Тоз Станко, братко, където го пипнеш, навсякъде е жив свидетел. Питай го за Украйна, питай го за САЩ, питай го за Китай, питай го за българското черноморие, винаги ще ти каже, че се е информирал от първо лице, не баровец, не бохем, а ГОСПОД !
Питай го за енергети ще ти каже, че е работил 8 год. като енергиен експерт, питай го за селскостопанство ще ти каже, че има 80 декара в Добруджа, питай го за българският туризъм ще ти каже, че държи 2 хотела и се занимава с тоя бизнес от 15 год.
Пак повтарям, това не е човек, това е БОЖЕСТВО ! Да се чуди човек, как такъв олигарх си губи времето с един незначителен форум с едни незначителни непросветени хора...
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
GOLEADOR написа:Няма как да не е голям.Ембаргото удари доходите на руснаците,отделно Путин ги призова да почиват в Сочи за да помогнат на родината си и ето ти го отлива.В България сега ще дойдат наполовина по-малко руснаци и тези които имат имоти в страната ни.Опразва се една голяма ниша която бизнесмените ни трябва да запълнят.Чета разни публикации по темата и наистина положението не е розово (заради нашите бизнесмени) и техните ходове ще са ни в тежест още дълги години.
Дай след края на сезонът пак да си говорим по тази тема, че сега са само хипотези и прогнози. Ако се окаже, че туристите, като цяло са намалели с 5 %, това катастрофа ли ще бъде или просто лек спад ?
dunavfc написа:Тоз Станко, братко, където го пипнеш, навсякъде е жив свидетел. Питай го за Украйна, питай го за САЩ, питай го за Китай, питай го за българското черноморие, винаги ще ти каже, че се е информирал от първо лице, не баровец, не бохем, а ГОСПОД !
Питай го за енергети ще ти каже, че е работил 8 год. като енергиен експерт, питай го за селскостопанство ще ти каже, че има 80 декара в Добруджа, питай го за българският туризъм ще ти каже, че държи 2 хотела и се занимава с тоя бизнес от 15 год.
Пак повтарям, това не е човек, това е БОЖЕСТВО ! Да се чуди човек, как такъв олигарх си губи времето с един незначителен форум с едни незначителни непросветени хора...
Станко е бог сред бохемите и бохем сред боговете.

Още малко и ще му дам един бохем, още малко...Такъв хубав подпис и аватар съм му приготвил...Ще го видя, тогава какъв капацитет е, когато всички го питат, защо професор, като него носи подобни символи...
dunavfc написа:Още малко и ще му дам един бохем, още малко...Такъв хубав подпис и аватар съм му приготвил...Ще го видя, тогава какъв капацитет е, когато всички го питат, защо професор, като него носи подобни символи...
Ти влизай по-често да обсъждаме Боковото управление и как страната върви напред.... че тука един гербер не мога да хвана на къс пас, да Му обсъдим Реформите...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
CTAHKO написа:HoUs4oOL написа:Русия и Китай сключиха договор за $1 трилион
Това пари ли са? Една деветнайста от американския дълг
Станко, понеже аз не разбирам, ще ми обясниш ли защо китайските инвестиции в Америка всъщност е превземане на янките с техните градове и ресурси, а китайските инвестиции в Русия са нещо съвсем различно? И защо тоя договор е сключен в долари, тая пропаднала и безперспективна валута, а не е в рубли?
Просто питам

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
dunavfc написа:Още малко и ще му дам един бохем, още малко...Такъв хубав подпис и аватар съм му приготвил...Ще го видя, тогава какъв капацитет е, когато всички го питат, защо професор, като него носи подобни символи...
30-ти Юни е последния срок за гърците

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
vaskonti написа:CTAHKO написа:HoUs4oOL написа:Русия и Китай сключиха договор за $1 трилион
Станко, понеже аз не разбирам, ще ми обясниш ли защо китайските инвестиции в Америка всъщност е превземане на янките с техните градове и ресурси, а китайските инвестиции в Русия са нещо съвсем различно? И защо тоя договор е сключен в долари, тая пропаднала и безперспективна валута, а не е в рубли?
Просто питам
Още не са готови с новата обща валута на БРИКС

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
А що така гърците се съгласиха на един куп отстъпки? Нещо повече - представили са исканията на ЕС като свои собствени?!
CTAHKO написа:vaskonti написа:CTAHKO написа:HoUs4oOL написа:Русия и Китай сключиха договор за $1 трилион
Просто питам
Още не са готови с новата обща валута на БРИКСКато са готови, никакъв не е проблема да го трансформират. То и българския дълг беше в евро, ама го трансформираха в долари
Аха, това ще да е причината, как не се сетих