Внимание - неофашизъм!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Внимание - неофашизъм!!!

Мнениеот grasiani » 18 мар 2014 12:43

stefani написа:Аман от долни рубладжии в този форум ! Абе отивайте си в Русия, Беларус , КНДР или където искате, но се махнете от тук !

Da че да оставим доларджиите като теб да си правят какво искат ,няма стане .

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 мар 2014 12:43

WESLEY119 написа:И аз искам да попитам- кога ще има референдум в Чечня за отделяне от Русия?Също очаквам подобен референдум и в Тибет. Държа много, застъпниците на руската позиция да ми отговорят. Благодаря предварително :)

В Чечня нещата просто не се получиха както трябва.. по едно време от едната страна висяха руски милиционери (именно милиционери), от другата някакви луди глави сред чеченците.. после руснаците вкараха читава войска в района и изкъртиха от бой екстремистите.

Просто някак всичко влезе в линията на насилието, което беше погрешно решение и за двете страни.
Примерно сега ако Чечня като автономна република мирно и кротко организира такъв референдум аз лично няма да видя нищо нередно. Е.. не че някой мен ще пита де :D

Колкото до Тибет - Китай не признава възможността разни "китайски" земи да са независими държави. А те разбират под китайски земи не само Тибет и Тайван, ако имаха възможност щяха и за Корейския полуостров да отворят уста..
За мен лично Тибет винаги е бил обособена единица, държава с донякъде странно устройство и управление, само дето и китайците няма да ме питат ;d
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 18 мар 2014 12:45

1982 написа:Разбира се, че референдумът е фарс. Крим е окупиран от руския агресор и украинците и татарите не смеят и гък да кажат.

Лесно ви е на вас да щракате по клавиатурите, ама там си е страшно в момента, ако не си руснак. Смееш ли да гласуваш против ??!

Що в Киев да не е по различно ако си руснак дали ще ти е комфортно,стига с едностранни и пропагандни изказвания .

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 мар 2014 12:47

tprodanov написа:
roskata21 написа: Който иска да живее по Корейски стандарт да отива там или може би към Слънцето (нали и там бяха пратили човек) :)

Но ще трябва да се лиши от лошата империалистическа възможност да може да дращи из интернет форумите поради липсата на такъв. А, и ще трябва да остави телефона си на границата :mrgreen:

Aaa вече може с телефона да ходиш из страната, дори пускат покритие да може да звъниш извън КНДР. Е, предполагам че някой редник, сержант или нещо такова също слуша разговора но пък как да е..
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 мар 2014 12:50

GOLEADOR написа:Тук се смесват нещата.Едно е да се говори за Украйна и искането на народа за избори и съвсем друго за референдума в Крим.Ние трябва да подкрепим Майдана в борбата му срещу диктатора,както и желанието на Крим да се освободи от окупаторите си.Просто Крим никога не е имал нищо общо с Украйна.За това и двата референдума (1992 и 2014) са за отделяне от Украйна.Ако сега пак се съберат великите сили и прецакат Крим (както стана през 1992) ние просто трябва да застанем на страната на кримчани.Те имат право да се завърнат в родината си,както и украинците да изберат своя път на развитие.За това окупационните украински войски трябва да се оттеглят от Крим.

Хмм горе-долу точно мнение, само да уточня, че Украйна не е само Майдана и трябва да се вземе под внимание мнението на ВСИЧКИ украинци...
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 18 мар 2014 12:51

Betchualeng Arnaikem написа:Aaa вече може с телефона да ходиш из страната, дори пускат покритие да може да звъниш извън КНДР. Е, предполагам че някой редник, сержант или нещо такова също слуша разговора но пък как да е..

Аха, а ако говориш на Български сигурно лично другаря КНДР те слуша и докладва :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 мар 2014 12:55

CTAHKO написа:
anihilator написа:
CTAHKO написа:Не е точно така. В нашата държава, коя област е автономна :)

Да няма автономна област но е факт , че тези области съществуват нали :?: А и Крим като е автономна република този референдум отново е противозаконен :!: Случилото се е един опасен прецедент в следствие на който ние рано или късно ще пострадаме :!: Приемането на едни такива действия на една страна спрямо друга за нормални ще отпуши много конфликти по света и ще промени политическата карта :!:

Значи, хем съм съгласен, хем не съм. Значи този прецедент го създадоха първо американците и то не в една или две държави, само че си тълкуват международното право, както на тях им отърва или както дявола чете евангелието 8-) Другият проблем който си засегнал, е че това наистина е опасно за нас, като държава. Нещо повече, бъди сигурен че това за което намекваш ще се случи :!: Понеже съм от този край и знам за какво става въпрос, като пиша какво ни предстои, изкарват ме едва ли не, като предател, че съм се примирил и т.н. 8-) Не, това са си факти и това се подготвя, и то не от вчера или миналия ден. И м/у другото ти като варнанлия също ще си сред потърпевшите. Може да ти се струва странно, но е така 8-)

Тая тема е нож с 2 остриета. От една страна това създава прецеденти за сепаратизъм и раздробяване на държавите или постоянно прекрояване на държавните граници. Да.

От друга страна ако се приеме окончателно, че подобни референдуми и т.н. са по презумнция незаконни и нередни то... ще излезе, че хората в цели области са обречени да търпят властта на дадена държава во веки веков и никога няма да имат правото да кажат, че искат друго, ще са безгласна буква завинаги. А това също не е редно...
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 18 мар 2014 12:56

wannabe написа:
FLANKER написа:...
Ти имаш проблем със себе си!

Ей богу?!?! Не харесваш руската музика ли? Русофоб! Нашата любов към Русия е по-голяма от вашата омраза към Русия!

Може ли да ми кажеш, ей така, защо имам проблеми със себе си :lol:

Напротив,обожавам руската музика.Западните щуротии,които ти се искат да станат в Русия са плод на твоето въображение.(това ти е проблема)Дано "просветнеш"някога колега.Вярвам в теб! ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 мар 2014 13:01

urkoto написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Aaa вече може с телефона да ходиш из страната, дори пускат покритие да може да звъниш извън КНДР. Е, предполагам че някой редник, сержант или нещо такова също слуша разговора но пък как да е..

Аха, а ако говориш на Български сигурно лично другаря КНДР те слуша и докладва :mrgreen:

Не, той е зает с културно агитационна конспиративна дейност в gong.bg.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 18 мар 2014 13:58

Цялата ситуация много напомня за събитията от 1918 година който е запознат с историята знае за какво става въпрос.

Върни се в “Свободна зона”