rhaegar написа:kingofpop написа:П.П. Някой гледал ли е/ гледа ли Трима братя три сестри![]()
Аз като малък. Ако не е някакъв "римейк"![]()
И аз съм го гледал. Тая Химена беше яка пръщялка
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:kingofpop написа:П.П. Някой гледал ли е/ гледа ли Трима братя три сестри![]()
Аз като малък. Ако не е някакъв "римейк"![]()
Neron написа:Хаааааахахахха от къде знаеш за тоя бе?Аз съм го снимал даже съм снимал тоя докато му взема интервю![]()
![]()
kingofpop написа:
не е римейк, дават го по БТВ Лейди и мисля да го гледам пак... Хуан, Оскар и Франко бяха най-лудите
И аз съм го гледал. Тая Химена беше яка пръщялка
BLUE CHAMPIONS написа:Neron написа:Хаааааахахахха от къде знаеш за тоя бе?Аз съм го снимал даже съм снимал тоя докато му взема интервю![]()
![]()
Ами знае се, известен е у нетоПускай още ако имаш в лична колекция а ги няма в тубата
![]()
kingofpop написа:Перси е добре дошъл на Камп Ноу по всяко време![]()
П.П. Някой гледал ли е/ гледа ли Трима братя три сестри![]()
AnalBreaker написа:kingofpop написа:
не е римейк, дават го по БТВ Лейди и мисля да го гледам пак... Хуан, Оскар и Франко бяха най-лудите
Тоя Франко винаги го пребиваха![]()
Ама накрая нали се ожени за дъртата и избухна с парите
![]()
Най-много ми допадаше Химена като актриса и дядката като актьор.
Тая Норма ми прилича на Боряна от Стъклен дом като игра
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:AnalBreaker написа:kingofpop написа:
Тоя Франко винаги го пребиваха![]()
Ама накрая нали се ожени за дъртата и избухна с парите
![]()
Най-много ми допадаше Химена като актриса и дядката като актьор.
Тая Норма ми прилича на Боряна от Стъклен дом като игра
Е, то кво стана май уная старата мумия умря от инфакрт на сватбата им и Франко получи яките пари и къщата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта