Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Добре де, как тогава едно име, което е търговска марка, може да бъде използвано от няколко търговски дружества в страната?Имам предвид Ботев и Локомотив.Като Левски има само едно АД, но пък сума ти и Левски има в България
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
motg написа:1982 написа:motg написа:1982 написа:Разковничето в думите за припознаването е - Гриша Ганчев иска отговор дали феновете на ЦСКА ще припознаят Литекс за ..... ЦСКА. Ако да, ще докара клуба в София и ще закрият истинския ЦСКА. Ако откажат, нещата си остават така.
Това е, иска подкрепа човекът.
Приятел, ти май не знаеш, че сегашното дружество, което държи марката ЦСКА е създадено 1999г от Васил Божков.
Това ще е 6-7 юридическа трансформация в ЦСКА и всеки път феновете си припознават отбора, не знам къде е проблемът сега.
Знам, нали всички клубове тогава бяха пререгистрирани от ЗЮЛНЦ по ТЗ, направиха ги търговски дружества.
А ти май не знаеш, че ПФК Литекс АД няма нищо общо с ЦСКА. И е смешно да припознаеш този тим като .... ЦСКА.
Не смятате ли че е все едно дали ще се стартира нов клуб от окръжната група или ще се ползва лиценз на такъв от А група.
Ако стане "поглъщането" новият отбор ще се казва ЦСКА София, а не Литекс.
Един клуб съществува докато има привърженици, това трябва да го проумеят хората. ЦСКА е повече от клуб, това е идеология, с която са израснали поколения българи, няма как да изчезне с фалирането на едно дружество!
Кашчей написа:
Ако ЦСКА наистина фалира и престане да бъде член на БФС (това следва от фалита), то няма как в следващите 5 години друг отбор в София да носи същото име.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Кашчей написа:
Ако ЦСКА наистина фалира и престане да бъде член на БФС (това следва от фалита), то няма как в следващите 5 години друг отбор в София да носи същото име.
То няма да е същото. Ще е, примерно - ПФК ЦСКА 1948 АД. (прекръстеното АД на Литекс)
Докато сегашният ЦСКА е ПФК ЦСКА АД.
peliforewer написа:Честно казано озадачен съм от 1982,който казва че е цесекар,а пък налива вода в мелницата на феновете на Левски,хубаво е да имаш мнение,но щом си от ЦСКА трябва нашите проблеми да си ги обсъждаме цесекарите,а в тази тема спорят левскари и един "фен" на ЦСКА ,който ги подкрепя.
1982 написа:peliforewer написа:Честно казано озадачен съм от 1982,който казва че е цесекар,а пък налива вода в мелницата на феновете на Левски,хубаво е да имаш мнение,но щом си от ЦСКА трябва нашите проблеми да си ги обсъждаме цесекарите,а в тази тема спорят левскари и един "фен" на ЦСКА ,който ги подкрепя.
Няма проблем, мен във форума на ЦСКА вече ме обявиха за "провокатор" и "говедо", заради това, че не прегръщам страстно и безропотно пагубната идея да се закрие ЦСКА и вместо него да ни докарат Литекс и да го прекръстят.
Такава е съдбата на нас - мислещите хора, търсещи истината, а не искащи да са част от стадото, чакащо безропотно своя пастир, който да му посочи пътя.
Аз вас няма да ви критикувам, всеки сам си решава дали да припознае ЦСКА в клуба на Гриша Ганчев.
peliforewer написа:Ганчев като си има отбор няма ли право като цесекар да си сбъдне мечтата и поеме ЦСКА.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта