Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот AnalBreaker » 20 юни 2012 12:25

t0bl3ro_bg написа:Засадата не е свирена => продължава играта, стига се до гол, който не е зачетен ?!

Именно! Нямаше как да има гол, ако беше свирена тая засада.

Разбирам да нямаше засада, ама то си има и тя е 2 метра. Какво ми се правите на ударени ?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 20 юни 2012 12:29

Ама засадата не е свирена, следователно се гледа на ситуацията като редовна и се стига до гол, който не е зачетен, иначе ако беше свирена нямаше да се стигне, но тя не беше свирена => голът е редовен.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 юни 2012 12:29

AnalBreaker написа:
TodorT написа:ГОЛ има ! ФАКТ ! Двама съдии имат перфектен поглед към ситуацията и пак не го отсъдиха! Тук коментираме тази ситуация, а не засадата! Недопустимо е ! Хем сложиха и по един зад вратата и пак не може да прецени за нещо на 5 м. от него! Срамно е !

Да те питам: Допустимо ли е според теб страничен съдия да не вижда по 1-2 метра засади ? Щеше ли да се стигне до голът, ако оня с байряка беше се усетил малко ?

Срамно е да изкривявате истината

Казах ти, че говорим ЗА ГОЛА, а не ЗА ЗАСАДАТА! Да, признавам грешката на страничния! Ситуацията бе на скорост и .... украинецът направи заход зад гърба на защитник и това може би заблуди рефера, но не го оправдава! Въпреки това аз имам претенции после към съдията зад вратата, които не зачете чист гол! Топката бе преминала голлинията и въпреки това не отсъдиха гол..... и съдия на 5м. не може да види ситуацията. Срамно е! Разбирам, че си фен на Англия и си пристрастен, ама признай, че по-голяма е грешката на този зад вратата ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юни 2012 12:35

И за мен грешката на този зад вратата е по-сериозна. С оглед на скоростта във футбола, правилното свирене на 90% от тънките положения за засада си е цяло чудо, нормално е, да се сбърка някое положение. Но при положение, че си сложен там с една единствена цел и да не видиш, че топката е вътре, е не е правилно. Да не говорим, че такава спорна ситуация се случва веднъж на 20 мача, през другото време тези съдии само висят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 20 юни 2012 12:43

Не знам в какво искате да ме убедите ? Казвате ми, че грешката на страничния е оправдана. Казвате, че той сбъркал, защото играта била много бърза. Разбирам засадата да беше 1 крак, ама тя е 1-2 метра... Защо изкарвате грешката на страничния маловажна ? Нали, ако не беше сбъркал, нямаше да се наложи на кьортака на голлинията да отсъди гол или не?

И нещо във ваш стил: Съдията на голлинията не отсъди гол, защото топката се движеше много бързо, Джон Тери връхлетя като цунами върху нея, а и да не забравя - на съдията му влезе мушичка в окото точно, когато топката мина голлинията.

П.П. Освен това се видя, че грешката на страничния не е единичен случай, защото след това сбърка още по-фрапантно положение при онова центриране в наказателното поле на Англия. Не ми го оправдавайте !
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 юни 2012 12:51

Победа на белот с 407:103, добре ли е? :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юни 2012 12:54

AnalBreaker написа:Не знам в какво искате да ме убедите ? Казвате ми, че грешката на страничния е оправдана. Казвате, че той сбъркал, защото играта била много бърза. Разбирам засадата да беше 1 крак, ама тя е 1-2 метра... Защо изкарвате грешката на страничния маловажна ? Нали, ако не беше сбъркал, нямаше да се наложи на кьортака на голлинията да отсъди гол или не?

И нещо във ваш стил: Съдията на голлинията не отсъди гол, защото топката се движеше много бързо, Джон Тери връхлетя като цунами върху нея, а и да не забравя - на съдията му влезе мушичка в окото точно, когато топката мина голлинията.

П.П. Освен това се видя, че грешката на страничния не е единичен случай, защото след това сбърка още по-фрапантно положение при онова центриране в наказателното поле на Англия. Не ми го оправдавайте !

Не е маловажна, той сбърка сериозно не само веднъж. Но грешката на този на вратата обезмисля цялата идея с поставянето на съдии там, защото излиза, че те 90 минути си барат калинките, а когато дойде момент да решат нещо, се държат като п***и и само гледат главния.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 20 юни 2012 12:57

Абсолютно ненужни са двамата съдии до вратите. Или да ги махат, или да ми дадат и на мен такъв наряд за някой мач :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2012 13:05

Сбийте се 8-) И нека по-добрия победи 8-) Според мен така ще се реши най-правдоподобно този спор :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 юни 2012 13:23

Groucho написа:Абсолютно ненужни са двамата съдии до вратите.

Във времена на криза е хубаво да се разкриват работни места 8-) За лудо - работи, за лудо - не стой.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Свободна зона”