Филми които си заслужават да гледате
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levski 1914
- Контакти:
Re: Най-страшните филми
На прима виста се сещам за "The Texas Chainsaw Massacre" и "The Hills Have Eyes". Но не съм кой знае какъв фен на този жанр. 
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Паранормална активност не е по истински случай, а и чак пък страшен, по-скоро е скучен..
- BLUE CHAMPIONS
Deluxx написа:Кой са най-страшните филми които сте гледали? Аз в момента гледам Паранормална активност ( по действителен случай) по страшен от тоя филм не си спомням да съм гледал
Паранормална активност по действителен случай
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Синьо сърце
- Контакти:
Има едни филми по разни сайтове-много страшни!Едни голи каки те взимат,връзват и събличат и става много лошо!Хеле като се появи някой негър с голямата паламарка,още по-страшно бива!Ти бягаш-той след тебе,по едно време и цялото племе те гони и се мажат с вазелин и чесън!
Ако те стигнат-много лошо...Да ви имам и темите!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
незнам ама едно време ми беше голям спек да гледам сам То или Туин Пийкс 
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- Garra Dembele
- Контакти:
Един от най-страшните е поредицата SAW !!! 
Синьо сърце написа:Има едни филми по разни сайтове-много страшни!Едни голи каки те взимат,връзват и събличат и става много лошо!Хеле като се появи някой негър с голямата паламарка,още по-страшно бива!Ти бягаш-той след тебе,по едно време и цялото племе те гони и се мажат с вазелин и чесън!Ако те стигнат-много лошо...Да ви имам и темите!
Какво ми е на темата бре? Ти между маймуни ли живееш ? Какво лошо има да коментираме кой е най-страшния филм, който сме гледали
BLUE CHAMPIONS написа:Паранормална активност по действителен случайТи ма уби
![]()
Така ми казаха ;д
-
Hellkeeper
- Контакти:
Колко Блеър Уич е по действителен случай, толкова и Паранормална активност е. По действителен случай е Зодиак.
А колкото до филм ... не е най-страшния, но е един от най-гнусните - Канибалски холокост.
Иначе филми на ужасите бол - поредиците за Петък 13-ти, Хелоуин, Кошмарите на Елм, Децата на цар'вицата, Малки зли неща (който между другото е сниман на Витоша), Саймън каза (той се води за ужас, но лично за мен не е), REC (испански) има още доста, но качествените ужаси са малко...
А колкото до филм ... не е най-страшния, но е един от най-гнусните - Канибалски холокост.
Иначе филми на ужасите бол - поредиците за Петък 13-ти, Хелоуин, Кошмарите на Елм, Децата на цар'вицата, Малки зли неща (който между другото е сниман на Витоша), Саймън каза (той се води за ужас, но лично за мен не е), REC (испански) има още доста, но качествените ужаси са малко...
Hellkeeper написа:Колко Блеър Уич е по действителен случай, толкова и Паранормална активност е. По действителен случай е Зодиак.
Филмът по действителен случай е паранормален субект, а не Паранормална активност - грешката е моя
- arsenvengerin
- Контакти: