Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Здравейте! Днес се очертава голяма скука. 
- t0bl3ro_bg
AnalBreaker написа:Тоблеронче, днес съм играл за Англия и Франция. Нали пак няма да ме съсечеш със скапаните си думи за равенства ?
Е за Франция не бих казал такова нещо ако нямат изгода ;д Англичаните не ме интересуваха, но все пак ти видя какво стана. Евро трудно се хваща,отказвайте докато е време
Радвай се, че хвана Англия ;д Чист гол отмениха на Укр, но не се знаеше после какво ще стане.
IvanAtanasov написа:Франция се натресоха на Испанияда им е честито
Те и 2006-та така си мислеха, като се паднаха на Бразилия, ама тя каква стана......не бързайте.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Добро утро
На това първенство съм за Германия,ама все ми се струва,че на финала ще гледаме Англия-Португалия 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- t0bl3ro_bg
CTAHKO написа:На това първенство съм за Германия,ама все ми се струва,че на финала ще гледаме Англия-Португалия
-
THE G.A.M.E
Баси гламавия сън дето сънувах тая нощ ...
Бях участник в "Биг брадър" и влизам да си взема душ ... Ама гледам нЕкви камери из банята ...
И аз се развиках: Кви са тия работи бе, да не сте някакви извратеняци ... Нали УЖ нямало да има камери в баните !
Хвана ме яд и ги изкъртих ...
Съответно, те ме дисквалифицираха от "шоуто" ...

Бях участник в "Биг брадър" и влизам да си взема душ ... Ама гледам нЕкви камери из банята ...
И аз се развиках: Кви са тия работи бе, да не сте някакви извратеняци ... Нали УЖ нямало да има камери в баните !
Хвана ме яд и ги изкъртих ...
Съответно, те ме дисквалифицираха от "шоуто" ...
Подадох си документите, сега чакам класирането. 
-
AnalBreaker
- Контакти:
t0bl3ro_bg написа:AnalBreaker написа:Тоблеронче, днес съм играл за Англия и Франция. Нали пак няма да ме съсечеш със скапаните си думи за равенства ?
Е за Франция не бих казал такова нещо ако нямат изгода ;д Англичаните не ме интересуваха, но все пак ти видя какво стана. Евро трудно се хваща,отказвайте докато е време
Радвай се, че хвана Англия ;д Чист гол отмениха на Укр, но не се знаеше после какво ще стане.
Къв чист гол ве ? Нямаше никакъв гол
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- t0bl3ro_bg
AnalBreaker написа:t0bl3ro_bg написа:AnalBreaker написа:Тоблеронче, днес съм играл за Англия и Франция. Нали пак няма да ме съсечеш със скапаните си думи за равенства ?
Къв чист гол ве ? Нямаше никакъв гол
Преди 7 години носех очила, може би тогава не бих го видял ;д , но сега се вижда, че топката спрямо горната греда е навътре във вратата с поне 2 сантима. Съдбата си го върна, за това което стана срещу Германия