Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека

Мнениеот Laetitia » 17 май 2013 23:58

Аз съм зает матконосител, но държа да отбележа, че съм силно заинтригувана от идиличната обстановка покрай акта на съвокупляване и ще изисквам от партньора си подобни приготовления всеки път.
Любезно ще го помоля да замени парфюма на Пако Рабан с одеколон "Тройной", а гела за бръснене - с крем "Каро".
Ще изисквам и всеки път преди пенетрация да е прочиствал аурата и чакрите си, стоейки в поза лотос.
Приглушената светлина действително е важна за акта на съвокупление, така че ароматните свещи или кандило са задължителни.
Моите лични предпочитания за лакомството върху родопското одеяло клонят към марципан "Люлин", както и към по-дискретни сладки изделия като бонбон "Лакта" или "Карамел Му".
Колкото до цветята, добре е наистина да са малки и деликатни, зюмбюли биха свършили същата работа, евентуално теменужки. Карамфили, особено пък два, биха били лош вариант заради погрeбалната асоциация, която навяват. Рози пък са напълно противопоказни, тъй като съществува реален риск от неприятни бодливи инциденти, особено при по-груба игра между матконосителя и партньора.
Музиката, разбира се, е от изключително значение и задава по чудесен начин любовния ритъм. Като прелюдия към акта по пенетрация лично аз клоня към Аспарух Лешников или българските Ал Бано и Ромина Пауър - Стефка Берова и Йордан Марчинков.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 18 май 2013 00:03

Laetitia написа:Аз съм зает матконосител, но държа да отбележа, че съм силно заинтригувана от идиличната обстановка покрай акта на съвокупляване и ще изисквам от партньора си подобни приготовления всеки път.
Любезно ще го помоля да замени парфюма на Пако Рабан с одеколон "Тройной", а гела за бръснене - с крем "Каро".
Ще изисквам и всеки път преди пенетрация да е прочиствал аурата и чакрите си, стоейки в поза лотос.
Приглушената светлина действително е важна за акта на съвокупление, така че ароматните свещи или кандило са задължителни.
Моите лични предпочитания за лакомството върху родопското одеяло клонят към марципан "Люлин", както и към по-дискретни сладки изделия като бонбон "Лакта" или "Карамел Му".
Колкото до цветята, добре е наистина да са малки и деликатни, зюмбюли биха свършили същата работа, евентуално теменужки. Карамфили, особено пък два, биха били лош вариант заради погрeбалната асоциация, която навяват. Рози пък са напълно противопоказни, тъй като съществува реален риск от неприятни бодливи инциденти, особено при по-груба игра между матконосителя и партньора.
Музиката, разбира се, е от изключително значение и задава по чудесен начин любовния ритъм. Като прелюдия към акта по пенетрация лично аз клоня към Аспарух Лешников или българските Ал Бано и Ромина Пауър - Стефка Берова и Йордан Марчинков.

Ха, моме, здрасти! :) Ако почнеш да изискваш това преди ..., гарантирам ти ще ще си седиш сама :) Кандилото за кво ти е, вие ще се ... или молебен ще отслужвате:)
Не се бъзикай с "карамел Му" - голям бАнбон беше едно време, то други нямаше де :) А при музикална прелюдия на лешников ни орална, ни виагра, нито и двете вкупом ще доведът до вдигане на самолета от градския :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 май 2013 00:10

KategorieC написа:Ха, моме, здрасти! :) Ако почнеш да изискваш това преди ..., гарантирам ти ще ще си седиш сама :) Кандилото за кво ти е, вие ще се ... или молебен ще отслужвате:)
Не се бъзикай с "карамел Му" - голям бАнбон беше едно време, то други нямаше де :) А при музикална прелюдия на лешников ни орална, ни виагра, нито и двете вкупом ще доведът до вдигане на самолета от градския :mrgreen:
"Карамел Му" пак са ги пуснали, в процес на издирване съм и на бонбони "Лакта". :mrgreen:
А градският ти е от най-висшия пилотаж, не го мисли. :mrgreen:

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 18 май 2013 00:12

Laetitia написа:
KategorieC написа:Ха, моме, здрасти! :) Ако почнеш да изискваш това преди ..., гарантирам ти ще ще си седиш сама :) Кандилото за кво ти е, вие ще се ... или молебен ще отслужвате:)
"Карамел Му" пак са ги пуснали, в процес на издирване съм и на бонбони "Лакта". :mrgreen:
А градският ти е от най-висшия пилотаж, не го мисли. :mrgreen:

Абе то висш-висш, ама с тази музика ще го депресираш! :) Ако намериш, кажи къде си намерила! Тези бонбони ще са особено популярни в СЗ, след сряда особено ;)

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 18 май 2013 00:22

Другаря Шумкар, трябва да си нарпави едно ТВ предаване :) :) :)

Предложенията са му изключително смахнати

Нота бене: Когато дойде време за сметката, посегнете към джобната книга и я разтворете.Гледайте втренчено в страниците и ги разлиствайте бавно, симулирайки интензивно четене. Целта е да покажете, че не сте меркантилен и не се интересувате от повърхностни неща, като парите. В този смисъл, плащането на сметката от ваше име би сложило неизличимо петно върху вашето морално реноме. Покажете, че сте интелигентен и духовно възвишен человек, като се въздържите да платите сметката - нека дамата заслужи вашето уважение и покрие разходите. Нека тя се чувствува като силния пол.

Другарю, Шумкар, това показва, какви идиоти и безочливи типове сте всички комунистически идиоти!
Бихте ли ми отговорил, какво ще направите, ако дамата ливне в лицето Ви, евтината и долнопробна жълта пиквоч, забърше Ви шамар и излезе, оставяйки ви в шах и мат? Какво ще предприемете? Как ще се почуствате? И ще платите ли сметката?
Последна промяна от pumpo на 18 май 2013 00:23, променено общо 1 път.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 май 2013 00:22

KategorieC написа:Абе то висш-висш, ама с тази музика ще го депресираш! :) Ако намериш, кажи къде си намерила! Тези бонбони ще са особено популярни в СЗ, след сряда особено ;)
Откакто е с мен, винаги е летял на далечни разстояния, дори за фон да е Сашо Диков. :mrgreen:
Колкото до "Му"-то - гадина. :mrgreen:

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 18 май 2013 00:26

Laetitia написа:
KategorieC написа:Абе то висш-висш, ама с тази музика ще го депресираш! :) Ако намериш, кажи къде си намерила! Тези бонбони ще са особено популярни в СЗ, след сряда особено ;)
Откакто е с мен, винаги е летял на далечни разстояния, дори за фон да е Сашо Диков. :mrgreen:
Колкото до "Му"-то - гадина. :mrgreen:

Ахахахахаах :) Разсмя ме! :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 май 2013 00:48

Подкрепям думите й, доста летим ние с нея, при това все на далечни разстояния :P
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 май 2013 01:18

pumpo написа:Другаря Шумкар, трябва да си нарпави едно ТВ предаване :) :) :)

Другарю, Шумкар, това показва, какви идиоти и безочливи типове сте всички комунистически идиоти!
Бихте ли ми отговорил, какво ще направите, ако дамата ливне в лицето Ви, евтината и долнопробна жълта пиквоч, забърше Ви шамар и излезе, оставяйки ви в шах и мат? Какво ще предприемете? Как ще се почуствате? И ще платите ли сметката?

На теб пък кво ти е виновен комунизма! :mrgreen:

Вие сте като некви зомбита бе, комунизма е виновен, че сега хората не ставаме за нищо и шумкаря ни помага да оцелеем без венерически болести. :)

Ало изкарате и ДПС комунисти ще ви призная вече. Кой не ви е удобен за ползване, е комунист. :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

ivkoni_1
Контакти:

Мнениеот ivkoni_1 » 18 май 2013 01:21

Нямам грамофон и съвкуплението пропадна... :cry: :cry: :cry:

Върни се в “Свободна зона”