Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 30 юни 2015 18:15

vaskonti написа:
fcb_bg написа:Разкриха ги, ама "Голдман Сакс", която направи отчета за финансовото състояние на Гърция навремето, още си е реномирана институция. Къв майтап, а?

Само не ми казвай, че Западът е излъгал гърците за състоянието на икономиката им :lol:

Не съм казал това, казах, че излъгаха за прием на една страна в ЕС, която очевидно не е била готова за това.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 юни 2015 18:17

fcb_bg написа:
vaskonti написа:
fcb_bg написа:Разкриха ги, ама "Голдман Сакс", която направи отчета за финансовото състояние на Гърция навремето, още си е реномирана институция. Къв майтап, а?

Само не ми казвай, че Западът е излъгал гърците за състоянието на икономиката им :lol:

Не съм казал това, казах, че излъгаха за прием на една страна в ЕС, която очевидно не е била готова за това.

От къде тая компания е взимала данните, на база на които е изготвила доклада си?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 юни 2015 18:25

vaskonti написа:
fcb_bg написа:
vaskonti написа:

От къде тая компания е взимала данните, на база на които е изготвила доклада си?

И аз не знам, уж имаше разследване, ама за резултат не съм чул. И гърците знаеха, че лъжат и Сакса знаеха, че лъжат. Ся друг духа супата и опрости кредити.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 юни 2015 18:35

Аха...западняците първо лъжат гърците, че икономиката им си е екстра, после има дават едни милиарди и накрая им опрощават над 100 милиарда. Страхотна логика, браво.
Интересно каква им е била целта на гадните западняци, че да се оправдае тази висока цена, която като нищо ще се удвои?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 30 юни 2015 18:46

vaskonti написа:Аха...западняците първо лъжат гърците, че икономиката им си е екстра, после има дават едни милиарди и накрая им опрощават над 100 милиарда. Страхотна логика, браво.
Интересно каква им е била целта на гадните западняци, че да се оправдае тази висока цена, която като нищо ще се удвои?

Целта е била да направят работливите гърци в безхаберни мързеливци, както и да загубят над половин трилион евро. 8-)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 юни 2015 18:57

vaskonti написа:Аха...западняците първо лъжат гърците, че икономиката им си е екстра, после има дават едни милиарди и накрая им опрощават над 100 милиарда. Страхотна логика, браво.

Лицето и галеното дете на Европа, как да ти го обясня, че да схванеш?
Нали знаеш как някои хора ги е страх да ходят на лекар, защото ще им каже нещо лошо, горе долу същата работа.
Съюза отлагаше неизбежното и сега е редно да си плати, а не да се обвинява Гърция, а ако не е така, значи в ЕС са абсолютни некадърници, не можещи да прекратят такава криза още в зародиш.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 30 юни 2015 19:01

HoUs4oOL написа:

Лицето и галеното дете на Европа, как да ти го обясня, че да схванеш?
Нали знаеш как някои хора ги е страх да ходят на лекар, защото ще им каже нещо лошо, горе долу същата работа.
Съюза отлагаше неизбежното и сега е редно да си плати, а не да се обвинява Гърция, а ако не е така, значи в ЕС са абсолютни некадърници, не можещи да прекратят такава криза още в зародиш.

Боже, Боже, колко мъка има на този свят... Пич, я ми дай назаем едни 10 хилки, че трябва да си оправя колата, после ми ги опрости, щото съм ги изял и изпил, и ми дай нови 20 хилки... Накрая ще ти тегля една майна, че си такъв балък, а ти се оправяй както знаеш, аз отивам да помоля съседа да ми оправя кашата, щото сме като братя с него... :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 юни 2015 19:10

diplomat написа:Боже, Боже, колко мъка има на този свят... Пич, я ми дай назаем едни 10 хилки, че трябва да си оправя колата, после ми ги опрости, щото съм ги изял и изпил, и ми дай нови 20 хилки... Накрая ще ти тегля една майна, че си такъв балък, а ти се оправяй както знаеш, аз отивам да помоля съседа да ми оправя кашата, щото сме като братя с него... :lol:

Звучи несериозно, нали?
Тогава трябва да признаем, че в ЕС работят хора неспособни да се оправят със сериозни проблеми.
То едно е щастлива кокошка, друго е предотвратяването на финансова криза.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 30 юни 2015 19:13

HoUs4oOL написа:
diplomat написа:Боже, Боже, колко мъка има на този свят... Пич, я ми дай назаем едни 10 хилки, че трябва да си оправя колата, после ми ги опрости, щото съм ги изял и изпил, и ми дай нови 20 хилки... Накрая ще ти тегля една майна, че си такъв балък, а ти се оправяй както знаеш, аз отивам да помоля съседа да ми оправя кашата, щото сме като братя с него... :lol:

Звучи несериозно, нали?
Тогава трябва да признаем, че в ЕС работят хора неспособни да се оправят със сериозни проблеми.
То едно е щастлива кокошка, друго е предотвратяването на финансова криза.

Явно за теб е грешно да помагаш и да вярваш в хората... ЕС е съюз, само разни хрантутници искат той да им оправя всичко, а после реват за равноправие и не знам си още какво....

Върни се в “Свободна зона”