Коба написа:acmilan написа:Всеки случай не за Путин.
Въпреки всичко,това по никакъв начин не може да повлияе на чувствата ми към нея.
Хахаха, такива чувства ще ти дам, палав референдумец такъв
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Коба написа:acmilan написа:Всеки случай не за Путин.
Въпреки всичко,това по никакъв начин не може да повлияе на чувствата ми към нея.
Laetitia написа:Трогната съм. Сега можеш да идеш и да ръкоблудстваш на някой портрет на Сталин.Коба написа:acmilan написа:Всеки случай не за Путин.
Вече упражних правото си на вот и съм с чиста съвест, че не съм подкрепила някое от червените крилца.
Laetitia написа:Трогната съм. Сега можеш да идеш и да ръкоблудстваш на някой портрет на Сталин.Коба написа:acmilan написа:Всеки случай не за Путин.
Вече упражних правото си на вот и съм с чиста съвест, че не съм подкрепила някое от червените крилца.
gugushito написа:Бахти тъпата желязна логика.... дори не ми се обсъжда,направо е плашеща такава глупост !!!
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
ivaka написа:Tommi написа:Като сте тръгнали да давате акъл кой какво да прави, поне кажете за кой номер да отидем да гласуваме.
Който поискаш БЕЗ:
Българско социалистическо движение за права и свободи в атака без цензура!
haha написа:Не знам защо си мислите, че има някакво значение за кой ще се гласува. Всичките са пълни клоуни, на мен единствено ми е смешно, как Бюрека и Деформаторите се чакат като някакви месии, а са абсолютно същите като останалите.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], rhaegar и 8 госта