Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Предишното правителсвто и Първанов срещу ГЕРБ

Мнениеот delqnski47 » 21 дек 2010 23:24

Аз живея по-добре, чувствам се по-добре, имам по- добър стандарт на живот. Както аз така и семейството ми. Да не мога да си позволя хубава кола и апартамент, но това значи ли, че трябва да се оплаквам и рева навсякъде, че някои ми е виновен. Вие как мислите работят хората на запад. Както тук по 1:30 почивка, 1 час бъркане в носа, 1 час в скайпа, 1 час да се скатая и другото колкото остане. Там нямат по 50 дена празници ... всеки работи здраво. Там не се окриват данъци, не ги осигуряват на 300 лева, а всъщност взимат 650. Когато ти не си коректен към една институция не може да изискваш от нея коректност !

Браво,аплодисменти!Че те лепнем на таблото на успеха :!:
Само едно ще ти кажа:НАВСЯКЪДЕ се Укриват данъци!!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Spursy
Контакти:

Мнениеот Spursy » 21 дек 2010 23:31

delqnski47 написа:И трето...това че казваш че цялото общество би трябвало да си плаща данъците,да няма корупция,подкупи и т.н.....абе я напиши при чичко Гуугъл думата ''утопия'' и виж както ти казва чичко Мор!

Или не си прочел внимателно какво съм написал или не искаш да го направиш. Вероятно така си и подходил към мнението ми за Слави Трифонов след като се впечатляваш от тази стара песен на нов глас в точен момент.
Ясно съм казал, че "винаги ще има нещастници, но ако масата са нормални (разбирай мнозинството), тогава ще има и промяна". Навсякъде по света има корупция и укриване на данъци, но със сигурност не е в подобни размери. Не бленувам никаква утопия, а просто се надявам България малко да се промени и да се доближи до по-развитите страни.
Levski Sofia
Tottenham Hotspur
http://bulgariaspurs.com

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 21 дек 2010 23:35

Spursy написа:
delqnski47 написа:И трето...това че казваш че цялото общество би трябвало да си плаща данъците,да няма корупция,подкупи и т.н.....абе я напиши при чичко Гуугъл думата ''утопия'' и виж както ти казва чичко Мор!

Или не си прочел внимателно какво съм написал или не искаш да го направиш. Вероятно така си и подходил към мнението ми за Слави Трифонов след като се впечатляваш от тази стара песен на нов глас в точен момент.
Ясно съм казал, че "винаги ще има нещастници, но ако масата са нормални (разбирай мнозинството), тогава ще има и промяна". Навсякъде по света има корупция и укриване на данъци, но със сигурност не е в подобни размери. Не бленувам никаква утопия, а просто се надявам България малко да се промени и да се доближи до по-развитите страни.

За сега се доближаваме до Третия свят! Но и то ще е до време! До 100 години с такава политика очаквам да изпаднем от картата на света! А относно Слави - Няма кой да изхвърли боклука защото няма къде!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

левскарЪт
Контакти:

Мнениеот левскарЪт » 21 дек 2010 23:37

Asterix написа:Ако сте гледали предаването по БТВ " Нека говорят " с Росен Петров , негов гост беше Бойко Борисов ще знаете , че България е много по-добре от ерата на Станишев. Много силно интервю и отговори.

Изкяри пропуск за магистрала тракия, наколенкин.

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 21 дек 2010 23:37

Слави е най големият цървул...в тъпото му предаване се говори само за Бойко. Всеки виц е само за Бойко ,всеки скеч...я пак е за Бойко...мисля ,че до година две ще има нова партия КБИС (Куку бенд и Слави) и един продавач на мартеници с слушалка в ухото и една сурия сценаристи ще ни стане вожд.Прекалено много плюе за да е естествено...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 21 дек 2010 23:41

paskal40 написа:Слави е най големият цървул...в тъпото му предаване се говори само за Бойко. Всеки виц е само за Бойко ,всеки скеч...я пак е за Бойко...мисля ,че до година две ще има нова партия КБИС (Куку бенд и Слави) и един продавач на мартеници с слушалка в ухото и една сурия сценаристи ще ни стане вожд.Прекалено много плюе за да е естествено...

Е ти от ЛУната ли падаш :) Естествено, че плюе срещу пари или нещо друго. За има няма година той направи повече скечове и вицове с.у Борисов от колкото за 10 години срещу който и да е било.

Потребителски аватар
Spursy
Контакти:

Мнениеот Spursy » 21 дек 2010 23:47

child in time написа:За сега се доближаваме до Третия свят! Но и то ще е до време! До 100 години с такава политика очаквам да изпаднем от картата на света! А относно Слави - Няма кой да изхвърли боклука защото няма къде!!!

Не знаеш какво е третия свят в действителност и как живеят там.
Levski Sofia
Tottenham Hotspur
http://bulgariaspurs.com

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 21 дек 2010 23:47

velez написа:
paskal40 написа:Слави е най големият цървул...в тъпото му предаване се говори само за Бойко. Всеки виц е само за Бойко ,всеки скеч...я пак е за Бойко...мисля ,че до година две ще има нова партия КБИС (Куку бенд и Слави) и един продавач на мартеници с слушалка в ухото и една сурия сценаристи ще ни стане вожд.Прекалено много плюе за да е естествено...

Е ти от ЛУната ли падаш :) Естествено, че плюе срещу пари или нещо друго. За има няма година той направи повече скечове и вицове с.у Борисов от колкото за 10 години срещу който и да е било.

Кажи го на тия по горе дето му се радват на творчеството....
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 дек 2010 23:48

Spursy написа:

Не са в подобни размери????
Как си представяш да имаме повече корупция и укриване на данъци от Германия примерно!Мислиш ли че там може да подкупиш куката с 20 кинта!По точно с 200! :shock:
Нямаш си и на представа за какво става въпрос май а....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 21 дек 2010 23:50

Spursy написа:
child in time написа:За сега се доближаваме до Третия свят! Но и то ще е до време! До 100 години с такава политика очаквам да изпаднем от картата на света! А относно Слави - Няма кой да изхвърли боклука защото няма къде!!!

Не знаеш какво е третия свят в действителност и как живеят там.

Хора бягат от там тук значи е значително по зле от нас! Не взимай израза буквално! По скоро става въпрос за поредицата от стени в който продължаваме да се блъскаме по - своя път! Което своевременно ни бута назад! Назад докато не изпаднем от картата !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Свободна зона”