ivan56 написа:PFC Litex написа:dindan написа:PFC Litex написа:dindan написа:Като дойде сезона ще разберем,и аз не вярвам Диема да изпусне тази апетитна хапка но нищо не се знае.
Кое е апетитно на хапката?
Все пак английските мачове са най-гледаните по целия свят,кое му е апетитното и аз не знам,но там се въртят милиони.
Те и милиарди се въртят, но не и в България.
Сега правата са около 4-5 милиона лева на сезон, от следващия сезон става четворно повече, при същите условия и такси, към крайните клиенти Нова продължи ли да излъчва ЕПЛ ще са яко в джаза, а пък новия, който се излъже да ги вземе не ще е в джаза, а директно ще е в пропастта.
Глупости, само от реклама си избиват парите.

А с английското първенство става много сложно. Цените там скочиха яко предвид новата им схема и не знам в Бг някой може ли да вземе права. Инвестицията ще е губеща. Трудно можеш да прибираш по 10 кинта на месец такса за платен канал при положение, че има толкова много алтернативи, вкл. на много високо качество, които не можеш да запушиш. А да разчиташ на реклама да избиеш 20 млн. само за английското първенство хич не ми се струва реалистично при пазар официално около 200 млн., а неофициално вероятно наполовина надолу.