CTAHKO написа: То и българския дълг беше в евро, ама го трансформираха в долари
Кога е станала тая трансформация, че нещо съм я пропуснал?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа: То и българския дълг беше в евро, ама го трансформираха в долари
dunavfc написа:CTAHKO написа:Ами да, туризмът ни наистина умря. Поне летният го пиши бегал вече![]()
60 %, аз мисля, че е 600 %, тоя отлив ...
Когато свърши сезонът ще се установи, кой прави кой крив. Аз вярвам, че ще има спад, но изобщо няма да бъде в такива мащаби, каквито ни се представят.
Вашингтон.Агресивната позиция на САЩ спрямо Русия ускорява отслабването на долара в световен мащаб, счита американският политик Рон Пол, цитиран от РИА Новости .
„Русия и Китай напомнят на САЩ, че светът не е еднополюсен и това дразни Вашингтон. Правителството на САЩ се държи като капризно дете, което кипи от гняв, когато Русия отстоява своите национални интереси“, коментира световната ситуация американският политик. Съществуването на страни, отказващи да се подчинят на САЩ, е „непростим грях в нашите очи“. Оказвайки натиск над Русия, САЩ сами си копаят гроба, като това се отнася и за икономиката. Москва и Пекин са опасност за доминиращата позиция на долара, защото точно тези страни могат да създадат гарантирана със злато валутна система. Такава промяна може да подкопае позициите на американската парична единица по света.
Рон Пол стига до извода, че „необоснованата риторика на САЩ прави реално това, от което Вашингтон се бои най-много – световна валутна система, в която те да нямат глас и където доларът има второстепенна роля“.
HoUs4oOL написа:Вашингтон.Агресивната позиция на САЩ спрямо Русия ускорява отслабването на долара в световен мащаб, счита американският политик Рон Пол, цитиран от РИА Новости .
„Русия и Китай напомнят на САЩ, че светът не е еднополюсен и това дразни Вашингтон. Правителството на САЩ се държи като капризно дете, което кипи от гняв, когато Русия отстоява своите национални интереси“, коментира световната ситуация американският политик. Съществуването на страни, отказващи да се подчинят на САЩ, е „непростим грях в нашите очи“. Оказвайки натиск над Русия, САЩ сами си копаят гроба, като това се отнася и за икономиката. Москва и Пекин са опасност за доминиращата позиция на долара, защото точно тези страни могат да създадат гарантирана със злато валутна система. Такава промяна може да подкопае позициите на американската парична единица по света.
Рон Пол стига до извода, че „необоснованата риторика на САЩ прави реално това, от което Вашингтон се бои най-много – световна валутна система, в която те да нямат глас и където доларът има второстепенна роля“.
dunavfc написа:CTAHKO написа:dunavfc написа:sin4ec написа:Глейте сега руснаците как ще ни го нахлузят с новия си пакет контрасанкции...
Така, като гледам тия контрасакции на Русия, направо ни попиляха...И туризмът умря и износът и енергетика, въобще всичко !
Ами да, туризмът ни наистина умря. Поне летният го пиши бегал вече60% са по-малко туристите от миналата година
А какво пишат или казват политиците ни и някакви набедени или платени експерти по еврейските медии, не ме интересува
Вярвам на очите и ушите си
А на теб съм ти казал хиляди пъти, да четеш повечко и да не се обаждаш неподготвен в мое присъствие
60 %, аз мисля, че е 600 %, тоя отлив...Скоро един роднина се върна от Албена, каза, че целият комплекс е бил запълнен с румънци и руснаци, а на първа линия изобщо не успели да си намерят хотел, та трябва да го питам, дали не се е объркал нещо.
Когато свърши сезонът ще се установи, кой прави кой крив. Аз вярвам, че ще има спад, но изобщо няма да бъде в такива мащаби, каквито ни се представят.
Песента е размазваща, дори и негледалите филма ще разберат посланието.
sin4ec написа:Днес е 23 юни, 2015. Преди 74 години и един ден Вермахта нахлува в СССР и почва една страшна и безумна война с десетки милиони жертви. ВСВ свършва, а войните в света не престават. Трагедиите на цели народи потъват в забвение, трагедиите на обикновените хора не интересуват никого. Войните не секват и днес, гробовете на убитите и жалейките никнат по целия свят. Толкоз по въпроса за урока и дали е научен...
Бих искал да предложа на вниманието ви откъс от " Коса". Този откъс ме кара да настръхвам, внушението наистина е убийствено! Песента е размазваща, дори и негледалите филма ще разберат посланието.
Насладете се на клипа и помнете: това не е илюзия, а жестоката реалност! И днес!
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 8 госта