trokadero_ написа:Този на площада в София показно трябва да го покажем на всички !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
trokadero_ написа:Този на площада в София показно трябва да го покажем на всички !

Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100hajitsu написа:trokadero_ написа:Този на площада в София показно трябва да го покажем на всички !

becks32milan написа:ЕЛЬОМИНАТИ ФОРЕВЕР

Админите не могат да спрат похода ни
Кашчей написа:Teo написа:Вредни сте разградчани... оня ви създаде за една вечер и дойдохте и съсипахте всичко за няколко години...разбихте българския футбол с корупция... някакво си фирмено отборче на един Гелосан господин.... първа титла я купихте, втората я взехте с някакъв уникално извънземен късмет, третата отново я купихте... СЪЗДАТЕЛЯ ВИ е в изпълкома и командва парада... създадоха ви за една вечер и ще ви закрием за една вечер... за СЪЗДАТЕЛЯ, ако нема титла, вашето живуркане в А група се обезсмисля...
Цесекар да каже на друг отбор, че е вреден, защото е създаден за една нощ-безценно
Teo написа:Мощно към стадиона... ЦСКА има нужда от нас!
Червени_шампиони написа:Да не си тръгнал да метеш около стадиона толкова рано.Айде и умната.

modor написа:От темата за мача на ЦСКА и Лудогорец.Teo написа:Мощно към стадиона... ЦСКА има нужда от нас!Червени_шампиони написа:Да не си тръгнал да метеш около стадиона толкова рано.Айде и умната.

[/offtopic]
[/offtopic]shumkar_44 написа:Позволете ми този път аз да възразя. При единствената ми наздравица в живота повърнах толкова силно върху внучето, че до днес обяга от мен, като ме види да си отварям устата. Случката се разигра точно на балкан : въздухът - чист, а срамът - нечовешки.

Niksh0 написа:shumkar_44 написа:Позволете ми този път аз да възразя. При единствената ми наздравица в живота повърнах толкова силно върху внучето, че до днес обяга от мен, като ме види да си отварям устата. Случката се разигра точно на балкан : въздухът - чист, а срамът - нечовешки.
Първо кустенурката, сега и кучето. Сериозно е трвмирал животните.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:Niksh0 написа:shumkar_44 написа:Позволете ми този път аз да възразя. При единствената ми наздравица в живота повърнах толкова силно върху внучето, че до днес обяга от мен, като ме види да си отварям устата. Случката се разигра точно на балкан : въздухът - чист, а срамът - нечовешки.
Първо кустенурката, сега и кучето. Сериозно е трвмирал животните.
Само че е внучето

Подкрепям те Кашчей.
 Подкрепям те Кашчей. 
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта