Tommi написа:Между другото точно сега е моментът нашите хотелиери да извлекат ползи от ситуацията, а не да седят и да се оплакват.
И как по-точно да извлекат полза? Една фалирала държава е рай за туристи.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:Между другото точно сега е моментът нашите хотелиери да извлекат ползи от ситуацията, а не да седят и да се оплакват.
pomiqr268 написа:Tommi написа:Между другото точно сега е моментът нашите хотелиери да извлекат ползи от ситуацията, а не да седят и да се оплакват.
И как по-точно да извлекат полза? Една фалирала държава е рай за туристи.
Синьо сърце написа:Гърците не се кахърят, вие се кахърите...Царят да е жив, комита! ЕС щял да се разкапе-да се разкапва! Баш ме брига...
Синьо сърце написа:Ще въведем юана, бе, аркадаш! ЕС и НАТО-вън от България!
Синьо сърце написа:Гърците не се кахърят, вие се кахърите...
fcb_bg написа:Амииии, не думай. Знаеш ли колко милиарда се опростиха на Ирак ей тъй, по молба на Щатите?
diplomat написа:Синьо сърце написа:Ще въведем юана, бе, аркадаш! ЕС и НАТО-вън от България!
И директно обявяваме война на Византия и Османската империя.България на три морета!
Neo M написа:fcb_bg написа:Амииии, не думай. Знаеш ли колко милиарда се опростиха на Ирак ей тъй, по молба на Щатите?
Опростили са на думи. Ние може и да гризнахме дръвчето с иракския дълг, но такива като щатите и себеподобните им, ще си ги избият по едни или друг начин от Ирак. Няма прошка за такива пари. И на гърците няма да им простят по подобен начин, нищо че на хартия, евентуално ще им зачеркнат дълговете, които и без това трудно ще си приберат. Пък и византийците бая нещо имат за приватизация. Това е единствената т.нар. "пазарна икономика" / за която аз съм чувал /, в която дела на държавния сектор е по-голям от частния сектор.
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 19 госта