fcb_bg написа:Tommi написа:fcb_bg написа:ivan56 написа:Барса, ти само да плюеш по Европата, защитаваш тая сволъч мързелива.Почиват си и хич не им дреме.Преди няколко години се изтърсихме на обяд на Метеорите в най голямата жега, долу нямаше една вода от къде да си купиш.Работят 3 магазинчета в цялото село.И да ми ги защитаваш тия мързеливци и тарикати,където им дават бонуси да си мият ръцете,и затова че ходил на роботна точно на време и куп безумни бонуси,ай сектир.Ти му говориш на руски,английски,български той ти пердаши ена пенда,абе я си еби путката лелина мазен грък.
Те се борят със системата, давала им баницата. Системата при която държавите стават де факто с частни собственици, повечето чуждестранни. И не ги кефи тая работа,, аз затова викам за тях. Иначе сега ще трябва да си стягат гъза да бачкат и при 2-та варианта, които имат. Няма мърдане.
Е, как да не я плюя тая Европа заради малоумието на еврочиновниците, при което съюзът върви към самоубийство?
Частните лица няма да станат собственици на държавните активи, това е разликата между държавен и корпоративен фалит.
При приватизацията която ги натискат да правят, ще станат.
Така съм съгласен. А това всъщност не е лошо, защото държавата им показа какъв стопанин е.