Официално: ще се изучава турски и цигански в училище

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Официално: ще се изучава турски и цигански в училище

Мнениеот hajitsu » 02 юни 2013 20:14

Случайно или не, властта попадна в ръцете на турците. Да се възползват сега, защото ГЕРБ, когато се върнат, ще стане страшно за тях! :twisted:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 02 юни 2013 20:18

hajitsu написа:ГЕРБ, когато се върнат, ще стане страшно за тях! :twisted:

Най-краткия виц на света. Както беше страшно за тях през тия 4 години. Истината е, че духовния ви ментор Боце Рапоне е най-голямото политическо посмешище, по-голямо и от Волен, и от Яне.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 юни 2013 20:18

Аз не мога да схвана , как отявлени "демократи" са категорично ЗА комунистическа дискриминация :? Дунав , в другата тема не ме убеди , но тука си на правилната позиция ! Всеки да учи каквото си иска , НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за никой ! Странно ми е само как се учи цигански , след като няма писменост :?

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 юни 2013 20:19

dunavfc написа:
Модератор ЛокоПД написа: :lol: За Канада не знам,но съм живял в Австралия известно време.Недей да бъркаш "компот" с "компютър".

Смисъл ? Към мен ли е обръщението ти ?

Абсолютно.Освен ако не си забравил какво си писал... :roll: В Австралия български не се изучава,поне не и докато бях там.Аборигените,коренното местно население също не изучава "майчин език",всички се оправят на английски.В Австралия има милиони гърци и италианци и всякакви други,но там официален език е английския,учебниците са на английски и тва е.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 юни 2013 20:22

Модератор ЛокоПД написа:
dunavfc написа:
Модератор ЛокоПД написа: :lol: За Канада не знам,но съм живял в Австралия известно време.Недей да бъркаш "компот" с "компютър".

Абсолютно.Освен ако не си забравил какво си писал... :roll: В Австралия български не се изучава,поне не и докато бях там.Аборигените,коренното местно население също не изучава "майчин език",всички се оправят на английски.В Австралия има милиони гърци и италианци и всякакви други,но там официален език е английския,учебниците са на английски и тва е.

Моде не се излагай :lol: Ти тука на какъв език си видял учебници :?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 20:23

CTAHKO написа:http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=61&t=129675&p=4326009#p4326009

От линка,който ми даде,чета следното...

Колега: И да заключа... мишки като вас не трябва да дават акъли. Стойте си у вас, радвайте се как бият "пияните и дрогирани фенове" и се надявайте грозната българска действителност да ви определя живота и битието!
Аз : Всеки път,когато бият,такива като вас,получавам оргазъм
Друг колега : Утре и ти може да си под палката За тая работа трябва да излезнеш на улицата де...
Аз : Аз,когато излизам на улицата,излизам като човек,не като олигофрен,да търся проблема там където не е ! Ненавиждам такива като вас,ултраси...пикая на вас,анархисти !

И кое от мнението не ти харесва и кое трябва да ме накара да напусна форума ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 20:25

Модератор ЛокоПД написа:
dunavfc написа:

Пич,бъркаш официалният език с изучаването на други езици. Не ми се рови в нета,но съм гледал по български канали,как в Австралия има български деца,които изучават български език и никой не ги спира за това. Предполагам и гърците и италианците имат право на изучаване на своите езици.
И тук официалният език не е турски,ако не си разбрал...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2013 20:26

dunavfc написа:
Tommi написа:
dunavfc написа:
Това,че искаш да достигнем Япония и Исландия е чудесно,но какво е това малоумие,че там нямало демокрация :shock:

Не съм казал, че няма демокрация. Има, но преди всичко е националният интерес.

Е то всяка страна има свой национален интерес ? И какво от това ? Ако съм честен,загубих връзката вече с темата,която подхванахме...

Просто паралелно коментирахме 2 теми. Едната беше, че по това е заплаха за националната ни идентичност, а другата тръгна от сравненията ти със САЩ и аз ти дадох други примери, които показваха, че национализмът не е нещо лошо и не е пречка за развитието.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 02 юни 2013 20:30

za nas e toj religiq написа:Аз не мога да схвана , как отявлени "демократи" са категорично ЗА комунистическа дискриминация :? Дунав , в другата тема не ме убеди , но тука си на правилната позиция ! Всеки да учи каквото си иска , НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за никой ! Странно ми е само как се учи цигански , след като няма писменост :?

Ти поне си от Пловдив . И теб ли не те притеснява , че циганите от Столипиново за няколко години официално ще се превърнат в турци , говорещи и турски език ? Няма да им е много трудно да го понаучат , защото от поколения растят двуезични . Защо според вас турците от години наливат пари в Родопите и в циганските гета? Защо ги учат , че са турци и ги водят по безплатни екскурзии до истамбул , да видят величието на Турция , зашо им строят джамии и им обещават какво ли не ? . Едва ли за да отмъкнат някой щангист или да има изтичане на умове в посока Турция . С огромно турско ФАЛШИВО малцинство в България ще им играем по свирката и ще ни превземат отвътре.

Върни се в “Свободна зона”