Футбол Про медиа развали договора!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Футбол Про медиа развали договора!

Мнениеот milen.hristov » 15 яну 2013 21:06

rado. написа:
parvanoff написа:
rado. написа:Момче,изобщо не си в час,дано скоро удари звънеца и поне видимо междучасието ти да свърши!Точно при комунистите имаше 13-та пенсия,не знам точно по-какъв начин са източвани пенсионните фондове на ДВА пъти,при положение,че ББ щеше да реве не 4-ри,а 8 години и то все за това!Е не той не е такъв,нали :mrgreen: Аз имам чувството,че ако го срещна и го питам,колко е часа,той ще почне да ми обеснява за магистралите и залите,а за народа и това как живее,или пък за това,че си ВДИГНАХА ЗАПЛАТИТЕ,дума няма да обели!Аз ти ги обеснявам тия работи,ама ти видимо ги знаеш,достатъчно е само да ти чуе човек приказките и може да се замисли,дали не общува с примиера :roll: Колкото до акциите,аз бях косвен участник в една от тия показни акции,всичко беше наред,ама вестнеците и сайтовете гръмнаха и освен,че всичко беше за нищо,а и крайно неприятно,след това трябваше да ходя и на всички познати да обеснявам,че "нямам сестра"!Така като гледам а доколкото знам такъв е случая и с ГГ!Ама иначе за такива,като теб се работи доста сериозно,нали!Темата наистина е за тв правата,ама то всичко е свързано и всъщност.не се отклоняваме много![offtopic]А да и марешки,като Цветан В.дойде при нас заради феновете,не заради търговете с болници и там подобни :mrgreen:[/offtopic]

Като видях какво си написал спокойно може да не ми викаш "момче", тъй като вероятно съм по-възрастен от теб. ;) След като не знаеш за изпразването на пенсионните фондове по комунистическо време значи си доста млад вероятно-иначе ме съмнява да си го пропуснал, тъй като това вече е част от историятя... И това какво общо има с 13-тата пенсия? Сигурно и ти не знаеш... А Марешки проходи и си разви бизнесът много преди Герб да дойдат на власт!!! Относно заплатите именно те ограничиха заплатите до 3 хиляди лева, а сами знаем колко получаваха някои хора. За съдебната система съм го обяснил в горното мнение, както и за някои други неща. Трудно ще го разбереш, но опитай-защото може да се окаже, че не аз, а ти си в междучасие! Никъде не съм казал, че тези са идеални, но е ясно, че такава пропаганда срещу една партия не съм виждал скоро и зад тази пропаганда прозират методите на една "партия-майка"...

Писна ми да ти обеснявам,за това последно...Комунистите дадоха ли 13-та пенсия,дадоха,а Бойко не,Бойко направи ли заплатите на министрите и кметовете МИНИМУМ 3000лв.направи ги,а народа си гладува,има ли монопол в държавата и почти всичко по-важно откъм медии и банкА да е в ръцете на група от хора-ИМА!Полицейските акции са показни,ама са пълен смях и имат крайна успеваемост в едва 10% :oops: те са по-скоро,заради теб и такива като теб,щото явно имат въздействие :mrgreen: Изобщо кво ми обесняваш,аз сляп ли съм,не мога да се усетя ли,нали и аз живея тук!А за марешки е сигурно така,ама защо дойде при нас,щото още от малък е от Локото и реши да ни помогне :mrgreen: И как ни помага,играчи ли взима,стадион ли прави,или пък бърза да стане собтвеник(ако не знаеш,още не е),ама не,не е дошъл,щото ББ му е наредил!Ама ние българите сме стадо и както е казал Радой Ралин-"Търпи народът наш,той има 500 годишен стаж" :|

кога комунистите дадоха тази 13 пенсия, в навечерие на предизборанат година, защо ли, еми сети се какъв е електоратът им.
Явно трябва да сем 5 века като написах по рано под комунистическо робство ана не 45 години, за да се осъзнаете.
Никой не ви кара да гласувате за ГЕРБ аз също може да не го направя, аков видя алтернативна синя коалиция, но да гласуваш за бсп и аец белене е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 яну 2013 21:08

BadBoy написа:Като толкова ви се пише за политика вземете си направете една тема, а не да оспамвате тази.
Гледам и модератор не му прави впечатление, че темата не е за серьожа, путин, бог бойко и тем подобни отрепки.

Напълно си прав, но аз самият се увлякох много. За което спирам да отговарям на небивалиците.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 яну 2013 21:13

parvanoff написа:
urkoto написа:Така, не е истина просто що за глупости си наговорил. Една партия не можела да се меси в съдебната власт, било то и като управляваща, намекваш и че не съм наясно с разделението на властите в една държава, нещо, което съвсем не е така. Парламента е техен, пудела, назначен за президент също е техен - и как да не може да се месят в съдебната система, я ми обясни? Че те на практика държат ЦЯЛАТА власт в тази държава, кой е виновен за провала им - арменския поп ли?
За чуждестранните инвестиции - извади една статистика и виж какво е било преди и какво е сега. С уговорката, че преди беше световен икономически бум, но какво направиха герберастите за да стимулират инвестициите? Показните акции ли, промяната на мнението на Тиквуня през ден ли, намерението за законодателни промени и даването им на заден ход след 2 седмици ли? На това му се вика нестабилна среда за правене на бизнес, аз и ти ако сме едни инвеститори ще бягаме от това като дявол от тамян.

В тоя ред на мисли, я кажи нещо за "Ало, Танов"??? За Мишо Бирата и съмнителните обстоятелства около ненавременната му смърт? За Цуци Пудела, който едновременно с вътрешен министър се оказва и... шеф на предизборния щаб на шафистката партия ГЕРБ? :roll: Нещо намирисва тая историйка на зле прикрит комунизъм, а?

За образованието нищо не каза, ама те и твоите хора точно толкова свършиха за 4 години, та е излишно да се коментира. За здравеопазването - даваш им точки щото често сменяли бушоните на чело :mrgreen: Типично поведение от една мутра, мисъл на парче, без стратегия, ден да мине друг да дойде. Пък ако ни разкрият - сменяме бушона. Браво, евала на великата ти логика :mrgreen:

За работата - ония години са били ония години. Аз ти говоря, че сега под милиционерския диктат положението е плачевно. Забравих да спомена и ширещите се монополи покровителствани от правителството и от онова чучело в часност дето правеше реклама на големи вериги магазини??? Това къде го има???

Милиционерите не биели, СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ. Що не питаш някой дето участва в протестите срещу Катуница пред парламента дали не бият робокопите??? Щото аз бях там и го видях с очите си, видях после и как бяха изкарани протестиращите лумпени, рецидивисти, национал социалисти и други определения, удобни за управляващата хунта???

Но възможно най-най-най-смешното ти изказване било за критиката на медиите по посока правителството на Борисов. Тука вече през сълзи се смях. Как точно го критикуват, като не мога да пусна едни новини без поне 5 пъти да се появи гнусната му тиква или да го споменат ли??? Това ли му викаш критика? Въобще от една страна имаш вид на интелигентен мъж на средна възраст с добро обществено положение, от друга на човек който няма грам връзка с реалността :idea: :roll:

Една партия ако се намеси в съдебната власт ще скочи цяла Европа. Те за намеса във футбола скачат, пък смятай ако се открие, че някой се е намесил по някакъв начин в съдебната власт! И кажи ми реалните начини как една партия за 4 години управление може да се намеси в съдебната власт след като си толкова наясно?
За инвестициите сам си си го написал. В момент на криза няма как да са по-големи, пък и ги няма огромното количество предприятия за приватизиране, от които се облагодетелстваха някои предишни властимащи. В този ред на мисли е радващо, че тези не бързат да приватизират, само и само да си приберат някой лев. Инвестиции се стимулират с данъчна политика, а данъците не са сменяни от това правителство-поне основните. Мисля, че бе увеличен само данъкът върху депозитите. Инвестиции се стимулират с добра инфраструктура, но за теб строежа на пътища е нещо маловажно. Инвестиции се стимулират с финансова дисциплина, а на вас и това не ви харесва...
За образованието се вършат много неща-строят се училища, детски градини, постоянно се ремонтират училища-нещо, което другите почти не правеха! Въведоха се делегираните бюджети, които не знам, доколко са ефективни, но повишиха заплатите с голям процент за доста учители и най-важното е, че се опитва да се прави нещо. Всъщност когато уволниш някого, който не си е свършил работата е нещо добро, а ти го изкара нещо лошо... Май "великата логика" е другаде... Струва ми се умишлено извъртане...
За милиционерски диктат мога да ти дам много примери през различните години. Как например ме спираха постоянно катаджии, защото колата ми е с регистрация от друг град-за щяло и не щяло и се чудеха за какво да се заядат. С въвеждането на камерите това изчезна. Спирали са ме хиляди пъти по нощите да ми проверяват документите без да съм направил нищо-това не ми се е случвало при това правителство. Викали са ме на 500 километра, за да давам обяснения за неща, които не съм извършил. Викали са ме неправомерно-пускали са ме за общодържавно издирване без да съм сторил нищо!!! :shock: И още, и още... Това тези не са го правели. И това за полицейщината отново е пропаганда с познатите лостове на партията-майка...

http://vbox7.com/play:20280d15 Ето това е бой!!! Това, че някой посегнал и ударил някой е въпрос на характера на някой полицай и не винаги вина имат властимащите, а това, което ти давам като линк е заповед на Министър!

Така е интерсно за да се върнем на темата как се укриват абонати при положение, че ВСИЧКИ касови апарати са свързани към НАП. На касовият бон си пише кога колко и за какво си плащаш

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2013 21:49

milen.hristov написа:И спрете да говорите глупости, ВСЕКИ който ИСКАШЕ можеше да гледа ТВ+ както и филм+ (за hd качеството разбира се трябва ида се плати), стига да го заяви пред кабелният си оператор.

Милене, това не е съвсем така. Аз лично съм абонат на Bliz*o и такава услуга не се предагаше. Половин година ме омайваха, че се водят някакви преговори за излъчването на ТВ+ в тяхната мрежа, но в крайна сметка-шнур. Пък едно е да гледаш мач на голям телевизор, съвсем друго е да се цъклиш пред амортизиран лаптоп зяпайки стрийм с ужасно качество на връзката.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 яну 2013 21:51

TristaNNN написа:
milen.hristov написа:И спрете да говорите глупости, ВСЕКИ който ИСКАШЕ можеше да гледа ТВ+ както и филм+ (за hd качеството разбира се трябва ида се плати), стига да го заяви пред кабелният си оператор.

Милене, това не е съвсем така. Аз лично съм абонат на Bliz*o и такава услуга не се предагаше. Половин година ме омайваха, че се водят някакви преговори за излъчването на ТВ+ в тяхната мрежа, но в крайна сметка-шнур. Пък едно е да гледаш мач на голям телевизор, съвсем друго е да се цъклиш пред амортизиран лаптоп зяпайки стрийм с ужасно качество на връзката.

За съжалние трябва да свиквам

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 15 яну 2013 21:59

миленчо голям защитник им се извъди на тия. За това искам пак да те попитам защо ги защитавате така настойчиво ?
Нито предават мачовете с добро качество на картината нито с повече от една камера. Не ПРОДАВАТ правата за излъчване на двете си програми на никой от другите кабелни оператори. Опитват се от години да станат монополисти в сферата на мачовете от родното първенство и участието на българските отбори в Евро турнирите.

Освен това предложения за правата на А група имаше и то за повече пари от това което дадоха Про медия но не бяха приети за да може сега Батков и Домусчиев да прибират лъвския пай от парите. Затова и последния месец не един и двама футболни президенти в интервюта по телевизиите казаха, че са биле излъгани и са им дадени едни трохи от баницата.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2013 22:00

PFC Litex написа:За какво намесвате в момента Булсатком при положение, че официално заявяват, че нямат нищо общо с ТВ+ и ФИЛМ+?

Доколкото съм чувал от познати, близки до този бизнес, нещата се въртят около тая пуста цифровизация и каналите на БТВ. С две думи, "отрочетата" на БТВ ще могат да се хващат свободно и само с антена и при това безплатно. Да, ама Булсатком не печелят нищо от това, понеже няма как да предложат пакет без каналите на БТВ, та оттук дойдоха и тези скандали около договорите между двете страни. Явно нещата неслучайно съвпадат, но подозирам че БТВ като "по-яка" медия ще спечели битката :? А какво заявяват за ТВ+ и ФИЛМ + не е важно в случая, но ако приемем че са прави то тогава кой държи последните два канала?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 15 яну 2013 22:01

Преговори имаше но от БСК искаха повече пари от колкото искат HBO за програмите си

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 15 яну 2013 22:33

Вече ми писна разни пазарни фундаменталисти, които хабер си нямат от икономика да ми защитават БСК с лафове от сорта,че "това било пазарна икономика" или най-ударния капиталистически лозунг "който плаща той поръчва музиката". В една истинска пазарна икономика не трябва да има монополни и олигополни образования. Защото това е точно монопол.И като толкова ви знае устата по икономически теми я ми кажете ако вземе,че Близу например решат да купят правата на Висшата лига какво става? По един доставчик дават едно първенство,а по-друг друго първенство! И к'во правим в тоя случай?.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 15 яну 2013 22:35

milen.hristov написа:
BadBoy написа:Барека и Футбол Про Медия нещо не са в добри отношения, та нищо чудно "А" група да се върне в ефира ба bTV Action и Ring.

А не,и мачовете, всеки кръг да е разкъсан по три-четири дни, и мачове започващи 20-21 час, и да се чудя как да се прибера от Герена през зимата.
Защото отново от бтв тръгна глупостта да се плаща за сигнал, ида няма право друга тв да предава както правеха по канал 3, с Едно към едно

ти пък толкова редовно ходеше, а и мачовете в близката една година и половина няма да са на Герена
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”