Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 22 юни 2015 23:31

HoUs4oOL написа:
Русия и Китай сключиха договор за $1 трилион

Това пари ли са? Една деветнайста от американския дълг 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 юни 2015 23:35

Станко, да бъдем честни и истински справедливи - я извадете статистика за общия брой на руските туристи през последните години и сравнете данните с тазгодишните. 8-) Да видим само ние ли губим или като цяло руските почиващи са намалели глобално... :?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юни 2015 23:38

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
sin4ec написа:Глейте сега руснаците как ще ни го нахлузят с новия си пакет контрасанкции...

Така, като гледам тия контрасакции на Русия, направо ни попиляха...И туризмът умря и износът и енергетика, въобще всичко !

Ами да, туризмът ни наистина умря. Поне летният го пиши бегал вече 8-) 60% са по-малко туристите от миналата година :!: А какво пишат или казват политиците ни и някакви набедени или платени експерти по еврейските медии, не ме интересува :!: Вярвам на очите и ушите си 8-) А на теб съм ти казал хиляди пъти, да четеш повечко и да не се обаждаш неподготвен в мое присъствие 8-)

60 %, аз мисля, че е 600 %, тоя отлив...Скоро един роднина се върна от Албена, каза, че целият комплекс е бил запълнен с румънци и руснаци, а на първа линия изобщо не успели да си намерят хотел, та трябва да го питам, дали не се е объркал нещо.
Когато свърши сезонът ще се установи, кой прави кой крив. Аз вярвам, че ще има спад, но изобщо няма да бъде в такива мащаби, каквито ни се представят.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 юни 2015 23:40

dunavfc написа:
CTAHKO написа:
dunavfc написа:
sin4ec написа:Глейте сега руснаците как ще ни го нахлузят с новия си пакет контрасанкции...

Така, като гледам тия контрасакции на Русия, направо ни попиляха...И туризмът умря и износът и енергетика, въобще всичко !

Ами да, туризмът ни наистина умря. Поне летният го пиши бегал вече 8-) 60% са по-малко туристите от миналата година :!: А какво пишат или казват политиците ни и някакви набедени или платени експерти по еврейските медии, не ме интересува :!: Вярвам на очите и ушите си 8-) А на теб съм ти казал хиляди пъти, да четеш повечко и да не се обаждаш неподготвен в мое присъствие 8-)

60 %, аз мисля, че е 600 %, тоя отлив...Скоро един роднина се върна от Албена, каза, че целият комплекс е бил запълнен с румънци и руснаци, а на първа линия изобщо не успели да си намерят хотел, та трябва да го питам, дали не се е объркал нещо.
Когато свърши сезонът ще се установи, кой прави кой крив. Аз вярвам, че ще има спад, но изобщо няма да бъде в такива мащаби, каквито ни се представят.

А и вече си осигурихме нови 50к туристи от Индия заради мангото, дето ще снима тук. :lol: Чудя се обаче дали ще остане мИтал след като минат от тук.... :mrgreen:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юни 2015 23:44

Няма значение, важното е, че Путин и Сидеров отново са ни натрили носовете и са били прави !

ПП: И моля те не вади никакви статистики и данни, защото и на малките деца е ясно, че са манипулирани, евробюрократични и масонски !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 юни 2015 23:46

CTAHKO написа:
dunavfc написа:

Намали ги малко тия 60% де. :)
Между другото е хубаво хотелиерите да свикват с тези условия и да търсят начини за повишаване на конкурентоспособността, защото догодина нищо чудно и гърците да ги ударят лошо, както вървят нещата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 юни 2015 23:50

diplomat написа:Станко, да бъдем честни и истински справедливи - я извадете статистика за общия брой на руските туристи през последните години и сравнете данните с тазгодишните. 8-) Да видим само ние ли губим или като цяло руските почиващи са намалели глобално... :?

Съвсем сериозно ти го казвам, само ние сме губещи :!: Руснаците не са спрели да почиват или пък да са почнали да почиват по-малко от преди. Просто нашите некадърни политици начело с техния флагман Росица, направиха чудеса от глупости, за да си развалим отношенията с Русия и да съсипят поредният печеливш отрасъл. В момента руските туристи пълнят турските курорти, а ние сме отново с пръст в уста и гладни като църковни мишки. Но по-важното е да сме евроатлантици и приятелски да ни потупват по рамото, смеейки ни се зад гърба, отколкото да си гледаме националните интереси и да си развиваме икономиката. И още нещо, което го знам лично от хотелиери и то не един и двама. Хотелите ни ще се напълнят чак в средата на Юли и то на цените от месец Май :!: Смятай какви оръфляци ще са ни туристите и какви са загубите за сектора 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 юни 2015 23:55

dunavfc написа:
CTAHKO написа:
dunavfc написа:

Да бе, казала лисицатана опашката си :lol: Един роднина ми каза...ехаа, страхотна информация :lol: Аз на очите си ли да вярвам или на теб, дето пък го знаеш от друг човек :lol: Пък ти и пет руснака да видиш, пак ще ти се сторят че е пълно с руснаци, щото в Русе и толкова няма :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 юни 2015 23:56

Tommi написа:
CTAHKO написа:
dunavfc написа:

Намали ги малко тия 60% де. :)
Между другото е хубаво хотелиерите да свикват с тези условия и да търсят начини за повишаване на конкурентоспособността, защото догодина нищо чудно и гърците да ги ударят лошо, както вървят нещата.

Религията не ми го позволява :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 юни 2015 23:58

CTAHKO написа: И още нещо, което го знам лично от хотелиери и то не един и двама. Хотелите ни ще се напълнят чак в средата на Юли и то на цените от месец Май :!: Смятай какви оръфляци ще са ни туристите и какви са загубите за сектора 8-)

Ами то това е конкуренцията. И работата на хотелиерите е да се адаптират към променящите се условия. Иначе не е тайна, че в морските ни курорти почиват сравнително по-нископлатежоспособни чужденци и точно това е сегментът, към който трябва да се фокусират хората от този бизнес.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Свободна зона”