HoUs4oOL написа:Русия и Китай сключиха договор за $1 трилион
Това пари ли са? Една деветнайста от американския дълг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
HoUs4oOL написа:Русия и Китай сключиха договор за $1 трилион
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:dunavfc написа:sin4ec написа:Глейте сега руснаците как ще ни го нахлузят с новия си пакет контрасанкции...
Така, като гледам тия контрасакции на Русия, направо ни попиляха...И туризмът умря и износът и енергетика, въобще всичко !
Ами да, туризмът ни наистина умря. Поне летният го пиши бегал вече60% са по-малко туристите от миналата година
А какво пишат или казват политиците ни и някакви набедени или платени експерти по еврейските медии, не ме интересува
Вярвам на очите и ушите си
А на теб съм ти казал хиляди пъти, да четеш повечко и да не се обаждаш неподготвен в мое присъствие
dunavfc написа:CTAHKO написа:dunavfc написа:sin4ec написа:Глейте сега руснаците как ще ни го нахлузят с новия си пакет контрасанкции...
Така, като гледам тия контрасакции на Русия, направо ни попиляха...И туризмът умря и износът и енергетика, въобще всичко !
Ами да, туризмът ни наистина умря. Поне летният го пиши бегал вече60% са по-малко туристите от миналата година
А какво пишат или казват политиците ни и някакви набедени или платени експерти по еврейските медии, не ме интересува
А на теб съм ти казал хиляди пъти, да четеш повечко и да не се обаждаш неподготвен в мое присъствие
60 %, аз мисля, че е 600 %, тоя отлив...Скоро един роднина се върна от Албена, каза, че целият комплекс е бил запълнен с румънци и руснаци, а на първа линия изобщо не успели да си намерят хотел, та трябва да го питам, дали не се е объркал нещо.
Когато свърши сезонът ще се установи, кой прави кой крив. Аз вярвам, че ще има спад, но изобщо няма да бъде в такива мащаби, каквито ни се представят.
CTAHKO написа:dunavfc написа:sin4ec написа:Глейте сега руснаците как ще ни го нахлузят с новия си пакет контрасанкции...
diplomat написа:Станко, да бъдем честни и истински справедливи - я извадете статистика за общия брой на руските туристи през последните години и сравнете данните с тазгодишните.Да видим само ние ли губим или като цяло руските почиващи са намалели глобално...
dunavfc написа:CTAHKO написа:dunavfc написа:sin4ec написа:Глейте сега руснаците как ще ни го нахлузят с новия си пакет контрасанкции...
60 %, аз мисля, че е 600 %, тоя отлив...Скоро един роднина се върна от Албена, каза, че целият комплекс е бил запълнен с румънци и руснаци, а на първа линия изобщо не успели да си намерят хотел, та трябва да го питам, дали не се е объркал нещо.
Когато свърши сезонът ще се установи, кой прави кой крив. Аз вярвам, че ще има спад, но изобщо няма да бъде в такива мащаби, каквито ни се представят.
Tommi написа:CTAHKO написа:dunavfc написа:sin4ec написа:Глейте сега руснаците как ще ни го нахлузят с новия си пакет контрасанкции...
Намали ги малко тия 60% де.![]()
Между другото е хубаво хотелиерите да свикват с тези условия и да търсят начини за повишаване на конкурентоспособността, защото догодина нищо чудно и гърците да ги ударят лошо, както вървят нещата.
CTAHKO написа: И още нещо, което го знам лично от хотелиери и то не един и двама. Хотелите ни ще се напълнят чак в средата на Юли и то на цените от месец МайСмятай какви оръфляци ще са ни туристите и какви са загубите за сектора
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта