Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 23 юни 2015 00:01

Tommi написа:
CTAHKO написа: И още нещо, което го знам лично от хотелиери и то не един и двама. Хотелите ни ще се напълнят чак в средата на Юли и то на цените от месец Май :!: Смятай какви оръфляци ще са ни туристите и какви са загубите за сектора 8-)

Ами то това е конкуренцията. И работата на хотелиерите е да се адаптират към променящите се условия. Иначе не е тайна, че в морските ни курорти почиват сравнително по-нископлатежоспособни чужденци и точно това е сегментът, към който трябва да се фокусират хората от този бизнес.

Навярно думичката "конкуренция" е измислена това лято, защото миналото всичко си беше наред 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 23 юни 2015 00:01, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 юни 2015 00:01

Аз викам да отворим туристически сезон по полигоните в страната. Кат в Анево с американските туристи. Кеф ти стрелба с РПГ, кеф ти с картечница, кеф ти с танк.. баси яката ниша. Застраховка живот в съответното посолство.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 юни 2015 00:06

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
CTAHKO написа:
dunavfc написа:
sin4ec написа:Глейте сега руснаците как ще ни го нахлузят с новия си пакет контрасанкции...

Така, като гледам тия контрасакции на Русия, направо ни попиляха...И туризмът умря и износът и енергетика, въобще всичко !

Ами да, туризмът ни наистина умря. Поне летният го пиши бегал вече 8-) 60% са по-малко туристите от миналата година :!: А какво пишат или казват политиците ни и някакви набедени или платени експерти по еврейските медии, не ме интересува :!: Вярвам на очите и ушите си 8-) А на теб съм ти казал хиляди пъти, да четеш повечко и да не се обаждаш неподготвен в мое присъствие 8-)

60 %, аз мисля, че е 600 %, тоя отлив...Скоро един роднина се върна от Албена, каза, че целият комплекс е бил запълнен с румънци и руснаци, а на първа линия изобщо не успели да си намерят хотел, та трябва да го питам, дали не се е объркал нещо.
Когато свърши сезонът ще се установи, кой прави кой крив. Аз вярвам, че ще има спад, но изобщо няма да бъде в такива мащаби, каквито ни се представят.

Да бе, казала лисицатана опашката си :lol: Един роднина ми каза...ехаа, страхотна информация :lol: Аз на очите си ли да вярвам или на теб, дето пък го знаеш от друг човек :lol: Пък ти и пет руснака да видиш, пак ще ти се сторят че е пълно с руснаци, щото в Русе и толкова няма :)

А ти предполагам добиваш информация, като обикаляш от месец насам по българските курорти, нали така ?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 юни 2015 00:11

Факт е,че България губи от отлива на руските туристи,но сега е момента нашите бизнесмени да се преборят с гърци и турци за английски и немски такива.За съжаление като знам нивото на пишман бизнесмените ни,нищо добро не чака сектора. :(
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 юни 2015 00:14

Никой не отрича, този факт, но просто е чиста манипулация, че сезонът бил пред провал и отлива на руски туристи бил 4912838123 %.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 юни 2015 00:16

CTAHKO написа:
Tommi написа:
CTAHKO написа: И още нещо, което го знам лично от хотелиери и то не един и двама. Хотелите ни ще се напълнят чак в средата на Юли и то на цените от месец Май :!: Смятай какви оръфляци ще са ни туристите и какви са загубите за сектора 8-)

Ами то това е конкуренцията. И работата на хотелиерите е да се адаптират към променящите се условия. Иначе не е тайна, че в морските ни курорти почиват сравнително по-нископлатежоспособни чужденци и точно това е сегментът, към който трябва да се фокусират хората от този бизнес.

Навярно думичката "конкуренция" е измислена това лято, защото миналото всичко си беше наред 8-)

Живеем в динамична среда. ;) Не може да очакваш, че догодина ще се случи това, което се е случило миналата година. Ако беше така, нямаше да има нужда от мениджъри. :)
Ако догодина гърците върнат драхмата и курсът ѝ се срине, нашите хотелиери какво ще правят? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 юни 2015 00:16

dunavfc написа:А ти предполагам добиваш информация, като обикаляш от месец насам по българските курорти, нали така ?

Точно така ;) Този път уцели в десетката 8-) За това е по-добре да си траеш на тази тема :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 юни 2015 00:18

CTAHKO написа:
dunavfc написа:А ти предполагам добиваш информация, като обикаляш от месец насам по българските курорти, нали така ?

Точно така ;) Този път уцели в десетката 8-) За това е по-добре да си траеш на тази тема :)

Бат Станко = баровец! 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 юни 2015 00:21

Няма как да не е голям.Ембаргото удари доходите на руснаците,отделно Путин ги призова да почиват в Сочи за да помогнат на родината си и ето ти го отлива.В България сега ще дойдат наполовина по-малко руснаци и тези които имат имоти в страната ни.Опразва се една голяма ниша която бизнесмените ни трябва да запълнят.Чета разни публикации по темата и наистина положението не е розово (заради нашите бизнесмени) и техните ходове ще са ни в тежест още дълги години.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 юни 2015 00:23

Tommi написа:
CTAHKO написа:

Бат Станко = баровец! 8-)

А, баровец...по работа :lol:

Върни се в “Свободна зона”