Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 03 юли 2012 21:02

kingofpop написа:
rhaegar написа:
pesho_1913 написа:Хубаво е, когато си пишете на оффтопик в спам темата. :)
п.п. В подфорума на Ботев настава стабилна селяния! :lol:

Там в 99.99999% от времето е така.

Абе гледам са направени 2 теми за някакъв от Висла с по 50 коментара, не миселх, че Ботев имат някви фенове честно казано :)

Имат. И винаги са в някакъв филм. Или са героите на Пловдив, или са онеправдани, или Локо са цигани, или стават шампиони, или убиват Христолов (добре поне че това свърши)............ае винаги има нещо, забавно им е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 юли 2012 21:04

pesho_1913 написа:
ros написа:Пешко, ти що не пишеш в темата за хубавата секси жена и чувствата, които изпитваш :lol: :lol: :lol: Дори бачо ти Тодар се записа там :lol:

Не е нужно всички да разбират, че подмокрям гащите.. (бъзикам се, разбира се :lol: )

добре, добре, ние трева пасем :lol: :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
miromov
Контакти:

Re: Като видите красива и секси жена - срамувате ли се?

Мнениеот miromov » 03 юли 2012 21:11

bez-nick написа:Искам да мога да ги свалям, дайте ми съвет :mrgreen:

Ето ти съвет. Вместо да мислиш по-цял ден за п...и, започни да работиш върху себе. Малко спорт, за да изглеждаш добре, после мисли как да изкараш пари. Ако имаш някой да те уреди на хубава работа, не се колебай. Мисли за собствен бизнес. Ако имаш възможност за някаква далавера, не се колебай. Богат в затвора няма. След като изкараш достатъчно пари и имаш поддържан външен вид, едва тогава, може да започнеш да ги сваляш. Трябва да знаеш силните и слабите си страни т.е. в какво си добър и да наблягаш върху него. Ако имаш подходяща визия, може да си по агресивен и арогантен, на жените им харесва, ако си притеснителен, можеш да го играеш грижовен добряк и... въобще има много варианти. Свалката с качествена жена си е цяло изкуство и изобщо не се ограничава до това, как да я заговориш и какво да кажеш. Темата е много дълга, но най-важното, което трябва да знаеш, се свежда до 3 неща:
1) Колкото и самоуверена да изглежда жената в 90% от случаите, това е само поза.
2) Жената Никога не казва всичко което си мисли, а само онова което смята, че ще и е изгодно. Основната причина за това е липсата на самочувствие
3) Жените са емоционални и могат много бързо да си променят мнението. Това, че днес ти е казала ʼʼНеʼʼ не означава, че утре няма да си ʼʼлюбовта на живота иʼʼ
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 03 юли 2012 21:29

и от къв зор трябва да се срамувам? :lol:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 03 юли 2012 21:31

rhaegar написа:
kingofpop написа:
rhaegar написа:Там в 99.99999% от времето е така.

Абе гледам са направени 2 теми за някакъв от Висла с по 50 коментара, не миселх, че Ботев имат някви фенове честно казано :)

Имат. И винаги са в някакъв филм. Или са героите на Пловдив, или са онеправдани, или Локо са цигани, или стават шампиони, или убиват Христолов (добре поне че това свърши)............ае винаги има нещо, забавно им е.

Много гнусен е тоя раздел във форума. Твърде много трябва да се е намразил човек, за да влезе там да "обсъжда" нещо :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 юли 2012 21:38

ЗА КУРВАТА !!!
Изпратено на: 03 Юли 2012, 19:35
От: kanar4o
До: ralka_levskarka

АРЕ ,МЛЪКНИ ВЕЧЕ ,МА ,КУРВО !!!
РАЗБИРАМ ,ЧЕ ТЕЯ 8 000 МНЕНИЯ СА ТИ ,ЗА ДА ВПЕЧАТЛЯВАШ ХОРАТА .... АМА И НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ,ЧЕ СИ ДОШЛА В ТОЯ ФОРУМ САМО ЗА КУРОВЕ !!! МЪЛЧИ МАЛКО ,ДА ТЕЙБА МИРИЗЛИВАТА *****

Това са Ботев :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 03 юли 2012 21:40

miromov написа:
bez-nick написа:Искам да мога да ги свалям, дайте ми съвет :mrgreen:

Ето ти съвет. Вместо да мислиш по-цял ден за п...и, започни да работиш върху себе. Малко спорт, за да изглеждаш добре, после мисли как да изкараш пари. Ако имаш някой да те уреди на хубава работа, не се колебай. Мисли за собствен бизнес. Ако имаш възможност за някаква далавера, не се колебай. Богат в затвора няма. След като изкараш достатъчно пари и имаш поддържан външен вид, едва тогава, може да започнеш да ги сваляш. Трябва да знаеш силните и слабите си страни т.е. в какво си добър и да наблягаш върху него. Ако имаш подходяща визия, може да си по агресивен и арогантен, на жените им харесва, ако си притеснителен, можеш да го играеш грижовен добряк и... въобще има много варианти. Свалката с качествена жена си е цяло изкуство и изобщо не се ограничава до това, как да я заговориш и какво да кажеш. Темата е много дълга, но най-важното, което трябва да знаеш, се свежда до 3 неща:
1) Колкото и самоуверена да изглежда жената в 90% от случаите, това е само поза.
2) Жената Никога не казва всичко което си мисли, а само онова което смята, че ще и е изгодно. Основната причина за това е липсата на самочувствие
3) Жените са емоционални и могат много бързо да си променят мнението. Това, че днес ти е казала ʼʼНеʼʼ не означава, че утре няма да си ʼʼлюбовта на живота иʼʼ

+1 :) Доста добър и изчерпателен съвет. Зарежи тъпите теми във форума, които пускаш ежедневно и се постарай да го запомниш и спазваш. ;)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 03 юли 2012 21:41

Раличка си има нови феновее :) честито

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 юли 2012 21:42

IvanAtanasov написа:Раличка си има нови феновее :) честито

И на тях им го казах, и тука ще го кажа, откакто влязоха в А група много им порасна работата ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 03 юли 2012 21:43

Ами Рали около един час предстой там затъпяването е фатално и необратимо, имай го предвид :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”