Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: Diema Extra Open Weekend

Мнениеот popokutepetel » 29 апр 2016 17:50

ivan56 написа:
PFC Litex написа:
dindan написа:
PFC Litex написа:
dindan написа:Като дойде сезона ще разберем,и аз не вярвам Диема да изпусне тази апетитна хапка но нищо не се знае.

Кое е апетитно на хапката?

Все пак английските мачове са най-гледаните по целия свят,кое му е апетитното и аз не знам,но там се въртят милиони.

Те и милиарди се въртят, но не и в България.
Сега правата са около 4-5 милиона лева на сезон, от следващия сезон става четворно повече, при същите условия и такси, към крайните клиенти Нова продължи ли да излъчва ЕПЛ ще са яко в джаза, а пък новия, който се излъже да ги вземе не ще е в джаза, а директно ще е в пропастта.

Глупости, само от реклама си избиват парите.

:) :) :) Реклама в платен канал много-много не върви. Плюс това ти май от рекламен пазар много не разбираш.
А с английското първенство става много сложно. Цените там скочиха яко предвид новата им схема и не знам в Бг някой може ли да вземе права. Инвестицията ще е губеща. Трудно можеш да прибираш по 10 кинта на месец такса за платен канал при положение, че има толкова много алтернативи, вкл. на много високо качество, които не можеш да запушиш. А да разчиташ на реклама да избиеш 20 млн. само за английското първенство хич не ми се струва реалистично при пазар официално около 200 млн., а неофициално вероятно наполовина надолу.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 апр 2016 17:57

PFC Litex написа:Разумния човек спира да спори за неща, които не са му ясни навреме и не продължава да бълва глупости, след които изглежда смешен.
Ако щеш отвори си sportal.bg и виж дали има репортаж от мач по дълъг от 90 секунди, който да е качен на техния сървър.

Въпросните видеа са качени на https://vid.me/ и са шернати в Sportal и по този начин се заобикаля вратичката от 90 секунди, от Нова ако имат претенции да ги отправят, към въпросният сайт за видео споделяне.

Та ще продължиш ли да бълваш глупост, след глупост вместо да си признаеш грешката и спреш безсмисления спор само за да не ти се нарани егото?

Пич, сигурно разбираш повече от мен от телевизия, щом се занимаваш с това.
Но няма как да ме убедиш, че някой ще закупува права да излъчва нещо, и от това да е на загуба.
За къв чеп му е тогава да излъчва този продукт.
Аз лично не знам, и най простият бакалин да купува стока и да знае, че ще я продава на загуба.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 апр 2016 17:58

ivan56 написа:
Май, не си прочел за кво пишем :lol:

За четеното-четох, но с тия коефициенти съм на Вие, та наистина не включих :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 апр 2016 17:59

Литекс, един въпрос, ако може:
Тези 90 секундни репортажи от стадиона, от собствени камери ли са, или се ползват камерите на официалният носител на правата?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 апр 2016 18:11

Кашчей написа:Литекс, един въпрос, ако може:
Тези 90 секундни репортажи от стадиона, от собствени камери ли са, или се ползват камерите на официалният носител на правата?

Тези 90 секунди са за безплатно ползване на материал от чужда медия, като задължително логото не трябва да бъде скривано, а ако се ползва аудио запис, то да бъде изписано, от коя медия е взето.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 апр 2016 18:13

ivan56 написа:
PFC Litex написа:Разумния човек спира да спори за неща, които не са му ясни навреме и не продължава да бълва глупости, след които изглежда смешен.
Ако щеш отвори си sportal.bg и виж дали има репортаж от мач по дълъг от 90 секунди, който да е качен на техния сървър.

Въпросните видеа са качени на https://vid.me/ и са шернати в Sportal и по този начин се заобикаля вратичката от 90 секунди, от Нова ако имат претенции да ги отправят, към въпросният сайт за видео споделяне.

Та ще продължиш ли да бълваш глупост, след глупост вместо да си признаеш грешката и спреш безсмисления спор само за да не ти се нарани егото?

Пич, сигурно разбираш повече от мен от телевизия, щом се занимаваш с това.
Но няма как да ме убедиш, че някой ще закупува права да излъчва нещо, и от това да е на загуба.
За къв чеп му е тогава да излъчва този продукт.
Аз лично не знам, и най простият бакалин да купува стока и да знае, че ще я продава на загуба.

Така де, към момента в рамките на 4-5 милиона лева за правата на английското на сезон нещата се връзват, но същите от новия сезон за България ще станат около 20 милиона и разчетите няма да излязат на плюс и именно по тази причина от Нова ще се откажат от тях. Мтел, какви планове имат нямам идея, то ест имам, но не мисля, че това е темата на разговор в момента.

НОВА с тези пари ще купят две турски сапунки, ще ги пуснат в праймтайм, където цената на реклама е най-висока и ще изкарат няколко пъти повече пари, без да вложат единица труд, тъй като поредния епизод просто върви от компютъра, няма репортери, няма рисковете на живото предаване, няма разходи по отразяване, няма нищо.
Изображение

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 29 апр 2016 19:28

Дали е отворен или затворен уикенд няма значение. Пакетът се плаща до 30 число на всеки месец.Примерно , ако платиш на 1май или 15 май пак ще дадеш 3,96, до 31 май.Не знам кой е измисли тази простотия , но е така. Единствено , ако отидеш в края на месеца да платиш примерно 28-29, ще си платиш до края на следващия месец.

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 30 апр 2016 13:22

veni__85 написа:Дали е отворен или затворен уикенд няма значение. Пакетът се плаща до 30 число на всеки месец.Примерно , ако платиш на 1май или 15 май пак ще дадеш 3,96, до 31 май.Не знам кой е измисли тази простотия , но е така. Единствено , ако отидеш в края на месеца да платиш примерно 28-29, ще си платиш до края на следващия месец.

Това си идва от оператора бре , ти професоре на кой си ?
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Warped
Контакти:

Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот Warped » 20 юни 2016 10:29

Вярно ли е, че ще закръгляват таксата на 5 кинта?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

parksf
Контакти:

Диема Екстра

Мнениеот parksf » 22 сеп 2016 17:01

Пакетът вече е с нова цена 4,99 лв.

Върни се в “Свободна зона”