BLUE CHAMPIONS написа:![]()
![]()
![]()
Еййй, с един поглед се разбираме с теб значи![]()
Все пак сме сини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BLUE CHAMPIONS написа:![]()
![]()
![]()
Кашчей написа:ralka_levskarka написа:Просто до преди 2 седмици се борех за 4, а сега ще имам 6
Колко шестици навъртя за две седмици по математика, та от борба за 4 (разбирам, че си била по-близо до 3) сега ще имаш 6?
Кашчей написа:ralka_levskarka написа:Просто до преди 2 седмици се борех за 4, а сега ще имам 6
Колко шестици навъртя за две седмици по математика, та от борба за 4 (разбирам, че си била по-близо до 3) сега ще имаш 6?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Кашчей написа:ralka_levskarka написа:Просто до преди 2 седмици се борех за 4, а сега ще имам 6
Десетина. Хвала на образователната ни система.
ralka_levskarka написа:М не, просто си седнах на "д" - то, ебати хората сте, определено можете да скапете настроението на човек. НЕма майтап.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Rivaldo10 написа:Радвай се, че играеш с по-големи, така можеш да научиш доста неща. Аз също в детските си и юношески години играех с по-големи.t0bl3ro_bg написа:Казах го на майтап,защото играя с 2 пъти по-големи от мен и трудно ме пускат да разигравам и нали знаеш как все малките трябва да се прецакват и ми "Удрят по едно рамо за среща със земята" ;д
Иначе видя ли новината за Марселиньо, какво мислиш ? Аз от Шестимата нови само Пелето знам какъв може да играе - навсякъде ;д , другото ми е "тъмна Индия".
Пелето изобщо не го исках в Левски, за другите не мога да кажа нищо, но и нямам големи очаквания. Не може да привличаме по 6-7 нови на всеки 6 месеца и да очакваме успехите от 06/07...
ralka_levskarka написа:BLUE CHAMPIONS написа:![]()
![]()
![]()
Все пак сме сини![]()
AnalBreaker написа:Ае важното е, че има 6. Кво ви пука колко шестици има като текущи оценки. Учителите понякога оформят по свое усмотрение като оценките остават на второ място.
BLUE CHAMPIONS написа:ralka_levskarka написа:BLUE CHAMPIONS написа:![]()
![]()
Все пак сме сини![]()
...и умни![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта