 21:24

Значи, ти може и да нямаш против, обаче те явно имат, което като цялло не говори добре за отношенията вътре в блока. Вярно е, че "целта оправдава средствата", но в момента това е може би единственото нещо, което ги крепи да не се изпокарат и разпаднат. Допълнително масло в огъня наля и въртележката при преференциите. Със сигурност не се е харесало на Кунева факта, че единствената партия със субсидия в РБ няма да има представител в Брюксел. Така че нещата не са толкова розови, колкото се представят в действителност.
Последна промяна от RedeviL на 03 юли 2014 21:25, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”