Класация за форумен ТРОЛ на годината
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Класация за форумен ТРОЛ на годината
Защо изпускате Ивайло Петков? 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Санди е безспорният номер 1, много ме радва като започне да троли левскарите. 

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Soulen написа:9 Шивача/валидол за теб също попада в класацията с откровено дразнещите си коментари спрямо левскарите и опитите за провокация.Помиярът не знам под какъв ник се подвизава за сега може би като кировеца с оня трактор![]()
К`во имаш против трактора ми? Единственото, което ни свързва със Шивача е, че сме цесекари и живеем в Пловдив. От там нататък определенията трябва да ги ограничиш малко, защото определено нито аз, нито Шивача сме ПОМИЯРИ, както се изразяваш, евроидиоте.

Кировец написа:Soulen написа:9 Шивача/валидол за теб също попада в класацията с откровено дразнещите си коментари спрямо левскарите и опитите за провокация.Помиярът не знам под какъв ник се подвизава за сега може би като кировеца с оня трактор![]()
К`во имаш против трактора ми? Единственото, което ни свързва със Шивача е, че сме цесекари и живеем в Пловдив. От там нататък определенията трябва да ги ограничиш малко, защото определено нито аз, нито Шивача сме ПОМИЯРИ, както се изразяваш, евроидиоте.
Градски pomiqrat е ник не ти слагам определение, ако виждаш нещо от това в себе си е твой проблем

[offtopic]Трактора е супер като на Ноле е

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
dreben23 написа:Изчетох темичката с интерес от край до край... и се радвам, че все още не си виждам името в класациите (аз и по принцип не мога да се наместя в никакви класации), но все някога ще дойде денят на възмездието.![]()
Готини момчета са всичките и не бих гласувал да ги злепоставям допълнително и без това си причиняват достатъчно и сами по 365 дена в годината, има- няма и по 60-70 пъти на денонощие, но това си е техен личен избор.![]()
![]()
[offtopic]Важното е да има емоции...[/offtopic]
Докторе ти си културен човек като повечето фенове на Байерн нищо че си бесепар далече си от форумните звезди

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
fr3ak_boy написа:Защо изпускате Ивайло Петков?
Който ни играе,ни пичели

ПП. сега се сетих за още един дето може да го добавите - south park
! Винаги култов!

А модераторите защо спят, а не направят анкета.Сигурен съм,че ще има изненадващи резултати. Да надтролим форумните троли

Jürgen написа:fr3ak_boy написа:Защо изпускате Ивайло Петков?
Който ни играе,ни пичели! Да е бил по-активен.
Човекът пусне тема и след това сигурно е бан за година и половина.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
we are the champions написа:Нали го раздаваш чалгарсам се сети от коя песен е това
Не се сещам , а и не ме интересува