delqnski47 написа:Добре,ако реша да отида пред Боко и да му тегля една майна,ще ме вкарат ли в затвора?
Не само Бойко, ами който и да напсуваш публично, може да те осъди.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Добре,ако реша да отида пред Боко и да му тегля една майна,ще ме вкарат ли в затвора?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:delqnski47 написа:Добре,ако реша да отида пред Боко и да му тегля една майна,ще ме вкарат ли в затвора?
Не само Бойко, ами който и да напсуваш публично, може да те осъди.
ehh написа:Хубави са били коеф, но аз така и не се решавам на подобни залози. Не обичам да играя и на корнери, тъчове и др. подобни.
ehh написа:Един напълно логичен мач. Закономерен резултат между барселонския стил на Испания и ботушарския на Ирландия. А явно Фабрегас ще го раздава "скрита деветка".
ehh написа:Един напълно логичен мач. Закономерен резултат между барселонския стил на Испания и ботушарския на Ирландия. А явно Фабрегас ще го раздава "скрита деветка".
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
AnalBreaker написа:Росинье, кво става бе градски ? Кайсиите взеха да зреят ! Айде идвай да береш в градината
ros написа:AnalBreaker написа:Росинье, кво става бе градски ? Кайсиите взеха да зреят ! Айде идвай да береш в градината
имате ли дървета с кайсии, щото нашите изсъхнаха и съм пас
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта